Şimdi Ara

Geceleri uyuyabilmek için ilaç (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
2
Favori
26.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Seks desen anlarımda. Masturbasyon insanı o kadar yormaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yoğurt + 30 şınav + 30 mekik + 300 saniye sonra mışıl mışıl uyursun :)
  • Ben hiç birseye dalamiyordum. Umursamiyordum ve oyle hissettirmesini istiyordum. Unutkanliga gelince biraz oluyordu ozellikle basit ve iplenmicek seyler aklima tekrar gelmiyordu. 50 mg

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ataraxın yan etkileri cidden rahatsız edici size söyleyeyim uyumak için katlanırım diyorsanız kullanın 1 hafta kadar kullanıp bırakmıştım. ancak halüsinasyonlar duymaya başlamıştım aşırı rahatsız edici...
  • Atarax çok önerilmiş etkisi galiba kişiden kişiye değişiyor ama bende olumlu olumsuz bir etkisi olmadı. Çok hafif, etkisiz bir ilaç gibi geldi bana -çünkü alerji ilacı zaten, yan etki olarak uyku yapıyor diyorlar- bir ay kadar kullandım belki işe yarar diye ama yok. Uyku sorununa da bağlı olabilir tabii, bende başka sorunlardan kaynaklı bir uykusuzluktu.
  • 4 ay önce Uyku sorunları nedeniyle yakın bir doktor arkadaşım melatonina önerdi 3 mg lık aldım fiyatı biraz pahalı 160 civarıydı ama hakediyor fakat uyuyamadığım gecelerde aldığımda 4de uyusamda 9da dinç kalkıyordum diğer ilaçlar gibi ağırlık yapmıyor etkisini hemen gösteriyor hala uyku tutmadığında kullanırım memnunum alıncada sürekli kullanmana gerek yok 3-5 gün kullanınca uyku düzenin oturuyor
    Geceleri uyuyabilmek için ilaç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 24 Ağustos 2019; 19:25:24 >

• Param olsa atarax degilde bunu alirdim. Ama elimde yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-10D285547

Oyle soylediginiz gibi ezbere olmuyor herkes ayni tecrubeyi paylasamiyor
    İlginç bir tarzın var sana bin satır yazı yazdık bir teşekkür bile etmedin. Ona buna atar gider yapıyosun. Nezaket öğren biraz.
  • Ama teşekkür etmemi gerektiricek birşey yazmadınız ki bütün yazınız aksi şekilde idi. Ona buna atar yapdığım yok sadece siz oturduğunuz yerden komplekse girdiniz. Nezaket öğrenmemi gerektiricek birşey yok burada toplum içerisinde insanlara yeterince kibar ve nezaket sahibi olarak davranıyorum. Bunu da sizden öğrenmeyelim.
  • quote:

Reçetesiz alabiliyor muyuz.
    Evet alabiliyorsunuz

• Zestat, reçete olmadan alabiliyorsun. guzel uyutuyor
  • Onvious kullanıcısına yanıt
    Atarax aldım işe yaramazsa Unisom alıcam
  • Mirtaron resmen dana deviren bir uyku ilacı. Öyle unisom falan tarzı denedim 4-5 tane ama bir gün sonra öğlen hala uyanıktım. Sadece Mirtaron iyi geldi. Bir de arkadaşım imovane verdi bir tane. O da çok güzel uyuttu. Hatta hayatımdaki en iyi uykulardan birini uyudum ve sabah hiç sersemlik olmadı. Birde akşam içtiğinde verdiği rahatlık hissi çok iyi. Aklına hiç bir şey takılmadan dalıyorsun uykuya fakat ne yazık ki yeşil reçete.

