Şimdi Ara

GEÇEN SENE VS BU SENE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Labrie olmasa dt i çok severim ama labrie

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stüdyoya kitlenmesi lazım cidden labrinin. Lars 1 labri 2, nasıl bu kadar yüksek gruplardalar anlamıyorum.
    Mustaineciyim ben, metalikayı daha çok dinlesem de şu aralar sonuna kadar megadeth. Tipik bir Türk olarak gruptan kovulan mağdur davein yanında olmam lazım

• 2019daki mezunlar epey sağlamdı hocam 2018de taklaya gelen cok oldu bence bu sene de normal bi sınav senesi olsa yığılma olurdu ama olaylar ve konuların azalması 2018e benzer bi sıralama puan durumu getirecek 2018de kolay bi sınavdı ama normal sene değildi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • shelveyy S kullanıcısına yanıt
    bence 2018 cıvarı gelicek.tytde süre arttı ama ösym o kadar akılsız değil.sorular daha uzun gelicek.son 1 ay kitap okumaya devam.acele eden yanacak.
  • Labrienin stüdyosuna lafım yok zaten. Stüdyo dışına çıkarılmadığı bence son derece faydalı kendisi
    Ama canlı performans, geçen Eylül'deki İstanbul konserini kaçırmıştım ve tek tesellim labrieden canlı duymamaktı bu yüzden de hiç üzülmedim. Lars gerçi utanmasa stüdyoda da ritim kaçırıcak.
    İmages and wordsü hiç bir zaman sevemedim, o yüzden o döneme çok yorum yapamayacağım.

• hopesystem H kullanıcısına yanıt
    yok tytyi zorlamayacaklar

• Youtubedaki konser kaydını izlemiştim tam bir hayal kırıklığıydı
    Dream theaterı çok severim tam aksine, prog metali severim ve queensyryche dan daha sert geliyor bana o yüzden dt en çok dinlediğim gruplardan birisi. En çok train of thought u seviyorum.

• Ben bu sene çok fazla 70 ayt 100 tyt gördüm geçen sene bu kadar çok yoktu diye hatırlıyorum ya da ben de bu aralığa yakın olduğum için psikolojik olarak da böyle geliyor olabilir

• Oha jamesin sesi düzgün çıkıyor
    Falling into infinty yi cok fazla dinlemedim, bir şans daha vereyim bari.
    Metropolis pt 1 prog metalin istiklal marşı resmen, her ne kadar images and wordsü cok sevmesem de bu şarkı başyapıt, gece gece iyi geldi.

• shelveyy S kullanıcısına yanıt
    bu tespite çok katılıyorum

2018de sınav sistemi değiştiği için çok çalışıp yapamayan azımsanmayacak insanlar vardı. Ki bu sene girecek birisi olarak 2019 yks sonrası sınav yorumlarını okumuştum. 1 adam da geçen seneden kolay dememişti. Başlarda palmiye avşarı takip ediyordum adamı sıralamalar aynı gelecek dedi diye linçlemişlerdi bile. Fakat mezunlar acısını öyle çıkarmış ki sınava rağmen sıralamayı daha kötü bile etkilemişler. Millet bunu youtube'a bağladı, insanlar bilinçlendi artık vs. diye yorumladı bunlar da var elbet ama asıl sebebi bu bence. Ki bakın bu sene youtubeda , dhde mezuna kalıp ilk 20kya giren adamlarla dolu.

Bu pandemi, yaşanan öne çekilme-konuların kalkması vs.den etkilenenler aslında zamanında iyi çalışıp bu olaylar yüzünden mezuna kalanlar illa olacaktır. Ben bu senaryoyu 2021 için de görüyorum açıkçası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adisdasdadas -- 3 Haziran 2020; 0:3:27 >
  • Hocam düzgünden kastım baya iyi anlamında zaten. Gerçi labriye bakış açımdan düzgün demek sözleri doğru söylemesi anlamına da gelebilir orası çok açık olmamış.
    Hala şaşkınım, adam vokal yapabiliyormuş. Bunu izlememiş kabul edicem kendimi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.