Şimdi Ara

Gecici kaydı silmeden kayıt ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 6 ay önce gecici kayıt yaptırmıştım telim için... Bundan 3 hafta önce telefonunuz kayıt dışın bulunmuştur diye msg geldi. 1 hafta sonrasında da yurtdışına cıktım. Şuan kendi pasaportumla kayıt yapılabilirim (daha yapmadım). Ancak btk sitesine girdiğimde, evraklarınız incelenmektedir diye bir yazı var. Yani telefonum gecici kaydı daha düşmemiş. O kaydı silmeden de ya da kendisi düşmeden kendi pasaportumla kayıt yapabilme ihtimalim var mı ?

Forumdaki bazı arkadaşlar, gecici kaydın düşmesini beklemeden e-devlet ile kayıt yapabilceğimi söylemişler.

Şuan kayıt yapamıcaksam, 115 tl ek masraf ödemek istemiyorum :(

Cevabınızı bekliyorum...

Teşekkürler

• Anlamadım,pasaport kaydı yaparken mecbur zaten 115 tl harç ödeyeceksiniz başka birşey için demediniz heralde.

Kayıt düşürülmeden yeni kayıt olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersinozdemir

Merhaba Arkadaşlar,

Yaklaşık 6 ay önce gecici kayıt yaptırmıştım telim için... Bundan 3 hafta önce telefonunuz kayıt dışın bulunmuştur diye msg geldi. 1 hafta sonrasında da yurtdışına cıktım. Şuan kendi pasaportumla kayıt yapılabilirim (daha yapmadım). Ancak btk sitesine girdiğimde, evraklarınız incelenmektedir diye bir yazı var. Yani telefonum gecici kaydı daha düşmemiş. O kaydı silmeden de ya da kendisi düşmeden kendi pasaportumla kayıt yapabilme ihtimalim var mı ?

Forumdaki bazı arkadaşlar, gecici kaydın düşmesini beklemeden e-devlet ile kayıt yapabilceğimi söylemişler.

Cevabınızı bekliyorum...

Teşekkürler

kuvvetle muhtemel 2-3 güne kayıt tamamen düşecek, o zaman e-devlet üzerinden kaydı gerçekleştirirsiniz. Nasılolsa daha 3 haftanız var önünüzde.

• Kayıt dışı mesajının gelmesine rağmen IMEI sorgulamada geçici kayıtlı mı gözüküyor? İlginç olmuş böyle işi ilk defa gördüm.
  • IMEI SORGULAMA

Durumu : IMEI numarası abone kayıt merkezince geçici olarak kayıt altına alınmış olup Kurum tarafından evrakları kontrol aşamasındadır.
    Kaynak : Yolcu beraberi kaydedilen cihaz
    Üretici : Üretici: Apple Inc Pazar Adı: Apple iPhone 5 (A1429) Model Bilgileri: A1429

3 hafta önce kayıt dışıdır, kapanacaktır diye mesaj geldi hala kapanmadı.

18 mayısta yurtdışından geldim, 18 gün için bu gecici kaydı düşürüp, kendi pasaportumla kayıt yaptırmam lazım...Kendi silinmeyeceğe benziyor.

Bu gecici kaydı sildirmeden, e-devlet üzerinden başvuru yapsam ne olur ? ...İlerde telefonum kapanırsa, ben başvuruyu yaptım, önceki kayıt benimle ilgili deil diyebilir miyim ?

gecici kaydı yaptıran kişi şuan mechul o sebeple silme yapamıyorum...silme yapsam da o kaç gün sürer ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

Merhaba Arkadaşlar,

Cevabınızı bekliyorum...

Teşekkürler

kuvvetle muhtemel 2-3 güne kayıt tamamen düşecek, o zaman e-devlet üzerinden kaydı gerçekleştirirsiniz. Nasılolsa daha 3 haftanız var önünüzde.

kaydı düşürmeden, 115 tl verip başvuru yapmanın anlamı yok o zaman...Ama kaydı nasıl düşürcem :(...Kaydı yapan kişi yok şuan...Düşürmeden şimdi kayıt yapsam, sonra ilerde gecici kayıt kendiliğinden silinince yaptıgım kaydı gösterebilirim diye düşünüyorum...IMEI SORGULAMA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersinozdemir -- 29 Mayıs 2013; 20:01:46 >

• quote:

IMEI SORGULAMA

Durumu : IMEI numarası abone kayıt merkezince geçici olarak kayıt altına alınmış olup Kurum tarafından evrakları kontrol aşamasındadır.
    Üretici : Üretici: Apple Inc Pazar Adı: Apple iPhone 5 (A1429) Model Bilgileri: A1429

3 hafta önce kayıt dışıdır, kapanacaktır diye mesaj geldi hala kapanmadı.

18 mayısta yurtdışından geldim, 18 gün için bu gecici kaydı düşürüp, kendi pasaportumla kayıt yaptırmam lazım...Kendi silinmeyeceğe benziyor.

Bu gecici kaydı sildirmeden, e-devlet üzerinden başvuru yapsam ne olur ? ...İlerde telefonum kapanırsa, ben başvuruyu yaptım, önceki kayıt benimle ilgili deil diyebilir miyim ?

gecici kaydı yaptıran kişi şuan mechul o sebeple silme yapamıyorum...silme yapsam da o kaç gün sürer ?

IMEI SORGULAMA

böyle gözüküyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.