Şimdi Ara

geceleri radar nasıl resim çeker ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
19.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün akşam inegöl-bozuyuk yolunda giderken (hızım 110 civarı) sanki arkamdan flaş patladı.
    resim mi çekildi yoksa araba ışığı mıydı yoksa başka birşey miydi anlayamadım.. öğrenmek
    istediğim geceleri radar bu şekilde flaşla resim çekilir mi acaba ??

• Kızılötesi ile...

Bunu en iyi Almancılarımız bilir. Almanya'da otomatik radar tuzaklarından kaçmaya çalışmak neredeyse imkansız.
  • yani benin zannettiğim gibi flaş patlamaz öyle mi ??
  • kırmızıda geçti isen fotoğraf çekilir.
    ama 110 ile gittiğine göre ışıklı biyer değildir.

bence arkandan bi xenonlu araç selektör yapmıştır anlık olarak.
  • flaş patlıyor arkadaşlar ,konyada sabit radar koymuşlar akşam bı hız sınırı gecın bakalım arkadan nasıl patlatıyor hatta genelde çatır cutur patlıyor bılmeyenler gecersegercı konyalılar ogrenmıs ordan 30la gecıyor.yanı sız öle bısey gorduysenız flaş patlamıs olabılır
  • Gece bozüyük inegöl arası ne radarı be hocam. Sen gönlünü rahat tut. Kedidir o kedi. gündüz gibi kolay değil radar işi gece. Hele o virajlı yolda kim tehlikeye atacak kendini gece radar kuracak.
  • bende çekme anında farları yakıyor diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sline -- 7 Ağustos 2009; 14:38:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sinek Çeker Gibi Çekiyorum
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İşin cılkı çıktı artık yolda resmen diken üstünde gidiyorum gündüz gece ...
  • Flaş patlıyormuş,bir arkadaşım öyle söyledi.

Fakat şöyle bir şey de var,flaşın etki alanı en fazla 2 metre değil mi?
  • bendeki fotoğraf makinesinin flaşı 7 metre etkili... pille çalışan alet...
    direkt elektriğe bağlı ve spot gibi bir flaş çok çok etkili olur ,emin olabilirsin...
    quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Flaş patlıyormuş,bir arkadaşım öyle söyledi.

Fakat şöyle bir şey de var,flaşın etki alanı en fazla 2 metre değil mi?

ekleme: bir de; plaka boyası ışığı olduğu gibi yansıtır,az bir ışık olsa da palaka net görünür...gece fotoğraf makinesiyle deneyin,isterseniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hightech33 -- 7 Ağustos 2009; 15:17:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: autoshow

Gece bozüyük inegöl arası ne radarı be hocam. Sen gönlünü rahat tut. Kedidir o kedi. gündüz gibi kolay değil radar işi gece. Hele o virajlı yolda kim tehlikeye atacak kendini gece radar kuracak.

Ahanda bir kefal de burada. Gel arkadaşım sende benim gibi inegöl yolunda ne radarı de, sonradaboş yolda 148 ile gir radara , önce yok mok de sonra polis amcam da göstereyim anam desin.

Tek inegöl yolu mağduru kefal ben değilim Allah'tan :) Aİnegöl polisleri hız konusunda tam bir sycho duyrulur. 16 plaka yabancı plaka hiç affetmiyorlar. Zaten cillop gibi yolda tüm 16 plakalıların sağdan 90 km ile gittiğini görünce şüpheleniyorsuznuz ama aymanız için benim gibi indirimli 200TL ödemeniz gerekiyor.
    Tüm inegöl yolunu kullanan yolcu arkadaşlarımıza duyrulur.

• geceyi bilmemde yol virajlı bir anda düzlüğe çıkıyor dağ başında... yolun üstüne elekronik tabela anam radar hızın 97 yavaş gidiniz hooooppsss ne oluyor diyorsun ahanda yedik cezayı diyip cezayı bekliyorsun ama ceza gelmiyor belki ilerde karşıma çıkar hadi bakalım hayırlısı...o yol çok tehlikeli öle dümdüz yol olacak yazık olur millete kimsenin gözünün yaşına bakmazlar...adamlar boş buldukları yere dikmişler tripotu... dikkatli olalım arkadaşlar...
  • Evet flaş olayı İstanbul Maslakta da var.Babama bir kere flaş patlatılar.70 km limit koymuşlar 73 'le geçince flaş patladı.
  • gölbaşı civarında da gece radarı var yine flaş olayı devrede bılmeyenlere duyrulur
  • Babam geçenlerde İzmir-Aydın otobanında 148 km ile radara girmiş. Sabaha karşı 4'te olmuş. Karşıdan birisi 2 kere selektör yapmış az ilerde çevirmişler.
  • gölbaşının neresinde tam olarak?
    quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

gölbaşı civarında da gece radarı var yine flaş olayı devrede bılmeyenlere duyrulur
  • quote:

Orijinalden alıntı: cossolina

Evet flaş olayı İstanbul Maslakta da var.Babama bir kere flaş patlatılar.70 km limit koymuşlar 73 'le geçince flaş patladı.

Maslakta nerede flaş var ya?

Daha yeni İstinye Park dan çıkıp 4 leventten teme girdim, gündüzdü şimdi radar beni enseledi mi? :D

90 gibi bir hızım vardı? nerede o flaş?
  • harbiden nerde var flaş ben o yoldan gece gündüz geçiyorum ama ceza felan gelmedi şimdiye kadar... belki baban edsye fln girdi diyecem ama orda emniyet şeridide yok allah allah
    quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

quote:

Orijinalden alıntı: cossolina

Evet flaş olayı İstanbul Maslakta da var.Babama bir kere flaş patlatılar.70 km limit koymuşlar 73 'le geçince flaş patladı.

Maslakta nerede flaş var ya?

Daha yeni İstinye Park dan çıkıp 4 leventten teme girdim, gündüzdü şimdi radar beni enseledi mi? :D

90 gibi bir hızım vardı? nerede o flaş?

• quote:

Orijinalden alıntı: soldier_of_fortune

gölbaşının neresinde tam olarak?
    quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

gölbaşı civarında da gece radarı var yine flaş olayı devrede bılmeyenlere duyrulur

süreklı aynı yerde durmuyor gölbaşına gırerken genelde konya tarafından dıkkat edın
  • Konya'dada var aynı sistem.
    Nasıl bir flaştır gecenin karankığında gündüz gibi yapıyor
    Ben yakalanmadım yanımdan geçen bir arabaya patlamıştı.
    Zaten millet alışmış hemem 50 km'ye düşüyor orada sonra az ileride basıyorlar hemen.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.