quote:Orijinalden alıntı: bigknifeavatardaki siz misiniz sizseniz mesene verirmisiniz quote:Orjinalden alıntı: bigknife avatardaki siz misiniz sizseniz mesene verirmisiniz Kaç yaşındasın?
quote:Orijinalden alıntı: Winryquote:Orjinalden alıntı: bigknife avatardaki siz misiniz sizseniz mesene verirmisiniz Kaç yaşındasın?Alıntıları Göster selamlar gece gece de konuşma olmuyor fazla ya. can sıkıcı bir durum.
quote:Orijinalden alıntı: Winryquote:Orjinalden alıntı: bigknife avatardaki siz misiniz sizseniz mesene verirmisiniz Kaç yaşındasın?Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: MetalliCaster quote:Orjinalden alıntı: bigknife avatardaki siz misiniz sizseniz mesene verirmisiniz Kaç yaşındasın? şaka yapmıştım
quote:Orijinalden alıntı: atlardan anlayan adamselamlar gece gece de konuşma olmuyor fazla ya. can sıkıcı bir durum. Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: gecelik selamlar gece gece de konuşma olmuyor fazla ya. can sıkıcı bir durum. Olsun ya bazı esprili arkadaşlar var onlar yetiyo
quote:Orijinalden alıntı: Winryquote:Orjinalden alıntı: gecelik selamlar gece gece de konuşma olmuyor fazla ya. can sıkıcı bir durum. Olsun ya bazı esprili arkadaşlar var onlar yetiyo Alıntıları Göster çok feci espri yaparım ayıptır söylemesi gece gece başka aktivite yok
quote:Orijinalden alıntı: Winryquote:Orjinalden alıntı: gecelik selamlar gece gece de konuşma olmuyor fazla ya. can sıkıcı bir durum. Olsun ya bazı esprili arkadaşlar var onlar yetiyo Alıntıları Göster kimin fake i olduun biliniyorMUŞ
quote:Orijinalden alıntı: vicunakimin fake i olduun biliniyorMUŞAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: esdum kimin fake i olduun biliniyorMUŞ Kimin :) Senin olmasın
quote:Orijinalden alıntı: Winryquote:Orjinalden alıntı: esdum kimin fake i olduun biliniyorMUŞ Kimin :) Senin olmasın Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: MetalliCaster quote:Orjinalden alıntı: esdum kimin fake i olduun biliniyorMUŞ Kimin :) Senin olmasın kimin sorusuna yanıt veremicem dikkat ettiysen biliniyormuş dedim biliyorum demdim
quote:Orijinalden alıntı: bigknifeçok feci espri yaparım ayıptır söylemesi gece gece başka aktivite yok Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: bigknife çok feci espri yaparım ayıptır söylemesi gece gece başka aktivite yok kaç yaşındasın sen
quote:Orijinalden alıntı: Winryquote:Orjinalden alıntı: bigknife avatardaki siz misiniz sizseniz mesene verirmisiniz Kaç yaşındasın?Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: MetalliCaster Kaç yaşındasın? 19 siz?
