Şimdi Ara

Geçen sene YGS de puanınız ve sıralamanız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen sene YGS de yaptığınız ham puan ve sıralamanızı belirtirseniz 3 aşağı 5 yukarı yapmam gereken neti anlarım

• ygs1 441 11900
    ygs2 438 12250

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saxomen -- 19 Eylül 2013; 15:10:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saxomen

ygs1 441 11900
    ygs2 438 12250

saol
  • 420 21bindim ygs2
  • geçen sene ygs de ilk 10k aşağı yukarı kaç puanla kapattı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tombraider35

420 21bindim ygs2

400 puan kaca denk gelir ? Bu arada saol

• quote:

Orijinalden alıntı: erdali47

quote:

420 21bindim ygs2

o seneki başarıya göre değişir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sözelden ilk 100 için girenler
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ygs-1:462 sıralama:4345
    ygs-2:462 sıralama:3734

• Obp eklenmiş halini yazın mf ve tm olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: Dt_huzurluksuz

ygs-1:462 sıralama:4345

hocam ygs ye ne kadar zaman ayırdın ve ygs den oncekı denemelrınde asagı yukarı kaç net yapıyordun cvplayabilrmisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdali47

quote:

420 21bindim ygs2

Benim puanim tam 400 du ve 33 bindim ygs 1

• quote:

Orijinalden alıntı: asdfghjk45

quote:

Orijinalden alıntı: Dt_huzurluksuz

ygs-1:462 sıralama:4345

hocam ygs ye ne kadar zaman ayırdın ve ygs den oncekı denemelrınde asagı yukarı kaç net yapıyordun cvplayabilrmisin

ben ikinci senemde yaptım bu dereceyi o yüzden ygs'ye konu anlamında sosyal dışında çalışmadım neredeyse ama çok fazla deneme ve kapsül çözdüm asıl onlar işime yaradı zaten.seneye 130 netle başladım.sonra 140'lara çıktı netlerim.bir ara 120 civarına düştü ama son bir aydaki denemelerim 135-145 arasındaydı.rekorum da 152

• fem'e mi gitmiştin? türkiye çapında bir dersaneye gitmişsen adını merak ettim
    dersanenin her mezuna sağladığı sabah-akşam yatma kalkma düzeni dışında sana kattıkları ne oldu, şöyle bir bakınca ne düşünüyorsun dersanenin sana mezunken kattıkları hakkında?

edit: kapsül derken fem kapsül mü, mezunlara onu mu önerirsin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmorwen -- 19 Eylül 2013; 22:25:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmorwen

fem'e mi gitmiştin? türkiye çapında bir dersaneye gitmişsen adını merak ettim
    dersanenin her mezuna sağladığı sabah-akşam yatma kalkma düzeni dışında sana kattıkları ne oldu, şöyle bir bakınca ne düşünüyorsun dersanenin sana mezunken kattıkları hakkında?

edit: kapsül derken fem kapsül mü, mezunlara onu mu önerirsin?

yok final'e gittim.adımı merak etme çünkü lys'de batırdım baya geriye düştüm dersanenin bana düzen dışında karkıları oldu.oldukça iyi bir şubedeydim ben ve hocalarımız gerçekten çok iyiydi.onlardan bir çok kısa yol ve işe yarayabilecek ayrıntı öğrendim.onun dışında çok fazla sınav yapıyorlardı o da çok işime yaradı.
    kapsülden kastım özel olarak fem kapsül değil(onlar da iyidir) mesela ben körfez,final ve karekök'ün de kapsüllerini de çözdüm.önemli olan zaman tutarak 40 soruluk denemeler çözmek

• adını merak ettim derken dersanenin adını merak ettim demiştim, senin adını değil :D
    final'in yayınları ve denemeleri genellikle gerçek sınavdan alakasız diyorlar hatta dersane öğrencileri bile beğenmiyordu beğenen bir seni gördüm ama branş denemeleri candır, iyice piyasaya çıksınlar 40 soruyu 30 dkda çözmeye alıştırıcam kendimi, sınavda da aynı şekilde uygularsam 40 dk artırmış olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmorwen

adını merak ettim derken dersanenin adını merak ettim demiştim, senin adını değil :D
    final'in yayınları ve denemeleri genellikle gerçek sınavdan alakasız diyorlar hatta dersane öğrencileri bile beğenmiyordu beğenen bir seni gördüm ama branş denemeleri candır, iyice piyasaya çıksınlar 40 soruyu 30 dkda çözmeye alıştırıcam kendimi, sınavda da aynı şekilde uygularsam 40 dk artırmış olurum

ben de adım ne alaka diyorum final'in yayınlarını ben de beğenmiyorum zaten bahsettiğim kapsül denemeleri.onun dışında dersane denemeleri de bana bir çok şey kattı buyursun beğenmeyen beğenmesin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.