Şimdi Ara

ACİL ! Sony Ericsson m600i olanlar Lütfen Bi Bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar M600i sahibi olan varsa ne olur soruma cevap verirseniz çok sevineceğim.

Dün kapalı bantlı kutuda sıfır m600i aldım. Yalnız kapağını açtığınızda solda sarı renkli bir tel var.O teli de plastik 2 yerden tuttrmuşlar. Fakat o tutturdukları plastik o kadar ince ki sanki sıvanmış gibi duruyor. Şekli de çok düzgün durmuyor.

Olanlar bi cevaplarlarsa okadar sevinecem ki . Herşey de beni buluyo. Bi de kapağın sol tarafı hafif esneme yapınca kafam bozuldu.

Şimdiden sağolun.

Bu resimde okla gösterdiğim yerler. Ama işte sorun benim ki burdaki gibi düzgün durmuyor. Ayrıca burdaki kalın ve düzgün duruyo. Benimki sıvanmış yada sanki zımparalanmış gibi duruyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvvventr -- 11 Mayıs 2008; 14:17:19 >

• öncellikle telefonun hayırlı olsun kardeş güle güle kullan. kapak sorununa gelince; benim telefonda da aynı senin dediğin gibi 2 ince plastik adeta sıvanmış gibi tutuyo o sarı teli. ama sarı telde bi sorun yok düzgün duruo. ben telefonu ilk aldığımda kapağı açamamıştım bile çok sıkı duruodu. biliorum bi çok kez denemişsindir ama ben yine de söyleyim kapağı kapatırken kapağı telefonun en altından başlayarak takmaya çalış çünkü kapağın girdiği sürgü ilk başta girmezse kapak hiç oturmuor. yine de olmuyo diosan yapacak bişiy yok o sarı teli sert bişiyle eziceksin:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: porter1717

öncellikle telefonun hayırlı olsun kardeş güle güle kullan. kapak sorununa gelince; benim telefonda da aynı senin dediğin gibi 2 ince plastik adeta sıvanmış gibi tutuyo o sarı teli. ama sarı telde bi sorun yok düzgün duruo. ben telefonu ilk aldığımda kapağı açamamıştım bile çok sıkı duruodu. biliorum bi çok kez denemişsindir ama ben yine de söyleyim kapağı kapatırken kapağı telefonun en altından başlayarak takmaya çalış çünkü kapağın girdiği sürgü ilk başta girmezse kapak hiç oturmuor. yine de olmuyo diosan yapacak bişiy yok o sarı teli sert bişiyle eziceksin:)

Sagol dostum... Kapak oturuyor orda bi sorun yok da işte o sarı teli tutan plastik yerler bende okadar ince ve şekilsiz hatta hatta ortaları açık çatlak gibi durunca bide zımparalanmış gibi şekilsiz olunca yav bi şey yaptık da bizmi zedeledik dedim yoksa başka bi sorunmu var dedim...

Nette resimlerine baktım oradakiler gayet şekilli hatta normal plastik tırnak gibi duruyodu. Benimkinde ise ince hatta ortaları açık ve incelikten sarılığı görünecek şekilde.

Neyse heralde seninkide tıpkı benimki gibiyse takmayalım kafaya?... :)

• kapağın oynamaması için yapılmış bir önlem.
    benim eski 6600 da vardı.Bir sıkıntı yaratmaz
  • bende de aynı takma kafana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.