Şimdi Ara

GEÇEN SENE KAZANANDAN EN BÜYÜK ÖĞÜT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
57
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sakın sınav biter bitmez dhye girmeyin moral fln kalmaz cokkolaydı diyenler olacak soruları görmeden diyecekler bunu hem de :D 1 gün sonrasınavınız olcak gidin eve dinlenin güzelce sınavda sakin olun gençler sorularla inatlaşmayın yaparım dediğiniz ama çıkmayan soruyabi nokta koyun 2işlem bitti çıkmadıysa ve 2-2,5 dk geçmişse eğer inatlaşmadandiğer soruyageçin yıkın lan şu sınavıo kadar çalıştınız başarırsınız beee özellikle URUK HAİ senden 5k bekliyorum kardeşim gecen sene diğer hesabımla baya konusmuştuk hakkınızda hayırlısı olsun..iyi geceler

• hangi tıpta okuyorsunuz hocam şu an

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xenophoctopus kullanıcısına yanıt
    ankara kardeşim
  • hayırlı olsun tavsiyeler için sağolasın

• xenophoctopus kullanıcısına yanıt
    nedemek kardeşim inşalllah istediğini alırsın
  • Ben adeta kavga ediyorum soruyla nasil yapamam diye kendime kızıyorum haliyle zaman geciyor bunun icin ne yapabilirim? Bir de baktık istediğimiz gibi gitmiyor durum ne yapalım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hheisenbergg kullanıcısına yanıt
    geçen sene lysde klasık 1500 tane çözmüşümdür aynısından logaritma sorusu 2 -3 dakikada yapamadıminatlaştım soruyla bende ama gerek yok sonraki soruya atlaonu yapmanın gazıyla onu ikinci dönüşünde yapıyosun direk :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Günde kaç soru çözüyordunuz ilk senenizdemi kazandınız obp kaçtı
    (klasik soru sayısı önemli değil nitelik önemli polemiğine girmeyelim kişisel bir merak)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skaikru -- 24 Haziran 2018; 1:57:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.