Şimdi Ara

Gecenin dostlarına selam olsun!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uyku tutmuyor. Şu anda arkadaşımdayım, yarın öğlen vakti gideceğim. O zamana kadar internetteyim. Neyse, kız arkadaş konusunu kafama takmaktan vazgeçemiyorum. Arkadaşımla tartıştım, kız arkadaşımın olmaması tamamen normal, bu kanıya vardım. Öncelikle tipsizim, ardından ruhsal problemlerim var ve bir kızın kabul etmeyeceği kadar berbat şeyler yaşadım. Bu 3 temel sebep yeterli. Ayrıca kız konusunu kafamdan atmak istiyorum. Kazanova olanları kıskansam da, olmuyor işte. Tek tesellim yazın bazı şeyleri yaşayacak olmam. Tabii o zamana kadar yaşıyor olursam. (Ölme olasılığım her zaman var)

Böyle yani. Tipimi koyabilirim isteyen olursa, bir değerlendirin beni ama hakaret etmeden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Salla knk sana kız mı yok

Ss bekleriz bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requizm

Salla knk sana kız mı yok

Ss bekleriz bu arada

Bu akşam aynaya baktığımda ağladım, o kadar çirkin hissettim kendimi. Burada biraz saçlarıma bakım yaptım, daha iyi çıkmış, yine de tipimi görünce kusasım geliyor. (Dalga geçmiyorum)

http://i.hizliresim.com/bkBgPn.jpg

• Dying of Humanity D kullanıcısına yanıt
    Hocam ciddi söylüyorum bu fotodan gördüğüm kadarıyla tatlı çıkmışsınız. Kilonuzdan şikayetçi iseniz kilo vermeyi deneyin. Bende 173 boy, 52 kiloyum. Ezer geçersiniz :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dying of Humanity

quote:

Ss bekleriz bu arada

Bu akşam aynaya baktığımda ağladım, o kadar çirkin hissettim kendimi. Burada biraz saçlarıma bakım yaptım, daha iyi çıkmış, yine de tipimi görünce kusasım geliyor. (Dalga geçmiyorum)

Ulan sacmalamak icin size parami veriyorlar cozemedim amk. Ne guzel tipin dalga mi geciyon he kiz olaylarina gelince o benim konuma bi girin isterseniz. Avrupalilik bu mudur ? cozumu orda.

Yani tipte mipte problem yok . yok psikoloji falan uydurmayin amk gecin yatin sabaha kadar nettte takilir asosyal olurlar sonra kizlar bize bakmiyir

• quote:

Hocam ciddi söylüyorum bu fotodan gördüğüm kadarıyla tatlı çıkmışsınız. Kilonuzdan şikayetçi iseniz kilo vermeyi deneyin. Bende 173 boy, 52 kiloyum. Ezer geçersiniz :D

Bazen o kadar bakımsız oluyorum ki kendimi görünce ciddi anlamda kusasım geliyor, beğendiysen iyi, ilginç.

Bu arada fiziksel kuvvetime fazla güveniyorum, biliyorum ama ortalamanın 3 katı güçlü olunca (Deadlift oranıma göre söylüyorum bunu) ister istemez bir güven geliyor bana. Bilek güreşinde mesela hiç yenilmeyeceğini sanan pek çok kişiye ilkini tattırdım. Yine 2 sene boyunca Wing Chun çalıştım. Yakın zamanda bıraktım. Wing Chun'un sebebi komik dövüşüyor olmamdı, artık bazen yumruğumun hızını anlamayanlar oluyor. (Abartmıyorum) Bunlar övünülecek şeyler değil tabii ama benim egomu okşuyor.

Kilo vermeye devam.

• quote:

Orijinalden alıntı: kisir

quote:

quote:

Ss bekleriz bu arada

Ulan sacmalamak icin size parami veriyorlar cozemedim amk. Ne guzel tipin dalga mi geciyon he kiz olaylarina gelince o benim konuma bi girin isterseniz. Avrupalilik bu mudur ? cozumu orda.