quote:Orijinalden alıntı: imPsYcHoquote:Orjinalden alıntı: MetalliCaster Kaç yaşındasın? 19 siz?Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: HoLiGaN! quote:Orjinalden alıntı: bigknife çok feci espri yaparım ayıptır söylemesi gece gece başka aktivite yok kaç yaşındasın sen 6
quote:Orijinalden alıntı: Winryquote:Orjinalden alıntı: esdum kimin fake i olduun biliniyorMUŞ Kimin :) Senin olmasın Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: MetalliCaster quote:Orjinalden alıntı: esdum kimin fake i olduun biliniyorMUŞ Kimin :) Senin olmasın seninle bir tanışalım istersen
quote:Orijinalden alıntı: bigknifequote:Orjinalden alıntı: HoLiGaN! quote:Orjinalden alıntı: bigknife çok feci espri yaparım ayıptır söylemesi gece gece başka aktivite yok kaç yaşındasın sen 6Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: bigknife quote:Orjinalden alıntı: HoLiGaN! quote:Orjinalden alıntı: bigknife çok feci espri yaparım ayıptır söylemesi gece gece başka aktivite yok kaç yaşındasın sen 6 amanda aman ne tatlı veletsin sen öyle amcan teyzelerin kurban olsun sana
quote:Orijinalden alıntı: Tarık_Uğurquote:Orjinalden alıntı: bigknife quote:Orjinalden alıntı: HoLiGaN! quote:Orjinalden alıntı: bigknife çok feci espri yaparım ayıptır söylemesi gece gece başka aktivite yok kaç yaşındasın sen 6 amanda aman ne tatlı veletsin sen öyle amcan teyzelerin kurban olsun sana Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: HoLiGaN! quote:Orjinalden alıntı: bigknife quote:Orjinalden alıntı: HoLiGaN! quote:Orjinalden alıntı: bigknife çok feci espri yaparım ayıptır söylemesi gece gece başka aktivite yok kaç yaşındasın sen 6 amanda aman ne tatlı veletsin sen öyle amcan teyzelerin kurban olsun sana öleyimdir
quote:Orijinalden alıntı: Su Samuruquote:Orjinalden alıntı: MetalliCaster quote:Orjinalden alıntı: esdum kimin fake i olduun biliniyorMUŞ Kimin :) Senin olmasın seninle bir tanışalım istersen Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: paTRon quote:Orjinalden alıntı: MetalliCaster quote:Orjinalden alıntı: esdum kimin fake i olduun biliniyorMUŞ Kimin :) Senin olmasın seninle bir tanışalım istersen ben seni az çok tanıorum zaten. pmden msnini at görüşelim
quote:Orijinalden alıntı: Winryquote:Orjinalden alıntı: paTRon quote:Orjinalden alıntı: MetalliCaster quote:Orjinalden alıntı: esdum kimin fake i olduun biliniyorMUŞ Kimin :) Senin olmasın seninle bir tanışalım istersen ben seni az çok tanıorum zaten. pmden msnini at görüşelim Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: MetalliCaster quote:Orjinalden alıntı: paTRon quote:Orjinalden alıntı: MetalliCaster quote:Orjinalden alıntı: esdum kimin fake i olduun biliniyorMUŞ Kimin :) Senin olmasın seninle bir tanışalım istersen ben seni az çok tanıorum zaten. pmden msnini at görüşelim görüşelim. attım pm
quote:Orijinalden alıntı: Su Samuruquote:Orjinalden alıntı: MetalliCaster quote:Orjinalden alıntı: paTRon quote:Orjinalden alıntı: MetalliCaster quote:Orjinalden alıntı: esdum kimin fake i olduun biliniyorMUŞ Kimin :) Senin olmasın seninle bir tanışalım istersen ben seni az çok tanıorum zaten. pmden msnini at görüşelim görüşelim. attım pm Alıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: bigknifequote:Orjinalden alıntı: HoLiGaN! quote:Orjinalden alıntı: bigknife quote:Orjinalden alıntı: HoLiGaN! quote:Orjinalden alıntı: bigknife çok feci espri yaparım ayıptır söylemesi gece gece başka aktivite yok kaç yaşındasın sen 6 amanda aman ne tatlı veletsin sen öyle amcan teyzelerin kurban olsun sana öleyimdirAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: bigknife quote:Orjinalden alıntı: HoLiGaN! quote:Orjinalden alıntı: bigknife quote:Orjinalden alıntı: HoLiGaN! quote:Orjinalden alıntı: bigknife çok feci espri yaparım ayıptır söylemesi gece gece başka aktivite yok kaç yaşındasın sen 6 amanda aman ne tatlı veletsin sen öyle amcan teyzelerin kurban olsun sana öleyimdir hani bize pm dimi yeğenim