Şimdi Ara

*** Geçici Olarak Ücretsiz Olan veya Ücreti Düşen iOS Oyun ve Uygulamaları *** (268. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.378
Cevap
177
Favori
302.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 265266267268269
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emreozel

@thunderksk
    @turkay23
    @m_3_l_i_h
    @orhanyg
    @alikemalvahit
    @Ahmet©
    @Baphomett
    @starnebula01
    @conistr

TEŞEKKÜR EDERİM GÜZEL YORUMLARINIZA..

Rica ederim, az bile kaldık bu iyiliğe
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

Arkadaşlar Emre beye ücretsiz göndermesi için ricada bulunan ilk kişi benim ama herkes ona teşekkür ediyor

ewt ahmet beyle emre beye biraz ısrar yaptık ama olsun kırmadı bizi sağolsun.inşallah karşılığını alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkay23

quote:

Arkadaşlar Emre beye ücretsiz göndermesi için ricada bulunan ilk kişi benim ama herkes ona teşekkür ediyor

ewt ahmet beyle emre beye biraz ısrar yaptık ama olsun kırmadı bizi sağolsun.inşallah karşılığını alırsınız.

teşekkür ederim İNŞALLAH

@baran. pm mesajını gördüm. cevapladım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Baphomett

Teşekkür ediyorum öncelikle arkadaşa emeğine sağlık.

Uygulamada yer alan filmlerden birini öncelikle wifi bağlantısı ile çalışırdım.Her hangi bir takılma donma gibi sorunlarla karşılaşmadım.Filmi ilerlettiğimizde 1 saniye bile beklemeden film oynama devam ediyor. Altyazı seçenekleri gayet kullanışlı, filmlerin kalitesi 720p'ye yakın gayet tatmin edici düzeyde.

Benim için önemli olan Turkcell 3G ile performansıydı.3G ile bağlantıda şaşırtıcı bir şekilde gene bir takılma donma olmadı. Her şey gayet akıcı, filmlerin hiç birinde hataya rastlamadım henüz.

Vizyondaki filmler bölümündeki filmler şu an vizyonda olan filmlerden biraz uzak olsa da nitekim vizyona giren bir filmin en azından 2-3 hafta içinde torrente düştüğünü düşünürsek , bu kalitede ve basit kullanımıyla başarılı bir uygulama olmuş.Filmlerin sayısının artmasıyla daha iyi olacaktır muhakkak.

merhaba

oncelıkle boyle guzel bır ınceleme yapmanıza cok sevınıdım..
    cok sagolun.. Bu yorumu appstore da yaptıysanız ne mutlu bana..

en cok dıkkat ettıgim husulardan bir tanesi. izlenilmek. bunun ıcın en olmayacak sekıllerde test ettım cihazı ve en ıyı akıcılıgı defalarca ugrasarak buldum..

bakın 3g denemeniz cok yerınde olmuş ben bir de hareket eden araç da yaptım bu denemeyi
    HAREKET EDEN ARAÇDA HIZ TESTİ
    vaktiniz varsa bir izlenemizi istiyorum.
    Bayağı ugrasıyorum ve bunu görmenizi istediğimden izlerseniz memnun olurum.

TEŞEKKÜR EDERİM

quote:

evet dogru :) kod yok diye bende herkese kendim odemesini yaparak yolladım. Ynai hediye ettim. Cok ısrar etti Ahmet bey.
    Ama bilmelisiniz 20 kişiye hediye ettim daha hediye edemem.. şimdi sıra sizde arkadaşlar.. güzel yorumlarınızı eksik etmeyin appstore dan..

