İyi gunler tercihsel yonelimlere bakılınca ve ekstra devlette 500-600 civarı kontenjan artışlarına bakılırsa tıp gerilemeye devam edecek benim tahminim bu yıl 31bin bandında kapatır.Beyaz reform vs ile maddi koşullar kısmen iylestirme sağlanmasına rağmen gerilemenin sürmesi çocukluktan itibarn tıp secerim diyen beni endişelendiriyor ayrıca uzmanlık sayarsak 10yillik uzun süreç de endişelenmeme sebep olan seylerden .Egerki beyaz reformla kısmı iylestirmeler olmasaydı şuan devlet tıplar 50bin diş hekimlikleri 70bin civarında kapatabilirdi.Tercihlerin bitmesine 1gün kaldı acaba yanlış mı yapiyorum tıp yazarak fikirlerinizi yazarsanız saygı çerçevesinde bu başlığın altında konuşalım MÜHENDİSLİK sececk arkadaşlar da neden tıp değil mühendislik yazacaklarım belirtirse güzel bir bilgi alışverişi olmuş olur < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
MERHABA TIPLAR BU SENE DE GERİLEYECEK
-
-
tıp her zaman doğru tercihtir
belki sürpriz olur ve tıp 28kdan kapatır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tercih yaptım da. tercih yapınca yaptığımızdan nasıl emin oluyoruz. son gün kala bir şey olmasın
-
29k civarında kapatacak bu burada kalsın
-
30.5 da kapatacak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam tıpı yazmama biyoloji gibi ezber derslerin barınması.en azından fizik ve matematik beni daha çok tatmin ediyor mühendislik bana göre daha heyecan verici.Fakat beni tıp yazmaktan en uzak tutan şey çalışma şartları ve zorluğu.gitmeyi en sevmediğim devlet kurumlarından biri hastane.bana havası çok boğuk bir yer olarak geliyor.mühendis olunca şu kafada değilim:hemen dolar kazanırım,zengin olurum vs.fakat bizim kuşağın mühendislik seçme sebebi olarak yurtdışına tıpa göre biraz daha fazla gitme imkanı olayını görüyorum ve fizik-matematik gibi derslerin daha fazla sevilmesinden ötürü kaynaklanıyor.Tıpı artık küçüklükten itibaren çok isteyen seçiyor bence.Normalde insanlarda puanım ziyan olur korkusu olsa mühendislik ilerlemez gitmez ama bence o algı nerdeyse kırıldı.
-
29.7 ile gelmez mi hocam 29 bin kaç. Küsürle kapar
Benim tip yazma sebebim garanti iş olması. Bilgisayar yazmama sebebim yapay zekanın gelişimi. Bilgiler bu kadar.
Ben tıp kazanabilir miyim 29700 ile
30 31 arası bir yerde duracağını düşünüyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dun sorsaydim biraz daha gelmeyedebilir derdim %50 derdim bugün gelme ihtimaline daha yüksek görüyorum %70 gelir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havadan56 -- 2 Ağustos 2024; 7:14:23 >
Cerrahpasa capa gibi köklü tip fakültelerini mi yoksa ıtude mühendislik mi seçsem karar veremedim hala... Tip gerçekten meşakkatli bir yok ama mühendislikte de hiçbir şey garanti değil bence Tipin zorluğu gereksiz abartiliyor
Birleşik devletler ve Birleşik Krallık’ta üniversitelerin tıp fakülte öğrenci harçlarına bakın. Eğer bir gün gelir de mühendisliklerin altına düşerse bu harçlar işte o zaman biyomedikal mühendislik bizleri Elysium filmindeki tedavi cihazları ile tanıştırmış demektir. Unutmadan yurtdışında diş hekimliği yıllık harçları da tıp’tan çoktur. Velhasıl kelam mühendislik mesleği heyecan verici gözükse de bizden ve asyadan pompalanan mezun sayısı ile sadece sınırlı sayıda mezun tatminkar kazanç elde edebilecektir. Tıp eğitimi sonunda aile hekimi olarak kalsanız bile orta halli bir şehirde mutlu mesut geçinirsiz. Kimse başkasını tatmin etmek adına meslek tercihi yapmamalı.
Bence bu yıl tıpa ilgi var, gerilemeyecek
Net bir şey diyemiyorum hocam sadece tahmin beşeriz şaşarız da inşallah tıp gelir sana
-
Hocam slash denilen adama gelir deniyor bana neden zor
Mühendislik artar o artar bu artar ee neresi gerileyecek?
Eczacılık öğretmenlik vet
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam bende tıp tercih ettim gerilesin isterim çünkü istediğim yerle aramda çok az bir fark var ama düşününce geçmiş yıllara göre maaşlar iyiyken ve gündeme eskisi kadar doktor şiddeti olayları gelmiyorken gerileme mantıklı gelmiyor.
Hahahahaha ilk 30da bu dediklerinden hangisi var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- ucuz fotokopi çeken yerler
- kunduz mu doping hafıza mı
- raunt mu doping mi
- aydın yayınları zor mu
- psikoloji bölümü işsizlik oranı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X