Yaş Mama - Kuru Mama
Kedim 2 aylık British, eve getirdiğim andan itibaren hiç kuru mama yemiyor. Yaş mamayı yiyor Royal Canin Baby Çat mom veriyordum. İçine orijen koydum yaşı yiyip kuruyu bıraktı, ND kitten koydum yine ayıkladı. Royal Canin Kuru koydum yine ayıklayıp sadece yaşı yiyor. Arada yaş ile kuru mama tanelerini ağzına aldığında kırarken biraz zorlanıyor kırılanlar da ağzından düşürüyor genelde. Acaba Royal canin bağımlılık mı yapar diye ND yaş kitten konserve mama aldım o biraz daha taneli macun gibi değil onu da yedi Animonda Baby yaş mama koydum onu da yedi ama her halükarda kuru mamayı yemiyor aç bıraksam da kokluyor kuru mamayı ve kafa çeviriyor. Ne yapmalıyım? Teşekkürler
Apple Watch Series 6 vs Nike Edition
Apple Watch Normal versiyonlar ile Nike Edition arasında Nike versiyondaki ekstra kadranlar ve Kordon farkı var ve fiyatlar aynı?
Peki tercih olarak hangisi ağır basıyor ?
Delikli Nike spor kordon avantajlı mı dezavantajlı mı?
Ekstra Kadranların olması sizce de avantaj değil mi?
Fikir ve görüşleriniz nedir ?
Apple Watch Series 6 Ekran içi Toz Problemi
Online olarak Apple Watch series 6 aldım ekran içinde farklı yerlerde iki tane çok çok küçük toz taneciği fark ettim direkt hiç garanti ayıplı mal olayına girmeden cayma hakkıyla iade edebilir miyim sizce? Cihazı hiç kullanmadan garanti vs işleriyle uğraşmal istemiyorum çünkü Fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler
Routerı Bridge modunda çalıştırmak Yardım
|
Başka Router kullanarak Huawei Hg253s için Bridge modu
|
Superonline Fiber ile Başka Router Kullanmak
|
2 aydır Servisi Gelmeyen Digiturk PES!
|
13.3 inch Notebook Dell-Toshiba-Sony
|
ACİL ! Sony Ericsson m600i olanlar Lütfen Bi Bakın
|
|
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 269
İkinci El Bölümü Mesajları: 10
Konularının görüntülenme sayısı: 4.760 (Bu ay: 46)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 88 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar