Şimdi Ara

GEÇEN GÜN HELİKOPTERE BİNDİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR GEÇEN GÜN İŞİM DOLAYISIYLA HELİKOPTERE BİNDİM.
    İSTANBUL KURTKÖYDEN İZMİTE UÇTUK
    YAKLAŞIK 23 - 25 DK GİDİŞ SÜRÜYOR
    1988 RUS YAPIMI 3 MOTORLU BİR ALETTİ
    EĞER PİST VAR VE ALAN YETERLİ İSE UÇAK KALKIŞI GİBİ KALKIYORLAR
    DÖNÜŞTE YAPTIĞIMIZ GİBİ YETERLİ ALAN YOKSA YADA ARAZİDEYSENİZ DİREK HAVALANIYOR.
    UÇAKTAN ÇOK FARKLI BİR HİS. ÇÜNKÜ ÇOK DAHA KÜÇÜK VE ÇOK DAHA ALÇAKTAN UÇUYORSUNUZ
    SANKİ HAVAYA MEYDAN OKUYORMUŞSUNUZ GİBİ... MOTOR SESİ ÇOK GÜRÜLTÜLÜYDÜ O YÜZDEN MP3 LERİNİZİ YANINIZA ALMAYI UNUTMAYIN YOL KENARINDA HERKES ARABASINI DURDURUP BİZİMLE HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRMEK İSTEDİ ÇOK HOŞ Bİ DUYGU..
    HERKESE TAVSİYE EDERİM.

• kimindi helikopter?kiralık filanmı bende kız arkadaşımla istanbul turu yapayım dedim 1000 dolardan bahsediyorlarmış saatine.Bende çok merak ediyom yaw.Video filan çekseydin keşke.
  • kardeş bende askerde binmiştim. 1970 li modellerde uh-1 dedikleri, şu meşhur vietnam filimlerindeki helikopterlerden. Tekirdağ çorluya gitmiştik istanbuldan. ama ininceye kadar bütün bildiğim dualarla beraber Allah vergisi bilmediğim duaları bile okudum.
  • helikopter ambulans şirketinde dr olarak çalışmaya başladım
    o vesileyle bindim
    ağustosta tekrar binicem inşallah
    videoyada çekim yaptım mükemmel bir his gerçekten
    ama ben de itiraf edeyim bildiğim tüm duaları okudum korkudan
  • quote:

Orjinalden alıntı: İ10

helikopter ambulans şirketinde dr olarak çalışmaya başladım
    o vesileyle bindim

• quote:

Orjinalden alıntı: İ10

helikopter ambulans şirketinde dr olarak çalışmaya başladım
    o vesileyle bindim

• Daha hiç nasip olmadı bize binmek. Cok korkunc galiba ...
  • DEĞİŞİK BİR HİS..
    BUNGY JUMPİNG GİBİ BİŞEY..
    (NOT: HENÜZ ONU YAPMADIM AMA OLSUN...)
  • hayatimda birkez bindim daglik bi arazide ucmustum gercekten cok degisik bi duygu.. ucakla alakasi yok zaten.. kalkisi mukemmel bianda havalaniyosunuz sanki biri sirtiniza ip baglamis da yukari cekiyor
  • sen çok şanslısın yaw ben daha uçağı yerde bile göremedim gerçek hayatta resimlerde çok gördüm de televizyonlarda falan oralarda çok gördüm ama gerçek hayatta helikopter kalkarken veya yere iniş yaparken hiç görmedim sadece havada helikopterleri uçarken gördüm
    quote:

Orjinalden alıntı: tuuberk

hayatimda birkez bindim daglik bi arazide ucmustum gercekten cok degisik bi duygu.. ucakla alakasi yok zaten.. kalkisi mukemmel bianda havalaniyosunuz sanki biri sirtiniza ip baglamis da yukari cekiyor
  • Helikoptere çok kez bindim ama an iğrenç şey içerideyken duyduğunuz gürültü. İnsan sırf o yüzden hemen inmek istiyor. Ama uçuş keyfi bi başka
  • herkez tadar inşallah bu duyguyu:D
  • arkadaslar ben binmedim ama cok merak ediyorum ucaga fln cok bindimde helikoptere binmeyi cok isterdim galiba oda ucak gibi .. ama ucaga ilk bindigimde cok korktum bliyom size cok komik geliyor ama gercekten bildigım tum duaları okudum dua ettim karsılıksız da kalmadım gercekten ondan sonra bir cok kere bindim hiç bir sey olmadıgın anladım bisey oldugu yok ama ilk bindigm anı kamera ile kayıteteselerdi rezil olurdum ...
    :::: .•´¯`•» «*_âkç_ *» «´¯`•. :::[/color]
  • askerde komando okulundayken cooger ve sikorskiye :)) bindim ilk bindiğimde sikorskiye geceydi Allahın ne oluyo dedim bende tüm duaları okudum birde sanki herhan düşecekmiş gibi asenkron bi motor sesi vardı gece ay ışıgında eksoz gazınıda gördümmü tamam kesin düşüyoruz falan demiştim : ama pilotlar manyak yaw sikorskinin içi bi harijka hertaraf elektronik tablo zaten
  • Uçağın zevkini biliyoduk da helikopter in zevki de güzeldir herhalde..
  • Keşke bi iki resim uplod etseydinde bizde görseydik...
  • HELİKOPTER DEDİMİ COBRA BİR NUMARADIR 2 KİŞİLİK OHH BEA BENİ PİLOT YAPSALAR VALLA SAVAŞ ÇIKARIRDIM HAAA++++

• benim favorim (hala) Airwolf dizisindeki o müthis alikopter
    abi o ne ya, adam bi dügmeye basiyo aninda firliyo alet...

Esprik bi yana, bende cok merak ediyorum, cok istedim helikoptere binmeyi,
    nasip olur bi gün insallah...
  • quote:

Orjinalden alıntı: haruncengiz

herkez tadar inşallah bu duyguyu:D

inşallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: enTURKteynment

quote:

Orjinalden alıntı: haruncengiz

herkez tadar inşallah bu duyguyu:D

inşallah

inşallah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.