Şimdi Ara

Gecen Seneyle Kiyasla Siralama Tahmini

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar vaktinizi aliyorum ozur diliyorum. Bu sene YGS sinavinin gecen seneye gore zor oldugunu yani en azindan siralamanin dustugunu biliyoruz. Ornegin ben gecen sene giren bir arkadasimla ygs3te neredeyse virgulune kadar ayni puani yaptim, o 16900 kusuruncu olmustu, ben 10500 civari oldum. Eminim cogunuzun boyle ornegi vardir.

Sizden rica ettigim sey ise, gecen sene ilk 7 bin ile bu senenin ilk 10 bin'i denk midir? En azindan yakin midir? Ben dil ogrencisiyim ve bence gecen sene 7 bindeki dilci sayisi ile bu senenin 10binindeki dilci sayisi yakindir diye dusunuyorum, bu sene sosyal cok zordu ve ygs3te ust siralarda hep fen ogrencileri var :/

Yorumunuz nedir? Okuyup olumlu-olumsuz cevap veren herkese simdiden tesekkurler, hayat kurtariyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cardiogod

Arkadaslar vaktinizi aliyorum ozur diliyorum. Bu sene YGS sinavinin gecen seneye gore zor oldugunu yani en azindan siralamanin dustugunu biliyoruz. Ornegin ben gecen sene giren bir arkadasimla ygs3te neredeyse virgulune kadar ayni puani yaptim, o 16900 kusuruncu olmustu, ben 10500 civari oldum. Eminim cogunuzun boyle ornegi vardir.

Sizden rica ettigim sey ise, gecen sene ilk 7 bin ile bu senenin ilk 10 bin'i denk midir? En azindan yakin midir? Ben dil ogrencisiyim ve bence gecen sene 7 bindeki dilci sayisi ile bu senenin 10binindeki dilci sayisi yakindir diye dusunuyorum, bu sene sosyal cok zordu ve ygs3te ust siralarda hep fen ogrencileri var :/

Yorumunuz nedir? Okuyup olumlu-olumsuz cevap veren herkese simdiden tesekkurler, hayat kurtariyorsunuz

Dilden YGSde 10 binde misin ?

• Dilden ilk 10 için şansın var bence

• _Vengeance_ kullanıcısına yanıt
    dil ygs3e bakiyor , evet 10 bindeyim

• up

• dilciler arasında şu anda birinci bile olabilirsin
  • -DarmaDuman- kullanıcısına yanıt
    hahaha tanidigim benden yuksek yapan bir arkadasim var :D ama hedef birincilik degil, ilk 100. insallah olur ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tm1 ve tm3 sıralamam ne gelir?
    8 yıl önce açıldı
    11.sinif bolum değişimi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cardiogod

hahaha tanidigim benden yuksek yapan bir arkadasim var :D ama hedef birincilik degil, ilk 100. insallah olur ya

2. Sin ozaman

• eseyemidi kullanıcısına yanıt
    desteginiz icin tesekkur ederim son lys denemelerinde hep 79 yapiyorum , kismetse sinavda 80 yapicam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.