Şimdi Ara

Geçen seneye göre say 36 k sıralama ile

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Makine mühendisliği için GTÜ'ne girme olasılığı var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen abdülhamidi savundun -- 20 Temmuz 2020; 17:35:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kaçla kapamış geçen sene

• quote:

Orijinalden alıntı: hfbcitir

Kaçla kapamış geçen sene
    45k

• Girersin bence 42 senin max

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gecen sene bile 36k 44k yi atmis bu sene tahminen 55 civari olacak bence gelme ihtimali cok dusuk hocam

• Hocam en fazla 10k oynar ucundan girersiniz diye düşünüyorum

• Geçen seneye göre say 36 k sıralama ile

Dusunun bu sene nasil bir felaket bizleri bekliyor :( keske gecen sene 25-30k gelen siralamam ile ankarada eczaciliga girebilsem :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 50kyı geçecektir sıralamam

• quote:

Orijinalden alıntı: Ferplath

Gecen sene bile 36k 44k yi atmis bu sene tahminen 55 civari olacak bence gelme ihtimali cok dusuk hocam
    2018-2019 arasındaki farkın 2018 in komple yeni bir sınav olması, neredeyse tüm öğrencileri ters köşe yapması, 2018-2019 geçişinde tarihte ilk kez ilk aşama sınavı puanının korunması, yayın evleri ve öğrencilerin yeni sınav sistemini öğrenmesi bunları düşünmek ne kadar zor canım kardeşim?
  • Ferplath F kullanıcısına yanıt
    Hocam maddi durumunuz nasil ? Eczacilikta para var mi ki ? Benim bildigim anca eczane acmak gerekiyor imkanlar kisitli

• quote:

Orijinalden alıntı: Ferplath

Gecen sene bile 36k 44k yi atmis bu sene tahminen 55 civari olacak bence gelme ihtimali cok dusuk hocam
    Fazla kötümsersiniz 19k da atmaz bence sıralamam 80k değilki 36k,19k atmaz bence bu sıralamada

• quote:

Orijinalden alıntı: Sen abdülhamidi savundun

Fazla kötümsersiniz 19k da atmaz bence sıralamam 80k değilki 36k,19k atmaz bence bu sıralamada

Alıntıları Göster
    20-40k arası bekleyenler için forumda bu arkadaş trolluk yapiyor.Her sıralama için ayrı troller var bu sıralama için bu arkadaş var takma onu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AndreCastro35 kullanıcısına yanıt
    Aynn trollüm ben hatta 28 temmuz gunu etiketle beni bakalim kim sonuçlari daha iyi tahmin etmis :)

• Salazar Slytherin kullanıcısına yanıt
    Hocam benim çok ilgim var eczaciliğa ,daha çok akademik alanda yönelim yaparim eğer kazanırsam ortalama bir hayat yasayim yeter oyle cok beklentim yok acikcasi para mevzusunda

Direkt issizlik ihtimali var

Her meslekte var hocam, bu siralamalara bilgisayar muhendisligi yazsan onda da var ve hem daha cok bireysel bir alan biraz salarsan bittin,insaat zaten ölü durumda,makina ee endustri bunlarda da var issiz kalma ihtimalin en iyi yerde eczacilik siralamam olsaydi cok iyi olacakti hacettepe falan keske

Hocam sansiz donemdeyiz cidden.Dis bile bitti dis.

Ben de onu diyorum hocam eczacilik mezunlarina direk is garantisi ver tipla yarisir siralamasi olay artik is garantisi veya ne kadar getirecegini astigini dusunuyorum kalmadj cunku ekonomik sebepler vs ilk 20k disindakilerin kendi ilgi ve alakalariyla secmesi bana göre daha hayirli olacaktir daha iyi mesleklerini icra edip en iyilerden olmak icin yoksa 30-35k isteksiz ilgisiz sirf trende uymak icin pc yazmak cok riskli oldugunu dusunuyorum belki de ben yanlis dusunuyorum bilemem

• Netlerin nasıl? Kötü ihtimal üzerinden gidersem benim de geçen seneye göre 36k geliyor :/

• quote:

Orijinalden alıntı: Phoebe_Buffay

Netlerin nasıl? Kötü ihtimal üzerinden gidersem benim de geçen seneye göre 36k geliyor :/
    Tyt netim 85 aytde mat 30 fen 31 siz ne yaptınız

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.