Şimdi Ara

GEÇEN SENE VS BU SENE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnanılmaz fark var.Gecen sene üye değildim ancak foruma giriyordum sürekli.105 75+lar havada uçuşuyodu.lti organik modern fizikten 15 soru geliyodu ve banko sorulardı.böyle olunca forumun yarısı 75+ydı.sınavda da bayağı yıgılma oldu.bu sene ise 75+yapan forumda 10-20 kişi anca vardır.tyt için değişen bir şey olmadı pek.

• Mezunlar için kötü 12.sınıflar için iyi oldu. Çünkü 12.sınıflar bunlar bayağı uzun ya diyip çalışamıyordu, son sene hazırlanmaya başlananlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihatemath -- 27 Şubat 2021; 22:47:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manyetizma dinamik fonk pkob dan bir dayayacaklar...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konuların kalması 75+ kısmının işine gelmedi bence.
    Eski denemelerde grubumuzdakiler martta yaptığımız denemelerde 5 günde bir fullüyorduk mesela, mayıs ayında hepimiz 1 veya 2 kez anca fullemişizdir. Muhtemelen 70-75 bandında da böyle bir düşüş vardır ama oradan toplamak daha kolay.

• apotemi 3-4-5 mat konularına bakmadınız herhalde 39-40 lar havada uçuşuyo 100 altı tyt yazan görmedim forumda
  • Taylan durder T kullanıcısına yanıt
    inanıyo musun sen onlara :D 5-6 net fazla söylüyor ÇOĞU
    bazıları da sınavda olsa yaparım diyor bazı yapamadıkları sorulara.doğru yapmış gibi sayıyorlar.biz de geçtik o yollardan.o sorular dogru yapılmıyor sınavda ama.
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt
    bence 60 ve üstü herkes bırbırıne yakın oldugu ıcın herkesı etkıledı 60+ları

60+ yapıp da pkob yapamayan baya oluyodu ama ıntegral türev limit organık yapamayan çok azdı.netleri çok düştü şimdi.75+ yapanlar bile 70e çıkmaya çalışıyor şuan
  • Benim lti yoktu ve tyt matematik yetişmiyordu
    Tmde benim gibi çok vardır tm ne olur hiç bilmiyorum bu sene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bimin aystiisi -- 2 Haziran 2020; 21:6:10 >
  • aga onlara inanıyosan çabuk elenirsin.hepsinin amacı rakiplerini yıldırmak işte.o postları ben de okudum.7 kişi felan ciddiydi orda
  • Geçen sene bu zamanlar ve 1-1.5 ay öncesi tr geneli deneme dönemiydi bi ton deneme oluyordu o yüzden netleri görebiliyordu herkes şuan öyle değil 75 üstünde 15-20 kisi görmenin sebebi bu.
    Mesela 5-6 ay önce yapılan limit tg sonuçları konusuna git zor bir denemeydi ve konuları bitmeyenler vardı orda bile bir sürü 75 civarı ayt var. Geçen seneden daha fazla yığılma olacağı zaten kesin (sistem yüzünden).

• hopesystem H kullanıcısına yanıt
    Kaymak tabaka belli bir kısım hariç tıkanmış durumda. Ekimde fulleyen arkadaş hep 1 yanlış yapıyor şu aralar. Konular kalkınca dikkat hatası çok arttı

• hopesystem H kullanıcısına yanıt
    yok inanmıyorum çoğu sallıyo ama bu sene 70-75 yazan çok yok demişsin onun için dedim yine formunda yani millet :D 115 tyt 77 ayt ler her konuda
  • mat kısmında pkob soru sayısı arttığı için dikkatsizlik çok arttı her sınav boş beleş soru gözümden kaçıyo lti bunlara çok müsait değildi fkb için de konu azaldığı için fizik ve kimya zorluyo bi umut netler düşer ya
  • hoş geldin kanka
  • Adımız 6. track zaten

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.