Şimdi Ara

GEÇİCİ KLAVUZ AÇIKLANDI... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
1
Favori
5.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Puanı bilmiyorum ama sıralama düşecek.Bazı 2.öğretimlerin kapanması iyi olmadı.
  • korak54 K kullanıcısına yanıt
    Aşağı iner derken mesela 72-70 mi olur yoksa 77-80 mi?Bence sıralamalar değişmeyecek.Standart sapma çok fazla oldu bu yıl.LYSde YGSdeki sapmanın açığı kapatılır diyorduk ama LYSde öğrencilerin istediği gibi değildi.Zor değildi ancak çelişkili sorular olsun iptal edilen sorular olsun süre yetiştiremeyen olsun LYS zor sorulmuş gibi oldu.Birçok yerde okudum LYS-1 i yetiştirememişler.LYS-2de çelişkili sorular var.Tencere sorusu,uçak sorusu gibi.YTÜ zaten ikinci öğretimleri kapatacığını çoktan açıklamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anneb

Cihat'a katılıyorum. Böyle kafaya göre önerilecek bir bölüm değil açıkçası. Ben de onu istiyorum bu arada. Ama bölümde arkadaşlarım var ve söyledikleri şey çoğu kişinin içinde "yönetim" geçiyor diye geldiği. Bu memur kafası. Okulu zor bitirecekler hepsi dert yanıyormuş yazılım derslerinden. Bunları bilmek gerek işletme-iktisatla bir değil. Onların alternatifi olmamalı tercih yaparken.

Hocam kusura bakmayın belirtmediysem özür dilerim, ben yazılıma ilgi duyuyorum biraz ondan dolayı tercih edeceğim biliyorum derslerinin zorluğunu. Yönetim kelimesi geçtiği için değil, bilişim kelimesi geçtiği için istiyorum ben
  • daxtor55 D kullanıcısına yanıt
    70-72 olur.Sınavdan değil bu geçici klavuza göre 2. öğretimlerden bazıları kapatılmış gibi gözüküyor o yüzden böyle olabilir ama gerçek klavuzda ne olur bilmiyorum inşallah bir hatadır.
  • emonetti E kullanıcısına yanıt
    yok size söylemedim zaten :) tavsiye etmişsiniz ya onun için dedim, tavsiye ettiğiniz kişi kafasına göre yazar belki diye. hayırlısı olsun ikimiz için de belki aynı sınıfta oluruz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: anneb

yok size söylemedim zaten :) tavsiye etmişsiniz ya onun için dedim, tavsiye ettiğiniz kişi kafasına göre yazar belki diye. hayırlısı olsun ikimiz için de belki aynı sınıfta oluruz :)

inşallah hocam tercihler açıklanınca da görüşürüz
  • geçmiş olsun arkadaşlar yıldız iö kapanmış şimdi ben ne yapacam ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByMecuL

geçmiş olsun arkadaşlar yıldız iö kapanmış şimdi ben ne yapacam ??

Sorma bilader.Ösym muhakkak her sınav döneminde öğrencilerin hoşuna gitmeyeceği bişey bulup yapıyor.Ya formayonu kaldırır ya diploma notlarıyla oynar vs...Bu senede bu hoşlarına gitmiş bunu yapmışlar.Ağır darbe yedik.Özellikle biz mühendislk düşününler.Sınav keşke geçen senekindende zor olsaydı diyorum şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertan536 -- 23 Haziran 2014; 21:25:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertan536

quote:

Sorma bilader.Ösym muhakkak her sınav döneminde öğrencilerin hoşuna gitmeyeceği bişey bulup yapıyor.Ya formayonu kaldırır ya diploma notlarıyla oynar vs...Bu senede bu hoşlarına gitmiş bunu yapmışlar.Ağır darbe yedik.Özellikle biz mühendislk düşününler.Sınav keşke geçen senekindende zor olsaydı diyorum şimdi.

iyi de bu ösymnin işi değil ki yıldızın aldığı bir karar.formasyon da yök ile ilgili. ösymye ne denilirse ösym onu yapar ölç derler ölçer seç derler seçer yerleştir derler yerleşitir.

• bu klavuz ne ? geçen yıl aldıkları puan ve sıralama mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BNSF

quote:

quote:

iyi de bu ösymnin işi değil ki yıldızın aldığı bir karar.formasyon da yök ile ilgili. ösymye ne denilirse ösym onu yapar ölç derler ölçer seç derler seçer yerleştir derler yerleşitir.

Sınavlar zor,
    Sıfırlar BOL...
    Kontejyanlar AZ,
    Ne desem ki? aşağıdakileri aklına iyi yaz...

Dogrudan ösymnın aldıgı karar değil ama dolaylı olarak ösymnın aldıgı karardır.

Ösym kime bağlı = Devlete = İKTİDARA

Üniversitelerde Rektor KİME BAGLI = CUMHURBASKANI= IKTIDAR

• Ne kadar artış var ? Sayan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Escherich -- 23 Haziran 2014; 21:48:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escherich

Ne kadar artış var ? Sayan var mı?

birader saydın mı ? yoksa biryerden mi ulaştın bu bilgiye eğer kontenjan değişim tablosu falan oluşturulduysa link atsan bizde istifade etsek ...
  • bogazici muhendisliklerin 2ser 2ser düşürmüş kontenjlarini :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz uğraşayım dedim ama vazgeçtim
  • Siralamala nasil ayni kakiyo ya ne sacma bsy cogu bolumunki ayni

• quote:

Orijinalden alıntı: alycan7

quote:

Orijinalden alıntı: BNSF

quote:

quote:

Sınavlar zor,
    Sıfırlar BOL...
    Kontejyanlar AZ,
    Ne desem ki? aşağıdakileri aklına iyi yaz...

Dogrudan ösymnın aldıgı karar değil ama dolaylı olarak ösymnın aldıgı karardır.

Ösym kime bağlı = Devlete = İKTİDARA

Üniversitelerde Rektor KİME BAGLI = CUMHURBASKANI= IKTIDAR

ben burada ösym sevici de değilim ösymnin savunuculuğunu da yapmıyorum
    ayriyetten kimin kime, nereye bağlı olduğunuda biliyorum.
    üniversiteler şu kadar kontenjanım var bu sene bu bölümü açıyorum şu bölümü kapatıyorum diye ösymye bildiyor ösym de ona göre kılavuzu yayımlıyor.yolsa ösym canım sıkıldı bu sene yıldız iö makineyi kapatayım demiyor. benim demek istediğim odur. dolaylısına burada girmeyelim.

• Ytü nasıl kapatmış ya ikinci öğretimi ?
  • % 50 medipol kazancaz diyorduk adamların yaptıklarına bak.

%50 2013 = 60 KİŞİ

%50 2014 = 20 KİŞİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: cegaunist

quote:

Orijinalden alıntı: subardagi

Ne ise yariyo anlamadim ki biz zaten bunlari bilmiyor muyuz

Nasıl biliyorsun? Bu yıl yeni açılan bölümler, kapanan bölümler, bölümlerin yeni kontenjanları falan açıklandı.

He ben idrak edememisim

Direk belli uni ve bölüm e baktigimdan fark etmemisim

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.