quote:Orjinalden alıntı: HoLiGaN! quote:Orjinalden alıntı: bigknife quote:Orjinalden alıntı: HoLiGaN! quote:Orjinalden alıntı: bigknife quote:Orjinalden alıntı: HoLiGaN! quote:Orjinalden alıntı: bigknife çok feci espri yaparım ayıptır söylemesi gece gece başka aktivite yok kaç yaşındasın sen 6 amanda aman ne tatlı veletsin sen öyle amcan teyzelerin kurban olsun sana öleyimdir hani bize pm dimi yeğenim ben attım piem ama tutamadın galiba piemleşmek isteyen olursa her zaman beklerim
quote:Orjinalden alıntı: HoLiGaN! quote:Orjinalden alıntı: bigknife quote:Orjinalden alıntı: HoLiGaN! quote:Orjinalden alıntı: bigknife quote:Orjinalden alıntı: HoLiGaN! quote:Orjinalden alıntı: bigknife çok feci espri yaparım ayıptır söylemesi gece gece başka aktivite yok kaç yaşındasın sen 6 amanda aman ne tatlı veletsin sen öyle amcan teyzelerin kurban olsun sana öleyimdir hani bize pm dimi yeğenim Yıldızlarınız yeşersn ondan sora gelin Bu arada yaş 21..
quote:Orjinalden alıntı: bigknife quote:Orjinalden alıntı: HoLiGaN! quote:Orjinalden alıntı: bigknife quote:Orjinalden alıntı: HoLiGaN! quote:Orjinalden alıntı: bigknife quote:Orjinalden alıntı: HoLiGaN! quote:Orjinalden alıntı: bigknife çok feci espri yaparım ayıptır söylemesi gece gece başka aktivite yok kaç yaşındasın sen 6 amanda aman ne tatlı veletsin sen öyle amcan teyzelerin kurban olsun sana öleyimdir hani bize pm dimi yeğenim ben attım piem ama tutamadın galiba piemleşmek isteyen olursa her zaman beklerim katılıyorum sana MetalliCaster pehh
bana her pm geldiğinde mail olarak bildiriyolar şuan en son istiyceğim şey pm almak,mail gelince bi ses çıkıyo onu duymak istemiyorum
quote:Orjinalden alıntı: bigknife bana her pm geldiğinde mail olarak bildiriyolar şuan en son istiyceğim şey pm almak,mail gelince bi ses çıkıyo onu duymak istemiyorum bana da gelio 278 mailim var okuyamıyorum
quote:Orjinalden alıntı: esdum quote:Orjinalden alıntı: MetalliCaster quote:Orjinalden alıntı: esdum kimin fake i olduun biliniyorMUŞ Kimin :) Senin olmasın kimin sorusuna yanıt veremicem dikkat ettiysen biliniyormuş dedim biliyorum demdim Komediye bak