Yani tipte mipte problem yok . yok psikoloji falan uydurmayin amk gecin yatin sabaha kadar nettte takilir asosyal olurlar sonra kizlar bize bakmiyir

İnsanlar beni görünce yolunu değiştirebiliyor. Gerçi annemin söylediğine göre ifadesiz bakışımdan dolayı imiş. O fotoğrafta zorla güldüm. Ben kendimi tipsiz biliyorum, bir Kıvanç olmadıkça da bu fikrim değişmez. Yoksa kızlar yolunu değiştirmeye devam eder.

• quote:

quote:

Bazen o kadar bakımsız oluyorum ki kendimi görünce ciddi anlamda kusasım geliyor, beğendiysen iyi, ilginç.

Bu arada fiziksel kuvvetime fazla güveniyorum, biliyorum ama ortalamanın 3 katı güçlü olunca (Deadlift oranıma göre söylüyorum bunu) ister istemez bir güven geliyor bana. Bilek güreşinde mesela hiç yenilmeyeceğini sanan pek çok kişiye ilkini tattırdım. Yine 2 sene boyunca Wing Chun çalıştım. Yakın zamanda bıraktım. Wing Chun'un sebebi komik dövüşüyor olmamdı, artık bazen yumruğumun hızını anlamayanlar oluyor. (Abartmıyorum) Bunlar övünülecek şeyler değil tabii ama benim egomu okşuyor.

Kilo vermeye devam.

Hocam intihar etmeye çalışmışsın filan ne güzel kendine güvenin var ne yordu da öyle yaptın. Bakımsız isen kendi suçun

• quote:

quote:

quote:

Kilo vermeye devam.

Hocam intihar etmeye çalışmışsın filan ne güzel kendine güvenin var ne yordu da öyle yaptın. Bakımsız isen kendi suçun

Bak, inançsızım, bunun için 10000 sebep sayabilirim sana, hiçbir şey beni inandıramaz bu saatten sonra, o kadar da büyük konuşuyorum. Bu var ya, insanın ruhunu köreltiyor aslında. (Ruh sadece bir terim) Şahsen ben gerçeklerle kahroluyorum, yalanlarla mutlu olmaktansa. Ayrıca hepi topu bir kaç yüz bin saat yaşıyoruz. Gençliğim zaten heba oldu, bir kızla bile çıkamadım. Geri kalan hayatımın da çok bir önemi olduğuna inanmıyorum, insanlara bilgi verecek şeyler, bilime, mühendisliğe faydalı olacak projeler yaparak hayatımı doldururum en fazla ama bu saatten sonra insanlığın herhangi bir şeyi hak ettiğine inanmıyorum. Omurgalı hayvan sayısı 1970'den bu yana yarı yarıya indi. Ormanlar hektar olarak çok fazla düşüş yaşadı. Gelecekten ümidim yok bu yüzden, 3. dünya savaşı eğer yaşarsam benim göreceğim bir zamanda olacak, eminim. Tüm bu sebepler bana "Yaşama, gerek yok" diyor ve işin kötüsü bunların hepsi gerçek.

• Dying of Humanity D kullanıcısına yanıt
    Şuan yatıyorum da sabah cevaplayacağım hocam fava aldım, iyi geceler.

• quote:

Şuan yatıyorum da sabah cevaplayacağım hocam fava aldım, iyi geceler.

İslam hakkında yazma, başka konularda yazabilirsin.

• 2133122123

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitebeard. -- 28 Şubat 2021; 23:13:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryzen

Ulan tank çıktı ya la gel sarıl bana kardeşim ben de şişkoyum ama sendeki o gücü gördükten sonra iplemem gerisini, bence gayet iyisin. Yıllardır ikimizde forumdayız ama hiç senin kadar üstüne düşmedim. Hatta kendimle eğlendiğim bile oldu. Şöyle ki:
    evet bu sanat eseri benim tipim kullanılarak yapıldı
    Bence kendini üzme, bu hayatta kendini üzmene değecek kimse yok. İşleri oluruna bırak. Ben çok aşırı ağır şeyler yaşadım bunları atlatıp şu an tımarhanede olmamamın sebebi umursamamazlık ve iplememezliğimdendir. Fırsat buldun mu eğlen ve kendini geliştir.

