Mesajınızdaki vurgulanacak kelimeler arkadaşlar dünden beridir bir sorunla karşı karşıyayım. windows vista home edition premium kullanıyorum.. ancak dünden beri word dosyalarını açarken (.doc) "..... geçerli bir win32 uygulaması değil" diye bir uyarı çıkıyor ve açmıyor. sebebini bir türlü anlayamadım. officei tekrar yükledim ama açmadı...wordde bişi yazıp kaydediorum ama onu bile açmıyor. sebebi ve çözümü hakında bilgisi olan? ayrıca avast anti virüs ve pc tools spyware doctor ile taratıyorum hiçbir virüs vs yok.
Aşağıdaki linkteki autoexec dosyasını windows/system32 klasörü içersine at düzelmesi gerekir.
benim sytem32 içerisinde zaten bööle bir dosya var..ayrıca o dosya 2005te verilmiş,dolayısıyla vista değil...vista system 32 içerisine yapıştırırsam bir sorun çıkmaz mı? ayrıca yapıştırdıktan sonra bilgisayarı tekrar mı başlatmam gerekiır..çünkü yapıştırdım ama düzelmedi..tekrar başlatmayı ise yukarıda yazdığım çıkabilecek uyumsuzluk yüzünden göze alamadım..orjinal dosyayı tekrar yerine yapıştırdım.
Kardeş yanlış bişe yapmayalım.Virüsten kaynaklanıyordur büyük ihtimal o zaman.Bir de bir sistem ve register düzenleme programı var.Onunla bir register düzenlemesi yap.TuneUp Utilities programın adı
walla avast anti virüs ve pctools spyware doctor ile taratıyorum bi problem yok.. o proyu nasıl kullanacağım?bu konularda acemiyim..googleda aratayım o proyu bi
indirdim bakıyorum..sistem doktoru die bişi var..onu çalıştırdım...sistem dosyalarını tarayıp hataları düzeltiyormuş,bakıcaz artık...saol yine de..çözüm bulan olursa yazsın yine lütfen.
restart gerekli dedi..yaptım..sistem kontrolü filan yaptı...ama ne yazık ki bir çözüme ulaşamadım..yardım lütfen..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme