Şimdi Ara

Geceleri yatağım sallanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
4
Favori
37.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uykuya dalarken yatağım sallanıyor. Arada oluyor böyle, dün de oldu. İnternetten baktım da karabasan falan diyorlar. Size de oluyor mu hiç böyle?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Uyurken Yatağınızın Sallandığını Hissetmeniz: Nedenleri ve Çözümleri

Yatağınızın gece uyurken sallandığını hissetmek yaygın bir deneyimdir. Bu his, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir ve uyku kalitenizi olumsuz etkileyebilir.

• Uykuya Dalarken Sallanan His: Uykuya dalma aşamasında vücudunuz gevşer ve kaslarınız gevşer. Bu gevşeme, yatağınızın hafifçe sallanıyormuş gibi bir his yaratabilir.

• Gece Uyurken Yatak Sallantısı: Yatağınızın gece uyurken sallanması, yatağın hareketli bir yüzeyde durması gibi faktörlerden kaynaklanabilir. Ayrıca, yatakta uyuyan birden fazla kişi varsa, hareketleri yatağın sallanmasına neden olabilir.

• Cin Yatak Sallantısı: Bazı kültürlerde, uyurken yatağın sallanmasının "cin yatak sallantısı" olarak bilinen doğaüstü bir olayla ilişkilendirildiğine inanılır. Ancak bu ???anın bilimsel bir temeli yoktur.

Yatağınızın sallandığını hissetmenizin nedenini belirlemek zordur, ancak aşağıdaki önlemler sorunu çözmenize yardımcı olabilir:

• Yatağı Sabitleyin: Yatağınızı sabit, düz bir yüzeye yerleştirin ve başlığı ve ayaklığını duvara dayayın.

• Yatağı Kontrol Edin: Yatağın tüm ayaklarının sağlam olduğundan ve altındaki yüzeyin düz olduğundan emin olun.

• Yatak Arkadaşınızı Değiştirin: Yatağınızı başka biriyle paylaşıyorsanız, uyku hareketlerinin yatağın sallanmasına neden olup olmadığını kontrol edin.

• Tıp Uzmanına Danışın: Yatağınızın sallanmasının nedeni devam ediyorsa veya uyku kalitenizi önemli ölçüde etkiliyorsa, tıbbi bir altta yatan rahatsızlığı ekarte etmek için bir sağlık uzmanına danışın.

Yatağınızın sallandığını hissetmek can sıkıcı olsa da, genellikle ciddi bir sorunun işareti değildir. Yukarıdaki önerileri uygulayarak bu hissi azaltabilir ve daha huzurlu bir uyku çekebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kendin titriyorsun arada banada oluyor.Sanki deprem oluyormuş gibi oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: plastic surgeon

kendin titriyorsun arada banada oluyor.Sanki deprem oluyormuş gibi oluyor.
    Kalp atışlarından oluyor o, mesela otururken de oluyor bazen koltuk sallanıyor gibi oluyor.
  • Yağmura basan olmasın o
  • Kedidir o kedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noname2465

kendin titriyorsun arada banada oluyor.Sanki deprem oluyormuş gibi oluyor.

Hocam kendim titremediğime eminim. Cidden sallanıyor yatak.

quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Kalp atışlarından oluyor o, mesela otururken de oluyor bazen koltuk sallanıyor gibi oluyor.

Benim başıma gelmedi sanırım koltukta otururken ama bu kalp atışından olacak gibi değil, birisi sallarmış gibi sallanıyor dediğim gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malavurann

Yağmura basan olmasın o
    Yatağının altında seni bekliyor. Dua et bir gün oradan çıkmasın bir de sakın tüm ışıkları ve kapıları kapatma yoksa...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Köpeğim bahçedeyken susmuyor
    11 yıl önce açıldı
    gece baş ağrısıyla uyanmak
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence yatagin kirilmis
  • Yorgun olduğun geceler uykuya dalarken olur genelde. Yorgun olduğumda çok yaşarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Yatağının altında seni bekliyor. Dua et bir gün oradan çıkmasın bir de sakın tüm ışıkları ve kapıları kapatma yoksa...

Alıntıları Göster
    Bende bazen tam uykuya dalarken titreyip uyanıyorum.Tahminen yalnış şekilde uyku pozisyonundan kaynaklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Alıntıları Göster
    gece rüyalanyor olmayasın. yastığa dalmalar filan :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

Bence yatagin kirilmis
    SENİ ÖLDÜRMEK İÇİN BEKLİYOR O

ÖLMEN AN MESELESİ

SAKIN ARKANA BAKMA
  • ayarlanir o yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: MilosKrasic

Kedidir o kedi.

Bunu yazmak için girmistim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackKhan

Yağmura basan olmasın o

• quote:

Orijinalden alıntı: The Prodigy

Yorgun olduğun geceler uykuya dalarken olur genelde. Yorgun olduğumda çok yaşarım.

Evet, yorgun olduğumda daha çok oluyor.
    quote:

Orijinalden alıntı: mater33

Sanmıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: The@Thing

Bende bazen tam uykuya dalarken titreyip uyanıyorum.Tahminen yalnış şekilde uyku pozisyonundan kaynaklı.

Mantıklı aslında hocam.

quote:

Bence yatagin kirilmis

Her zaman olmuyor ama bu olay.

• quote:

Orijinalden alıntı: thecowboysmiles

quote:

Orijinalden alıntı: The Prodigy

Yorgun olduğun geceler uykuya dalarken olur genelde. Yorgun olduğumda çok yaşarım.

Evet, yorgun olduğumda daha çok oluyor.
    quote:

Orijinalden alıntı: mater33

Sanmıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: The@Thing

Mantıklı aslında hocam.

quote:

Bence yatagin kirilmis

Her zaman olmuyor ama bu olay.

Alıntıları Göster
    bendede aynı problem mevcuttu hatta baya sürdü ama şuaralar yok kalp atışından yüksek ihtimal

• quote:

Orijinalden alıntı: Die Neuordnung Europas

Uykuya dalarken yatağım sallanıyor. Arada oluyor böyle, dün de oldu. İnternetten baktım da karabasan falan diyorlar. Size de oluyor mu hiç böyle?

Sakın aynaya bakma yoksa olacaklari dusunemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr Zontak

quote:

Orijinalden alıntı: Die Neuordnung Europas

Uykuya dalarken yatağım sallanıyor. Arada oluyor böyle, dün de oldu. İnternetten baktım da karabasan falan diyorlar. Size de oluyor mu hiç böyle?

Sakın aynaya bakma yoksa olacaklari dusunemiyorum
    bi kerede aynısı bana olmuştu. 3 arkadaş bi evde kalıyorduk gece 3 civarları birbirimizi korkutmuştuk karabasan 3 harflilerle falan baya etkilenmiştim ben gece deprem olur gibi yatağım sallanmıştı ama deprem olmadığına falan eminim sadece benim yatak sallanmıştı. nutkum tutulmuştu aşırı korkmuştum yorganı kafama çekip uyudum

• quote:

Orijinalden alıntı: Sam B.

bi kerede aynısı bana olmuştu. 3 arkadaş bi evde kalıyorduk gece 3 civarları birbirimizi korkutmuştuk karabasan 3 harflilerle falan baya etkilenmiştim ben gece deprem olur gibi yatağım sallanmıştı ama deprem olmadığına falan eminim sadece benim yatak sallanmıştı. nutkum tutulmuştu aşırı korkmuştum yorganı kafama çekip uyudum

Alıntıları Göster
    Ulan ne zaman evde tek kalsam bu tür konulara denk geliyorum

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.