Arkadaş bugün alkole bu hafta içinde zam geleceğini söyleyince en yakın 5M' e gidip zam öncesi etiket fotoğrafları toplamaya başladım. Tam reyonu terk etmek üzereyken sarışın çıtır görevli dolu sepetini reyona yanaştırırken "Begefendi fotoğraf yassak!" dedi. Ben de "Etiket fotoğrafı çekmek neden yasak olsun?" "Yasa var!" Deyince sinirlendim ve biraz daha yüksek sesle: "Hangi yasaymış bu? Ben kanun koyucunun yanıbaşında çalışıyorum, öyle bir yasak yok!" dedim. Bunun üzerinde kadın müşteri olduğunu düşündüğüm diğeri müdahale etti "Hani özel hayatın ihlali olabilir diye belki..." Sonra görevli devam etti "Migros' ta fotoğraf çekmek yasak!" "Siz görevinizi farklı bir şekilde yerine getirin lütfen" deyip orayı terk ettim... |
Sinek Çeker Gibi Çekiyorum
-
-
Hocam yasa yoktur belki de Migros böyle bir kural koyabilir ama öyle değil mi? Neyse onu bunu bosverin o umrumda değil de
Görevli çok mu güzeldi? Sizden görevliye cikismak yerine muhabbeti baksa yere taşıyıp kızı tavlamanizi beklerdim.
Mesela ben olsam, viski içiyor musunuz derdim. Birden kalırdı ne oluyor diye. Hangisini daha çok seviyorsun derdim. Muhtemelen ucuz bir şey diyecek. Sonra en pahalıdan alır ben bunu seviyorum hiç içtin mi vs sohbeti ilerleterek en azından bir insta alırdım güzelse.
Ah hocam size yakışan bu olmaz miydi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
konulu başlangıcı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
- beyefendi fotoğraf çekmek yasak
- yasakları birlikte aşabiliriz
Şu kadar dertsiz tasasiz bos şeylerle ugrasla geçen bir hayat için neler vermezdim
konu gibi konu bravo
-
Yakın örnek var hocam soray adam tahminim çalışmıyor bit pazarı kurulduğu an gündüz vakti orada oluyor kira geliri veya miras olduğu kesin hep koleksiyona zaman ayırıyor kebap hayat
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Resmini çeksen ne olacak zamlanacak onlar itiraz mı edeceksin ?
-
ozel hayatin ihlaline guldum yalan yok. viskinin mahremine hepimiz saygi gostermeliyiz viski de olsa insan insandir. şişe olsam izinsiz fotomun cekilmesi benimde zoruma giderdi şahsen.
Bir de Migros' a akşamki özel çıtırlı doğum günü partisine hazırlık için girmişim;
Sanki bana bir komplo kurulmuş gibi çıtır reyon görevlisinin "Ben size etiket fotoğrafı çekmek yasak demedim ki, neden yükseliyorsunuz? Migros' ta fotoğraf çekmek yasak !" demesi üzere iyice sinirlendim ve sesimi daha da yükseltip devam edince güzel bir kadın müşterinin de gelip bir de sakinleştirmeye çalışması...
Bana mı denk geliyor sadece?
-
Hocam sizi kadınların fotosunu çeken suriyelilerden sanmış olabilirler mi??
Amsterdamda mediamarkta gittim speakerin sesini kaydedeyim dedim meger cekmek yasakmis calisan guvenlige soylemis geldi guvenlik silceksin o goruntuyu dedi bide taciz eder gibi beni takip etti
Birsey almadan cikmistim
Her iki durumda sinir bozucu
Ingilterede kitapcida cekim yaptim kimse birsey soylemedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 8 Ekim 2024; 0:12:20 >
Neden olmasın.. Zira bu herüfün sıfatına baktığında gara , gıllı, goca kafalı, izmandud gibi biri... Ayrıca suriler gibi sıfır amerikan çekiyi saçlarına...Yani suri aksansız akıcı türkçe konuşan bir surili de sanmış olabülü...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 8 Ekim 2024; 14:31:26 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X