Güç, bilgi, para, zeka vesaire vesaire bunlar bir işe yaramıyor. Kızlar benimle birlikte olmak istemiyor. Hoşlandığım kızların bir kısmı evlendi, bir kısmının da sevgilisi var. Konuşmaya gittiğim bir kız oldu ama beni def etti. Benden hoşlanan tek kız da HDPKK'lı idi. 1 hafta flört ettim, çünkü çok zeki bir kızdı, Boğaziçi'nde okuyordu. Sonradan olmadı işte.

• quote:

quote:

Ulan tank çıktı ya la gel sarıl bana kardeşim ben de şişkoyum ama sendeki o gücü gördükten sonra iplemem gerisini, bence gayet iyisin. Yıllardır ikimizde forumdayız ama hiç senin kadar üstüne düşmedim. Hatta kendimle eğlendiğim bile oldu. Şöyle ki:
    Bence kendini üzme, bu hayatta kendini üzmene değecek kimse yok. İşleri oluruna bırak. Ben çok aşırı ağır şeyler yaşadım bunları atlatıp şu an tımarhanede olmamamın sebebi umursamamazlık ve iplememezliğimdendir. Fırsat buldun mu eğlen ve kendini geliştir.

Güç, bilgi, para, zeka vesaire vesaire bunlar bir işe yaramıyor. Kızlar benimle birlikte olmak istemiyor. Hoşlandığım kızların bir kısmı evlendi, bir kısmının da sevgilisi var. Konuşmaya gittiğim bir kız oldu ama beni def etti. Benden hoşlanan tek kız da HDPKK'lı idi. 1 hafta flört ettim, çünkü çok zeki bir kızdı, Boğaziçi'nde okuyordu. Sonradan olmadı işte.

Kendini asla yılmayacağın ve önemli olan bir hedefe bağla. Bak mesela sen zekisin insanlık uğruna diyebileceğin çalışmalar yapıyorsun ve bir çok pozitif bilimde de başarılısın muhtemelen. Bunların hiçbiri bende yok mesela.

"insanlara bilgi verecek şeyler, bilime, mühendisliğe faydalı olacak projeler yaparak hayatımı doldururum en fazla ama bu saatten sonra insanlığın herhangi bir şeyi hak ettiğine inanmıyorum. Omurgalı hayvan sayısı 1970'den bu yana yarı yarıya indi. Ormanlar hektar olarak çok fazla düşüş yaşadı. Gelecekten ümidim yok bu yüzden"

Bunun benzeri bir tip sendrom da bende var. Örnek olarak sürekli geçmişteki Türk devletlerini araştırma hastalığına kapıldım bu ara. Geçmişi gördükçe içinde yaşıyormuş gibi hissediyorum ama şimdi dönüp TÜrkiye denilen devletteki anadolu zombilerini görünce içim içimi parçalıyor ve üzülüyorum, hatta evde durduk yere çıldırdığım bile oldu ama birisinin tavsiyesine uyup toplumla fazla haşır neşir olmamaya karar verdim. Eğer üzülüyorsan beklenti içerisindesindir. Beklentilerini yok et tank şu dönemde kızların %80 i erkekleri kullanıp duygularını tatmin edip atma peşinde olan varlıklar. Onlar için uğraşırsan kendini heba etmiş olursun. Özelden biraz mesajlaşalım, konuşalım, fikirlerini anlamak isterim

edit: ama önce bi uyuyayım saati görünce korktum kusura bakmazsın umarım

@Dying of Humanity

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitebeard. -- 28 Aralık 2016; 5:11:24 >

• quote:

quote:

quote:

Kendini asla yılmayacağın ve önemli olan bir hedefe bağla. Bak mesela sen zekisin insanlık uğruna diyebileceğin çalışmalar yapıyorsun ve bir çok pozitif bilimde de başarılısın muhtemelen. Bunların hiçbiri bende yok mesela.

