Şimdi Ara

GeceKuşu Kamp. 00:00-06:00 AKK YOK!! (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
672
Cevap
3
Favori
43.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Router kullanmadan doğrudan fiber hattı bağlı terminale pc yi ethernetten bağlayıp internete bağlandım. Şimdilik pek işime yarayacak bir şey değil ama olsun.
  • 3ay önce ttnet iel sözleşmemi 24 ay uzatmaış olmama rağmen , süperonline' ın bütün cayme masraflarımı karşılayacaklarını söylemisyle 50mibts 100GB Gece kuşu tarifesine ayda 69tl ile bende pazartesi aranıza katılmış olucam.
    Özellikle Huwai HG255s modem istedğimi belirtti ellerinde mevcut olduğunu onu bağlayacaklarını bildirdiler.
    Ayrıca ev teelfonunu da zorunlu olarak adsl yüzünden kapatamadıgımdan artık hiçbir güç bu ev telefonunda ve ttnet de beni tutamaz.
    126tl telefon ve adsl cayma farkı çıkardılar.
    Süperonline fatura ibrazım sonrası ilk aylarda bu fark bitene kadar ödeme almayacağını bildirdi.
    Ayrıca modem de ücretsiz.
    Daha ne isteirm ki ohh be kurtuluyorum şu ttnet illetinden.8mbit te sürünüyorduk
    Bakalım ptesi kuruluma geldiklerinde bilgileri sizle paylaşırım.

• joke akk sorgulama yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ewarrr

3ay önce ttnet iel sözleşmemi 24 ay uzatmaış olmama rağmen , süperonline' ın bütün cayme masraflarımı karşılayacaklarını söylemisyle 50mibts 100GB Gece kuşu tarifesine ayda 69tl ile bende pazartesi aranıza katılmış olucam.
    Özellikle Huwai HG255s modem istedğimi belirtti ellerinde mevcut olduğunu onu bağlayacaklarını bildirdiler.
    Ayrıca ev teelfonunu da zorunlu olarak adsl yüzünden kapatamadıgımdan artık hiçbir güç bu ev telefonunda ve ttnet de beni tutamaz.
    126tl telefon ve adsl cayma farkı çıkardılar.
    Süperonline fatura ibrazım sonrası ilk aylarda bu fark bitene kadar ödeme almayacağını bildirdi.
    Ayrıca modem de ücretsiz.
    Daha ne isteirm ki ohh be kurtuluyorum şu ttnet illetinden.8mbit te sürünüyorduk
    Bakalım ptesi kuruluma geldiklerinde bilgileri sizle paylaşırım.

evet saat 2 de gelip 2:30 da herşeyi tamamlayıp gitti arkadaşlar..
    50mbit gece kuşu tarifesi ile aranıza katılmış bulunuyorum..
    Ohh be ttnete elveda dedik.Superonline merhaba dedik..
    Modem olarak Huawei HG255s AC 5ghz yeni modemden taktılar.
    Masaüstü TP-link TW-LN722N 150mbs lik wireless adaptorum ile masaüstü pc de kablosuz aldığım sonuç.
    Modem yaklaşık 10metre uzakta bulunuyor.
    masaüstü pc de çekim gücü: 48 mbit
    iphone 6 plus ile çekim gücü: 45 mbit
    Teşekkürler TURKCELL SUPERONLINE

FOTO:

masaüstü:

GeceKuşu Kamp. 00:00-06:00 AKK YOK!!

iphone 6 plus:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ewarrr -- 28 Aralık 2015; 15:34:33 >

• ARKADaşlar aranızda joker akk alıp da kotasını sorgulayan yok mu? ben de online işlemlerde hep 100 gb görünüyor hiç azalmıyor ama bitince sms geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freddia -- 29 Aralık 2015; 11:11:50 >
  • Kotayı 3 gün önce aşmıştım şu an geri 50 olmuş yılbaşı muhabbetine herkesi hızlandırdılar mı acaba
  • kullandığım tarife bitime 4 ay kaldı gece kuşuna geçmek istiyorum geçmek istesek extra bedel isterlermi tahatüt iptaline
  • yellow canary01 kullanıcısına yanıt
    Gece kuşu şuan ki tarifenizden daha pahalı ise sorun yapmazlar taahhüt iptal ettirmeden tekrar taahhüt yapıyorlar.Ancak gece kuşu daha ucuzsa sorun çıkabilir
  • Bu kampanyanın avantaj sağlaması için gece 00:00'dan sonra indirme yapmaya başlamadan önce modemi kapatıp açmak ve nöbette kalıp saat 06:00'yı geçmeden tekrar kapatmak gerekiyor.

Sistem aynı şuradaki gibi işliyor ve tüketici kanununa tamamen aykırı:

http://forum.donanimhaber.com/m_82028321/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontratak -- 2 Ocak 2016; 2:15:35 >
  • kontratak kullanıcısına yanıt
    Gerek kalmadı artık modemi kapatıp açmaya. Kota takip sistemi düzgün işliyor, saat başı tazeliyor bilgileri. Birçok kez test ettim, sıkıntı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gece kuşu tarifesi sadece Superonline kendi fiber indemi oluyor?
    Apartmana Telekom tarafından T11B dolap takılıyor.. Bunun üzerinden Superonline nin gece kuşu tarifesi kullanılabilir mi?

• igorparker İ kullanıcısına yanıt
    Aynen arkadaşlar , modemi kapatıp açmaya gerek yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O hâlde bu durum, ayın son günü yaptıklarının ne kadar büyük bir rezalet olduğunu daha çok gösteriyor.

Gece Kuşu'nun bu şekilde çalıştığını kanıtlayan "Detaylı Kota Kullanım Sorgulama" dökümlerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim.
  • benimde 7-8 ay oldu herhalde 1 kere bile modem kapatıp açma gibi bir şey yapmadım ve sürekli kotayı takip ediyorum 00:01'de başladığım download'ların hiç biri kotaya yansımadı henüz, yani kapa aç yapmaya gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontratak

O hâlde bu durum, ayın son günü yaptıklarının ne kadar büyük bir rezalet olduğunu daha çok gösteriyor.

Gece Kuşu'nun bu şekilde çalıştığını kanıtlayan "Detaylı Kota Kullanım Sorgulama" dökümlerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim.

buyrun hocam.

• Ewarrr kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler.
  • kontratak kullanıcısına yanıt
    Diğer arkadaş yazmış zaten ama bu konuda eski mesajlarda ben de paylaşmıştım Belirteyim istedim.

• Keşke Vdsl içinde yapsalar şu kampanyayı direk sol'a geçerdim.

• Dün gece 80gb indirmiş gece 12.30 da başladım program ile de otomatik kapatmayı 05.50 ye kurmuştum..gayet iyi bir sonuç, artık bluray 35-45gb film arşivlerine abanıyorum direk
    Bu arada arkadaşlr ben 5-6 gün önce geçtim gece kulu superonline 50mbit 75gb gece kuşu tarifesine..
    Ancak superonlıne online işlemlere girdiğimde kotam 100gb görünüyor doğrumudur??
    Yıllarca ttnet iyi öpmüş ya bizi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.superonline.net/super-servisler/isik-hizinda--/akksiz-gece

bunu alırsak geçe kuşuna kampanyasına geçmek gerekmiyor dimi gece kuşu akk si az ondan bunu almayı düşünüyorum ne diyorsunuz
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.