Şimdi Ara

Geceleri uyuyabilmek için ilaç (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
2
Favori
26.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kullanırım geniş zaman belirtir yalnız. olursa kullanacağım yazmalıydınız. düzgün yazın düzgün okuyalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-10D285547

Neye dayanarak söylüyorsunuz bunu ne kadar tecrübe ettiniz açıklar mısınız.
    3 ay atarax kullandım, daha sonra bıraktığımda beni ne kadar halsiz ve yorgun yaptığını net bir şekilde anladım. Atarax uyku ilacı değil, yan etkisi uyku veren bir ilaç.
    Kullandığım zamanlarda en az 12 saat ortalama 14 saat uyuyordum. Sosyal hayat ve aile yaşantısında bu olumsuz etkiliyor. Yanında yorgunluk ve esneme de hediyesi. Tercih sizin, en iyisi siz bir psikiyatri uzmanına danışın.

• Tamam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

O zaman şöyle diyim en basitinden ve herkes anlasın. Kücük yaşta online oyun oynama hastalığına yakalandım ve yaklaşık 1.5 2 sene kadardır oynamıyorum öyle film dizi ve videolar izliyorum hayatıma kitaplarıda ekledim. Ama genel olarak hastalığım : Zaman dilimim biolojik saatten şaştı geceyi gündüz gibi yaşıyorum gündüzleri uyuyorum ve herşeyden mahrum kalıyorum yaklaşık 9 10 sene hayatım böyle idi ve artık geceleri uyuyan bir birey olmak istiyorum.
    Hocam sen lazım olan sorulara cevap ver. Uyku saatlerinden çok kaç saat uyuduğun, yattıktan kaç dakika sonra uykuya daldığın, toplam uyku saati ve uyku kalitesi önemli. yoksa öğlen bir de yatıp akşam dokuzda kalkmak bir uyku bozukluğu değil. Uyku saati kaymış deriz.
  • Yillarca boyle olmasi uyku kaymasi mi

• Sana çok güzel bir tavsiye. Uyumadan 1 saat öncesinde kitap okumaya başla. Gözlerinin yorulduğunu ve kapanacağını göreceksin sonra kitabı yavaşça yanına bırak ve gözlerini tamamen kapat.

• quote:

Orijinalden alıntı: Antikaruh

Gyrex ve Sirdalud bende en fazla etkili olanlardı dostum ...

Gyrex'i dikkatli kullan yalnız. Bir tam 50 mg atmıştım 3 gün yerimden kalkamamıştım.

Sirdalud en keskin kas geveşeticilerden. Melhem gibi yapıyor adamı.
    +1
    Gyrex kullandığım zaman çok rahat bi uyku çekip akşam 4 den önce kalkamıyordum. Bulutların üstünde uyuyor gibi .Müthiş bi ilaç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yillarca boyle olmasi uyku kaymasi mi
    Evet uyku saatlerinin kaymış olması uyku bozukluğu değildir. Uykunu alabiliyorsan sıkıntı yok. Ha uyku saatlerimi nasıl dğiştirebilirim diyorsan o zaman en güzeli mesela gündüz 10 gibi yatıp akşam 6 gibi kalkıyorsan bir gün uyuma, gece uyumak istediğin saatte yat uyu. Bu işi çözer.
  • Ben uykuya dalmak için Melatonin, iyi uyumak için Zma takviyesi kullanıyorum.Ağır bir durumun yoksa ilaç kullanmana gerek yok bu ikisi yeterli olur.
  • Selectra size niçin verdiler kaç mg lık kullandınız. Bende 40 gündür falan kullanıyorum. 50 mg. Daha rahatta uyuyorum

• quote:

Evet hemde güçlü bir antidepresan herkese kolay kolay vermezler onu.

Bazı düşüncelerden kurtulmamı gerektiricek birşeyim yok olsa idi selectrayı bırakmazdım
    Neyse içmeyeyim o zaman, 2 haftada 1 falan içiyordum kafama estiğince. Zararlıdır bir içip bir içmemek.

• En temizi ayran bence,ne zaman içsem öğle vaktinde bile uykumu getiriyor.
  • Bu ne la herkes keş

Kardeş boş iş bunlar kimyasal lobotomi resmen. Günlük spor yap spor sonrası çak yoğurt peynir sonra gel uyuyamadım de

• bira+hard masturbasyon= 15 saat kesintisiz uyku

• fantom1054 kullanıcısına yanıt
    Beni anlamak istemiyorsunuz. Ciddiyim bak

• Kaygi icin. Rahat uyuyorsun cunku o ilac yarini bile dusundurmuyor. Ve 6 ay kullanmadan birakma yoksa yamulursun

• Arduino kullanıcısına yanıt
    Kullandigin ilacin linkini atar misin acaba

• Oyle soylediginiz gibi ezbere olmuyor herkes ayni tecrubeyi paylasamiyor

• Etki süresi uzun bir ilaç alırsanız, uyku hali uyandıktan sonra da devam eder. Bu da istenmeyen bir durumdur..
    Ayrıca bu uyku haline zayıflamış zihinsel fonksiyonlar da eklenir..

Doğal-Bitkisel önerileri dikkate almayın.. Bunlar dertsiz adamı uyutabilir en fazla..

Doktora görünmelisiniz.. Yarı-Ömrü 10 saati geçmeyecek bir ilaç yazmasını isteyebilirsiniz.

Burada doğal öneri verenler herkesi kendi gibi zannediyorlar..
  • Banada öfke patlaması için verildi.
    Dr bırak demeden bırakmaya niyetim yok
    Siz kaç mg kullandınız
    Ben bütün yan etkilerini yaşıyorum (sık rastlananları) sizde yan etkileri neler oldu.
    Mesela daha çok dalıyorum
    Unutuyorum
    Hesaplarda daha çok yanılıyorum vs

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.