"insanlara bilgi verecek şeyler, bilime, mühendisliğe faydalı olacak projeler yaparak hayatımı doldururum en fazla ama bu saatten sonra insanlığın herhangi bir şeyi hak ettiğine inanmıyorum. Omurgalı hayvan sayısı 1970'den bu yana yarı yarıya indi. Ormanlar hektar olarak çok fazla düşüş yaşadı. Gelecekten ümidim yok bu yüzden"

Bunun benzeri bir tip sendrom da bende var. Örnek olarak sürekli geçmişteki Türk devletlerini araştırma hastalığına kapıldım bu ara. Geçmişi gördükçe içinde yaşıyormuş gibi hissediyorum ama şimdi dönüp TÜrkiye denilen devletteki anadolu zombilerini görünce içim içimi parçalıyor ve üzülüyorum, hatta evde durduk yere çıldırdığım bile oldu ama birisinin tavsiyesine uyup toplumla fazla haşır neşir olmamaya karar verdim. Eğer üzülüyorsan beklenti içerisindesindir. Beklentilerini yok et tank şu dönemde kızların %80 i erkekleri kullanıp duygularını tatmin edip atma peşinde olan varlıklar. Onlar için uğraşırsan kendini heba etmiş olursun. Özelden biraz mesajlaşalım, konuşalım, fikirlerini anlamak isterim

edit: ama önce bi uyuyayım saati görünce korktum kusura bakmazsın umarım

@Dying of Humanity

PM'e gerek yok dostum. Dediklerin için teşekkür ederim. Benim kızlara karşı olan bu kadar isteğimin sebebi kıskanç olmamdır. Kızların %80'i 18 yaşından sonra bekaretini kaybediyor, ben 25 yaşındayım ve bir sevgilim bile olmadı. Yaşıtım veya dengim kızların kaçının bekaretini kaybettiğini düşünmek bile istemiyorum. Kıskançlığımın sebebi hem cinslerimin sürekli sevişiyor olması. Bazı erkekler sayısız kızın bekaretini alıyorlar, diğer erkeklerin hakkını yiyorlar. Kızlık zarı diktirme gibi şeyler çok fazla. Kızlar benimle asla birlikte olmak istemiyor, çünkü bir ruh hastası olduğumu biliyorlar. Bu yüzden ben de seksin hazzına varamadan ölme olasılığımı indirgeyebilmek için yazın kadına gideceğim.

Her neyse, iyi geceler.

• Donanımhaber özgüvensizliğin dibi olmuş resmen. Hocam tipinde bir sıkıntı yok, her şeyi kafanda kurmuşsun sen. Ne tipler sevgili buluyor, evleniyor. Elindekinin kıymetini bil.
  • kayra değil mi o ya? Adamla dalga falan geçiyorsan hiç hoş değil.Ayrıca tipinde pekde bir sorun yok biraz şişman sadece bence.

Gerçi ben tipsizim benden iyi bile diyilebilir belki :D
  • Eve geldim. Acayip canım sıkıldı bu kız muhabbetine. Benim yaşımda ve güzel olup da bekaretini koruyan tek bir kız bulamazsınız. Canım hem buna sıkılıyor, hem de sıkıntılı bir tip olduğum için benden uzak duracak olmalarına sıkılıyor.

Yoğun bilgi birikimim, fiziksel gücüm, para sıkıntımın hiç olmaması (En basitinden kimseye zerre kuruş borcum yok ve 5000 TL'ye kulaklık almak istesem alabilirim) ve tabii ki bu kimine göre göreceli de olsa, DH'li kabul etmese de beyin kapasitemin normal insandan bariz üstün olması gibi etkenler beni kurtarmıyor. Kızlar tipe ve ortamda sözü geçen tiplere bakıyorlar.

Bakın, aslında bunu bu kadar takacak değilim ama ömür boyu yalnız olacak olmam bir sorun. Düzelmem için her şeyi denedik. Denemeye de devam ediyorum. Bu yoğun öfke ve şiddet dürtüsü beni bir gün hapse kadar sürükleyebilir, acilen kurtulmalıyım.

• 5 senedir aynı konuyu açıyorsun, gücünle övüneceğine kilo ver

• arslanbenzer kullanıcısına yanıt
    Deniyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.