Şimdi Ara

İlk defa arabayı bir yere sürttüm :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha yeni şöför sayılırım,aslında ehliyet 3 yılı devirdi ama toplasan araba üzerinde 5000 km civarı bir şey geçirmişimdir. Dap dar İstanbul sokaklarında giderken sağ dönücem karşıdan da araba geliyor ona geçicek pay bırakmak için biraz sağa yanaştım ama oraya ufacık demir koymuşlar yol kenarlarındakilerden ama ufacık. Zaten çizikte arabanın en altına yakın kısımda oldu.

Hani benim şöför koltuğundan o demiri görmem için 3 metre açılmam lazım İçim yanıyor araç fiat fiorino kasko sigorta var ama onlar mı karşılıyor böyle bir durumda cebemi sarıyor bilmiyorum.Kaç paraya hallolur ufak bir çizik ama çiziğin ucuna doğru biraz göçme var.

• Ooo daha bu ne ki, neler neler olacak. İstanbul'da yaşayıp da arabası temiz kalan görmedim ben.

Çizip, sürtüp kaçanlar mı dersin? Arabaya tekme atıp göçürenler mi. Benim sağ arka çamurluğa ye tekme ya da yumruk atmışlar. Bir karış genişliğinde, 2 cm kadar derinlikte göçük var.Artık araba dama tahtası gibi oldu artık takmıyorum. Eğer parayı basıp tertemiz yaptırırsam bir aya kalmadan yine bir şey olacak, bu sefer daha çok üzüleceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacker

Ooo daha bu ne ki, neler neler olacak. İstanbul'da yaşayıp da arabası temiz kalan görmedim ben.

Çizip, sürtüp kaçanlar mı dersin? Arabaya tekme atıp göçürenler mi. Benim sağ arka çamurluğa ye tekme ya da yumruk atmışlar. Bir karış genişliğinde, 2 cm kadar derinlikte göçük var.Artık araba dama tahtası gibi oldu artık takmıyorum. Eğer parayı basıp tertemiz yaptırırsam bir aya kalmadan yine bir şey olacak, bu sefer daha çok üzüleceğim.

Haklısınız hocam cidden İstanbul da tertemiz araba kullanmak imkansız gibi gözükmeye başladı bana santimetrelik yerlerden geçiyoruz hep gün içinde. Biraz kafaya taktım ama yorumunuz rahatlatan cinsten teşekkür ederim

• Bazı kaskolarda mini onarım hizmetlerini müşteriyi üzmeden yapıyorlar, kaskonuz bunu her halükarda ücretsiz yapar fakat bir sene sonraki kasko hesaplamasında hasarsızlık indirimi delindiğinden acısını sizden çıkarırlar. Kasko ile görüşüp kaskoyu deldirmeden mini onarım statüsünde halledilebirliğini öğrenin, kabul etmezlerse cepten yaptırmak daha mantıklı olabilir.

Geçmiş olsun canınızı sıkmayın Allah kimseye can ve mal kayıplı kazalar yaşatmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir şey olmaz ya, çok takmayın kafanıza
  • Bende başka bi araca sürtünüz sandım. Olur böyle şeyler.

nasıl olsa satarken boya,değişen yok deyip satacaksınız
  • Geçmiş olsun hocam. Benim ehliyet de 2 senesini doldurdu ama İstanbul'da şehir içi kaç km sürdün desen 100km yoktur herhalde ya da 100'den biraz fazladır. Yaya olarak yürümekte zorlandığım bir şehirde arabayı mecbur kalmadıkça sürmem. Daha yeşil yanmadan korna basılıyor, insanların 2 saniye beklemeye tahammülü yok, 2 saniye. Ne yürürken ne araç sürerken ne iş yaparken...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayatım da ilk defa araba aldım.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • geçmiş olsun, biraz konunun dışı olacak ama imzanız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.