Şimdi Ara

Geçen sene 2-3 oyuncu Fener bjk 11 ine girerdi en fazla

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şimdi Fener bjk kadrosunda ilk 11 e giremeyecek oyuncu yok neredeyse

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• negredo 0 gol tolga ciğerci 2 gol
  • Linnes ve serdar var. Birde tolga ciğerci diyeceğim ama yukarıdaki arkadaş yazmış gerekeni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muslera
    Mariano
    Maicon
    Asamoah
    Fernando
    Ndiaye
    Feghouli
    Gomis

kesin girer.

Belhanda supheli.Perfonmansi daha iyi olursa, girebilir. Garyde o potansiyel var.

ilk 2 maci tek kanatla oynadık. 2 kanatta iyi calisinca, daha iyi olabiliriz.
  • Bizim yedekler Lens, Negredo, Medel giremiyor daha.

• seviyorum böylelerini
    sorsan her sene real madrid cl de şampiyon olur sanırlar
  • Neredeyse dedim zaten serdar ve linnes giremez ama linnes oynamayacak asamoah oynayacak,asamoah rahat girer

Ayrıca o sayılan 3 futbolcudan sadece lens girebilir bizim 11 e

Fernando>Medel

Gomis>Negredo

Ndiaye yle Medel kıyaslanamaz şöyle yapılabilir

Fernando+Ndiaye>Fernando+Medel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FENER artık 3. büyüktür.
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryad Boudebouz

Bizim yedekler Lens, Negredo, Medel giremiyor daha.

Lens q7'yi kesemez bana sorarsan. Oyuna sonradan girer ancak. Çünkü daha kontra atak futbolcusuna benziyor fenerde geçen sene öyle oynuyordu. Şenol güneş nasıl oynatıyor ? Agresif bir hücum futbolu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Machan

quote:

Lens q7'yi kesemez bana sorarsan. Oyuna sonradan girer ancak. Çünkü daha kontra atak futbolcusuna benziyor fenerde geçen sene öyle oynuyordu. Şenol güneş nasıl oynatıyor ? Agresif bir hücum futbolu.

Lens quaresmayı kesmesine keser de, quaresma bu duruma nasıl tepki gösterir orası beni endişelendiriyor. Bu arada Quaresma dan daha faydalı olur, en azından top ayağına geldiğin de quaresma gibi topu çekip pozisyonları öldürmüyor, direkt ceza sahasına ortalıyor, ayrıca ceza sahasına girmesi gerektiğin de quaresma gibi pozisyonları bol keseden harcamayacağını düşünüyorum. Şenol hoca quaresma yı küstürmeden lens i nasıl kanada monte edecek ben de merakla bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: proteo

quote:

Orijinalden alıntı: Machan

quote:

Lens quaresmayı kesmesine keser de, quaresma bu duruma nasıl tepki gösterir orası beni endişelendiriyor. Bu arada Quaresma dan daha faydalı olur, en azından top ayağına geldiğin de quaresma gibi topu çekip pozisyonları öldürmüyor, direkt ceza sahasına ortalıyor, ayrıca ceza sahasına girmesi gerektiğin de quaresma gibi pozisyonları bol keseden harcamayacağını düşünüyorum. Şenol hoca quaresma yı küstürmeden lens i nasıl kanada monte edecek ben de merakla bekliyorum.

Kolay değil. Q7 7 yıllık oyuncu. Ama takıma zarar veriyor artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PayneKillers -- 20 Ağustos 2017; 14:45:32 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.