Konya'dada var aynı sistem. Nasıl bir flaştır gecenin karankığında gündüz gibi yapıyor Ben yakalanmadım yanımdan geçen bir arabaya patlamıştı. Zaten millet alışmış hemem 50 km'ye düşüyor orada sonra az ileride basıyorlar hemen.
istanbul yolunda, aydınlık kavşağına gelmeden
bu tarif de konyalı tarifidir, çeşmeye gelmeden sağa dön,
çeşmeyi görmedik ki daha
quote:
Orijinalden alıntı: erk4n
Konya'dada var aynı sistem. Nasıl bir flaştır gecenin karankığında gündüz gibi yapıyor Ben yakalanmadım yanımdan geçen bir arabaya patlamıştı. Zaten millet alışmış hemem 50 km'ye düşüyor orada sonra az ileride basıyorlar hemen.
Polis yok (görmeyi isterdim) Jandarma yok (keşke ilçe girişlerinde çevirme yapsaları) Radar yok (umarım)
quote:
Orijinalden alıntı: fastforyou
flaş patlıyor arkadaşlar ,konyada sabit radar koymuşlar akşam bı hız sınırı gecın bakalım arkadan nasıl patlatıyor hatta genelde çatır cutur patlıyor bılmeyenler gecersegercı konyalılar ogrenmıs ordan 30la gecıyor.yanı sız öle bısey gorduysenız flaş patlamıs olabılır
2 haftada 7000 araca ceza yazılınca yavaş geçmeyi öğrendik.
konya da emniyet radar işini vatandaşı aşırı hızdan caydırmak için değil milleti söğüşlemek için kullanıyor. hiç alakası olamayan yerlere şehir içi 65 km tabelası koymuşlar.gelen geçen takılıyor radara.polise de sordum buraya radar konur mu diye? abi geriye koysak kimse radara takılmıyor.müdür bugün şu kadar ceza keseceksiniz diye emir verdi diyor. ama yakındır konya da trafik polislerin başına bişeyler gelir
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: JimBeam
Babam geçenlerde İzmir-Aydın otobanında 148 km ile radara girmiş. Sabaha karşı 4'te olmuş. Karşıdan birisi 2 kere selektör yapmış az ilerde çevirmişler.
İzmir-Aydın otobanında radar mı varmış :S yıllardır gidip gelirim hiç denk gelmedim...
İzmir- Çeşme otobanı hakkında bilgisi olan var mı ?
çeşme otabanında radar varsa polis süper para toplar geçen hafta 160la gidiyoruz polo ile bmw solladık adam dururmu oda gaza geldi 220 gösterdi bize
Babam geçenlerde İzmir-Aydın otobanında 148 km ile radara girmiş. Sabaha karşı 4'te olmuş. Karşıdan birisi 2 kere selektör yapmış az ilerde çevirmişler.
İzmir-Aydın otobanında radar mı varmış :S yıllardır gidip gelirim hiç denk gelmedim...
İzmir- Çeşme otobanı hakkında bilgisi olan var mı ?
Bende Çeşme otobanında 180 ile gittim Arkadaşlara 180 ile gittim dedim Radara nasıl düşmedin diye şaşırdılar galiba çeşme otobanında radar varmış bundan sonra 100 dahi geçmem :D
quote:
Orijinalden alıntı: deserthawk
Flaş patlıyormuş,bir arkadaşım öyle söyledi.
Fakat şöyle bir şey de var,flaşın etki alanı en fazla 2 metre değil mi?
Olurmu dandik flaşın bie etki mesafesi 5 metreyi buluyor.
Bendeki harici flaş tam güçte çalıştıgında 40 metreye kadar etki ediyor.. Belkide daha fazla..
Onların kullandıkları flaş zaten farklı..
Ortalık kaynıyor resmen 90 km lik yolda tam 5 tane radar saydım !!!
Vay be helal olsun ben bu kadar ilerlediğini bilmiyordum denetleme işlerinin güzel olmuş aslında
Cok iyi yapmislar. Insallah tez zamanda bu radarlarin sayisini 10 katina cikarirlar. Elimde olsa Turkiye'de gece-gunduz calisan radarsiz yol birakmam.
Malum milletimiz egitimden degil kotekten anlar; dolayisiyla da halkimiza da anladigi dilden konusmak lazim.
--
Forumda bile otomobil başlığının ilk 3 konusu radar hakkında.Olay tamamen amacından sapmış durumda.Devlet parasız kaldıkça pusu atıyor ve milletin canını yakıyor.Trafikte o kadar çok kural ihlali yapan trafik magandası apaçi hanzo var ama onlara bi halt yok.Ama sen 50 küsurla ceza yersin.Her zaman söylediğim gibi '' AMAÇ ÜZÜM YEMEK DEĞİL BAĞCIYI DÖVMEK !!! '' Kusura bakmayın bu geç vakitte sinirlendim yine
quote:
Orijinalden alıntı: diskriminant
konya da emniyet radar işini vatandaşı aşırı hızdan caydırmak için değil milleti söğüşlemek için kullanıyor. hiç alakası olamayan yerlere şehir içi 65 km tabelası koymuşlar.gelen geçen takılıyor radara.polise de sordum buraya radar konur mu diye? abi geriye koysak kimse radara takılmıyor.müdür bugün şu kadar ceza keseceksiniz diye emir verdi diyor. ama yakındır konya da trafik polislerin başına bişeyler gelir
quote:
Kesinlikle.Tamam aşırı hıza karşıyım ama 3şeritli kaymak asfaltlı yola 65km hız limiti koyup gelene geçene radar cezası yazıyorlar.Gerçi artık millet akıllandı.Radar noktalarını biliyorlar ona göre hızı yavaşlatıyorlar.
Aydınlıktaki flaş olayı ilk başladığından 1haftada 10000arabaya ceza geldi diye duydum ama ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum.Herkes öğrenmiş radarı aynı anda herkesin frene basması çok komik bir durum oluyor
Ayrıca plakam mühürsüz diye park cezası kesen polis memuruna
quote:
Orijinalden alıntı: autoshow
Gece bozüyük inegöl arası ne radarı be hocam. Sen gönlünü rahat tut. Kedidir o kedi. gündüz gibi kolay değil radar işi gece. Hele o virajlı yolda kim tehlikeye atacak kendini gece radar kuracak.
Hem de ne kedi, iki ayaklı cinsinden.
İnegöl yolunda 1980 yıllardan beri, öpülmeyen kalmamıştır.
Saat gece yarısı 12 gibi İnegöl yolundan dönüyordum, emmim trafikçi elindeki projektörle farlara karşı, önden plakamı okudu.
O tarz projektörü ilk defa gördüm, süratli olmadığım için de, geç işareti verdi.
hala flash patlıyomu gece beyler radarı gördüm sağda ama flash patlamadı içindeki polis dikiz aynasıylamı oynadı pek anlayamadım kendilerimi cekiyor fotoyu flash olmadı ama
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme