|
Bildirim
|
inanın hiç komik değil. |
Ben olumsuz bir tavsiyede bulunacağım. Esra palace otel' i tavsiye etmiyorum. İnternet sitesine aldanıp rezervasyon yaptırmayın.
Esra palace otel’ den Ağustos 2016’ya Mart ayında rezervasyonumu yaptırdım. Mayıs ayında Antalya’ da bulunduğum sırada oteli görmeye gittim. Otel vaat edildiği gibi değil. 1- Standart odada rezervasyon yaptırmıştım. Telefondaki kişi çocuklarım küçük olduğundan odanın yeterli olduğunu söylemişti. Oda çok ufak, iki kişilik yatağın yanında sedyeden bozma ufak bir yatak var. Ek yatak istedik olmaz dediler. Aile odasına geçelim bari dedik. Aile odası iki odadan oluşuyor. Ebeveyn odasının tek penceresi apartman koridoruna açılıyor. Ne hava ne ışık alıyor. Aile odasını katiyen tavsiye etmiyorum. 2- Rezervasyonum Ağustosta olduğu için iptal etmek istedim. Tüketici Kanunu gereği rezervasyon dönemine 1 aydan daha fazla kalan iptallerde kesinti yapılamamasına rağmen benden %35 kesinti talep ediyorlar. Kanun manun tanımıyorlar. 3- Bayanlar havuzu büyük bir küvet kadar. Dikkat edin siteye resmini falan koymamışlar . Biz görmeden aldık hata ettik. 4- Denizden bayağı uzak. Plaj fotosuna kanmayın. |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bordod -- 16 Mayıs 2015; 15:15:06 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naked leader -- 19 Mayıs 2015; 15:28:39 > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zimbabve milyarderi -- 23 Mayıs 2015; 19:46:56 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hicranyarası -- 29 Mayıs 2015; 15:56:47 > |