Arkadaşlar imovane tarzı psikolojik olarak hemen rahatlık hissi veren başka bir ilaç var mı bildiğiniz reçetesiz?
  • Ben unisom kullanıyorum ama bazen yan etki yapıyor sabah uyansan bile ayakta uyuyorsun ve gözlerini zor açıyorsun böyle bir etki yapıyor ama bu etki neye göre bilmiyorum nadir oluyor

• Concerta uyutmaz ki tam tersi etki yapar, gece ballı soğuk veya ılık süt içip bir de muz yiyebilirsin uyku getiriyor
  • quote:

Ama teşekkür etmemi gerektiricek birşey yazmadınız ki bütün yazınız aksi şekilde idi. Ona buna atar yapdığım yok sadece siz oturduğunuz yerden komplekse girdiniz. Nezaket öğrenmemi gerektiricek birşey yok burada toplum içerisinde insanlara yeterince kibar ve nezaket sahibi olarak davranıyorum. Bunu da sizden öğrenmeyelim.
    "Konu sahibi arkadaşa gelecek olursak uyku bozukluğunu nasıl tanımlıyorsunuz konuyu baştan sona okumadım ama eğer sadece uykuya dalmakla ilgili bir probleminiz varsa o zaman pasiflorayı kullanın ilk olarak. Kediotlusu da var. Fakat uyuduktan sonra uykuyu sürdürememe de varsa işin içinde o zaman imkanlar da elverişliyse bir uyku laboratuvarına gitmekte fayda var. Uykusuzluğun bir çok nedeni olabiliyor. Burun tıkanıklığına bağlı solunum yetersizliği, kaygı bozukluğu, tiroid bozukluğu... Yani en güzeli uyku laboratuvarı. Yoksa tıp denen zıkkım malesef "bu insanlar neden uyuyamıyor?" diye merak etmemiş. Halbuki çağımızın hastalığı ve bunu sadece çeken anlar. Psikiyatriste gitsen sana dayar anti-depresanı. Ezbere iş yapan adamlar çünkü. bunlar psikiyatrik ilaç yazmak için alıyo diplomayı. Tıbbın diğer alanlarının da zaten işi olmaz uykuyla falan. Tek ilgilenen uyku laboratuvarı.

Bence sen önce bi uyku laboratuvarına git neden uyuyamadığına dair belki bir teşhis konulur. Eğer konulamazsa o zaman atarax kullanabilirsin. Reçeteli değildir. Pasiflora da sedatiftir fakat etkisi 3-4 saat sürer. Atarax kanda 12 saat kadar etkili. Yani seni sadece uyutmaz, uykuyu sürdürmeni de sağlar. Yan etkisi kullanmaya başladığın ilk gün uyandığında sarhoş gibi olursun. Sonra bu etki günden güne azalarak devam eder. 1 hafta sonra bu etkiyi artık hissetmezsin. Bilinen başka da yan etkisi yok. Dozajı ise reçetede de okuyacağın gibi vücut kütle endeksine göre ayarlanır. Geçmiş olsun."

Bu yazının neresini beğenmedin? Sana birkaç satır gibi gelebilir ama yılların tecrübesini aktardım ben oraya.

• x3x kullanıcısına yanıt
    Hocam, uykuya dalma problemim yok ama benim de uyku saatlerim dengesiz. 05-06 gibi yatıp 13-14 civarı kalkıyorum. Yeme içmem de hiç düzgün değildir. Devamlı olarak midemi hissetme, yemek yerken keyifsiz olma, sürekli bir tiksinti hali, aniden mide bulantısı başlayacakmış gibi tedirgin dolaşıyorum. Biraz stres ve panik atak durumları da yok değil. Aslında stresimin kaynağı büyük ölçüde bitti fakat etkilerini üzerimden atamıyorum. Bana ne önerirsin? Spor yapmak bu mide belasından kesin kurtarır mı? Mevcut konumum itibari ile spor salonuna yazılma şansım yok. 3-4 günlüğüne tatile çıkmayı planlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 25 Ağustos 2019; 2:39:30 >
  • Dogru uyutmaz

• yastığına iki damla karanfil yağı damlat.
  • hawk1903 kullanıcısına yanıt
    Bunu kendiniz denediniz mi

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.