Kural yok ama çapalı ankaralı adam dururken zattirizort tıp mezunu adamın acıbademe girme ihtimali tıpın28k kapatma ihtimali ile eşit girin bakın cvlere varmı taşra tıplı dr acıbademde < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
MERHABA TIPLAR BU SENE DE GERİLEYECEK (3. sayfa)

-
-
Hocam tıpta geçen sene 200 kont azalması oldu 10 15k tıplar düştü son tıplar yükseldi dişler düştü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok hocam 29bininciyim ya mat pek yok bizde :D
zattirizort tıp mezunu adam girince görürsün
yazdıklarımı anlamamandan belli
tıp 32-33k hayırlı olsun
-
yok 40k olur bence artık
4 yıl sonra 40k olur hocam. Daha yolu var
-
Beyaz refirmla yapılan ödemelere göre tercih yapacaksan hiç secme çünkü bu ödemeler garanti değil ve wger garanti ödeme olsaydı taban maasin içine zam yaparlardı ama ayrı bir ödeme kalemi oluşturup yaptilar
Yarın o ek ödeme kalkar buraya gelip sövme bize
Ben kendim için demedim hocam benim anlatmak istediğim beyaz reform olmasaydı şuan tıp siralamalri 50bin civarı olurdu devlette.Bir nebze olsun gerilemeyi durdurdu bu arada çoğu şeyin farkındayım şuan bir doktor emekli olunca beyaz reformla gelen teşvik ödemesinin zerre katkısı yok örneğin.Bana gelince benimki mesleği sevmekle alakalı(evet çok zorluğu da var fakindayim basit değil bir yandal uzmanı liseden sonra 13yilda yetisebiliyor)şuan öğretmen maaşıyla da calissaydi doktorlar yine tıp seçerdim o yüzden en temel vurguladigim şey de "sevdiğiniz işi yapmaya çalışın"
13 yıl öğrenci falan değilsin ilk 5 te sana tüm tip eğitimini anlatırlar ve 5. Sınıftan sonra kimse sana ders anlatmaz arada istisnalar dışında
Bundan sonra hekim olarak çalışırsın hem internlukte hem assitanlikta hem de yandalda
yok hocam anlamıyorlar onlara kalsa 20 30 yıl okuyorlar olur
Ben kendimi öğrenci kabul ediyorum malesef ve goristugum uzman doktorlar da tıptan sonraki 4yillik asistanlık süreci bir nevi öğrencilik hatta öğrencilik en kolayı asistanlıkta senin hocan sana her türlü işi yaptiriyor mobbing fazla öğrenciyken tek derdin komiteyi geçmek uzmanlik surecinde ise ekstra mobing de var dediler.
Gerilemenin nedeni yazilimcilarin maas artışından kaynaklı ilk 50ye kadar artmazdi çünkü yazılacak bolum yok
Şimdi yazılımcı maaslari dibi gördü, insanlar bilgisayar yerine tıp seçerse tipin maasi çok diye tekrar 20binli sıralamaya gelir
Önceden ilk 10binin %80ı tip yazardi
Sallamış kime sorduysan
Dostum sen daha sürecin başındasin ogrencilikte olduğun için işin farkında değilsin.Ben üç uzman doktorla görüştüm birebir aile dostları onlardan daha iyi bilecek halin yok.
bahsettiğin kişi internliği bitirdi ama
Uzmanlığa başlamadı ve bitirmedi ama.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X