Şimdi Ara

GEÇİCİ KLAVUZ AÇIKLANDI... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
1
Favori
5.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR HUKUK FAKÜLTESİNİ NASIL YORUMLADINIZ, KONTENJAN ARTTI MI GENEL ? 2-)
    DEVLETTE ARTTI MI ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istedigim bolumde siralama 50 bin dusmus gecen sene 217k ile aliyordu bu sene 267k normal mi?

• BÖYLE SAÇMALIK OLMAZ. ÇOĞU VAKIF ÜNİVERSİTESİ HUKUKTA %50 VE % 25 LERİ KAPATIP.

SADECE %100 VE BURSSUZ YAPMIŞLAR. SEBEP ALTTAN DERS ALANLAR GENELDE BURSSUZLAR, DAHA KARLI GELİYORDA ONLARA ONDAN.

SIRALAMAM BİTSİN RESMİNİ ATICAM, YA KAPATMIŞLAR YADA KONTENJANLARI ACAYİP DÜŞÜRMÜŞLER, HUKUKTA VAKIFLAR İÇİN SIRALAMALAR CİDDİ ANLAMDA OYNAYACAK. NET.

DOĞUŞ %50 74 KONTENJANDI KAPATMIŞ HEPSİNİ. PUH.

BEYKENT YİNE ÖYLE, YA TAM YA HİÇ
  • Hedeflediğim yer aldığı kişileri 21 den 12 ye düşürmüş sanırım bu sene mezuna kalmama rağmen başarısız olacağım
  • Bu kılavuzdakiler net bilgiler mi yaa, geçen seneye göre 10 puan düşük görünüyor pdr ve 2 3 bin kişi de gerilemiş. Daha da düşme ihtimali var mı, nasıl bi yorum yapmalıyız?

• quote:

Orijinalden alıntı: escad

Bu kılavuzdakiler net bilgiler mi yaa, geçen seneye göre 10 puan düşük görünüyor pdr ve 2 3 bin kişi de gerilemiş. Daha da düşme ihtimali var mı, nasıl bi yorum yapmalıyız?

gayet netler, birey dersanelerinin puan kitabıyla, küsüratına kadar aynı.
  • quote:

Bu kılavuzdakiler net bilgiler mi yaa, geçen seneye göre 10 puan düşük görünüyor pdr ve 2 3 bin kişi de gerilemiş. Daha da düşme ihtimali var mı, nasıl bi yorum yapmalıyız?

Bende bir şey anlamadım sıralamalar puanlar vs gözükürken neden herkes kontenjanlar hakkında konuşuyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dexonia -- 24 Haziran 2014; 0:20:53 >
  • Geçen senekiler öyle mi? Dogrutercih'tekiler yanlış o halde :/

• kontenjanlara nereden ulastiniz , bir ben bulamadim sanirim

• Din Kültürü öğretmenliğini kaldıran ÖSYM senin Allah belanı versin LANET HERİFLER!

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexonia

quote:

Bende bir şey anlamadım sıralamalar puanlar vs gözükürken neden herkes kontenjanlar hakkında konuşuyor?

sıralamalar ve puanlar 1 senedir belli olduğu için olabilir mi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wheatley

quote:

quote:

Benim istediğim bölüm 2013 tercih klavuzunda 210 k ile almış bu klavuzda 260 k ile alıyor.Belliyse bu fark neden?Birde yukardaki arkadaşta yazmış hukuk fakültesindeki puanla ilgili değişikliği.Bilgilendirirsen sevinirim.

• La bi durun daha puanlar açıklanmadı , sevişmeden orgazm çalışıyorsunuz.
  • Muhendisliklerin kontenjanlarinin azalmasi ve bazi iölerin kalkmasi nedir simdi? Ee ne olacak taban puanlar yukselecek mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Wheatley

quote:

quote:

Benim istediğim bölüm 2013 tercih klavuzunda 210 k ile almış bu klavuzda 260 k ile alıyor.Belliyse bu fark neden?Birde yukardaki arkadaşta yazmış hukuk fakültesindeki puanla ilgili değişikliği.Bilgilendirirsen sevinirim.

üni bölüm adı ver bakayım.

• ege halkla ilişkiler iö yok , kapatmışlar sanırım

• Ege üniversitesi radyo tv sinemada da iö kalkmış sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekilord

Ege üniversitesi radyo tv sinemada da iö kalkmış sanırım

niye böyle yaptılar yahu
  • ne varsa kakmıs arkadas bi gireydik ilk yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

quote:

Orijinalden alıntı: yekilord

Ege üniversitesi radyo tv sinemada da iö kalkmış sanırım

niye böyle yaptılar yahu

Tek izmir umudum oydu onun da içine ettiler

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.