Appstore'a yorum gönderildi
  • Bunlar işte hep bu başlığı günlük takip etmemekten geliyor başıma,

Neyse sağlık olsun, hayırlı olsun uygulamanızda, buradaki yorumlar epey güzel, inşallah istediğiniz gibi olur.
  • Konu işlevine dönsün lutfen populer konular arasina bile girmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu niye arkadasin uygulama reklam alani ve uygulama yorumlarina dondu? Uygulama sahibi arkadas konu acsin oraya yazin arkadaslar, konun islevini bozmayalim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fruit ninja hd bedava (ipad)

• Furist Ninja, Age Of Zombies, Fruit Ninja: Puss İn Boots İphone Ve İpad versiyonları bugünlük ücretsiz

• orc: vengeance 5,49TL den ücretsiz oldu kaçırmayın.

https://itunes.apple.com/tr/app/orc-vengeance/id507067914?l=tr&mt=8
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: turkay23

@emreozel uygulamayı biraz kullandım çok güzel olmuş kategoriler şekillendikçe ve film sayısı arttıkça iyi yerlere geleceğine inanıyorum.üstelik bunu yapanın türk developer olması insana ayrı bir gurur veriyor.başarılarınızın devamını diliyorum.

teşekkür ederim..

BEĞENMENİZE çok sevindim.

Appstore da bir yorumda filmi izledikten sonra kredi kartindan para kesildigini soylemis... Bu ne kadar dogru bir yorum ???

• quote:

Yeni Filmler uygulamalası indirime girdi beyler..
    güzel bir film uygulaması arıyorsanız bakın mutlaka.

appstore da rakibi olmayan özellikleri var.

Filmlerin iki dilde ses dosyaları var. ister orjinai ister Türkçe izleyebiliyorsun. Hatta filmin istediğin yerinde bir tuşla degiştiriyorsun sesi.
    aynı şekilde altyazı dosyalarını aktif edip istediğin dilde izleyebilirsunuz. Video server kullanıyor kalite cok yuksek ve hız inanılmaz. Tek kelimeyle donmadan , takılmadan, sorunsuz film keyfi sunuyor. Airplay ile tv ye aktarma imanı var. goruntu daha da guzelleşiyor.

Sadece Türkiye App Store'da var sanırım.

Kanada App Store'unda çıkmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

quote:

Filmlerin iki dilde ses dosyaları var. ister orjinai ister Türkçe izleyebiliyorsun. Hatta filmin istediğin yerinde bir tuşla degiştiriyorsun sesi.
    aynı şekilde altyazı dosyalarını aktif edip istediğin dilde izleyebilirsunuz. Video server kullanıyor kalite cok yuksek ve hız inanılmaz. Tek kelimeyle donmadan , takılmadan, sorunsuz film keyfi sunuyor. Airplay ile tv ye aktarma imanı var. goruntu daha da guzelleşiyor.

Sadece TR hesabında var,
    Çok başarılı bir uygulama

• quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

quote:

Sadece TR hesabında var,
    Çok başarılı bir uygulama

Türkiye hesabından alışveriş yapmayı tercih etmiyorum hocam. Benden başka kimseye bir faydası olmuyor. Sadece Türkiye için olan ücretsiz uygulamaları alıyorum.
  • https://itunes.apple.com/tr/app/shift-2-unleashed-for-ipad/id444284049?l=tr&mt=8
    Asphalt'dan daha iyi diyebilirim. 8.99tl den ücretsiz

• quote:

@thunderksk
    @turkay23
    @m_3_l_i_h
    @orhanyg
    @alikemalvahit
    @Ahmet©
    @Baphomett
    @starnebula01
    @conistr

TEŞEKKÜR EDERİM GÜZEL YORUMLARINIZA..

Mrb hayir diyceksinuz biliyorum ama banada yollarmisiniz tsk ederim

• Arkadaşlar lütfen konu dışına çıkmayalım.

Endless Road

.99$'dan --> ücretsiz

https://itunes.apple.com/tr/app/id509503951?mt=8

*** Geçici Olarak Ücretsiz Olan veya Ücreti Düşen iOS Oyun ve Uygulamaları *** *** Geçici Olarak Ücretsiz Olan veya Ücreti Düşen iOS Oyun ve Uygulamaları ***
  • fruit ninja şu an ücretsiz
  • YENİ FİLMLER uygulamasında film izleyince , hesabından para kesiliyor mu ??? Ozellikle de vizyona yeni giren filmlerden ??? Aydınlatırsanız sevinirim...

• Shoot The Zombirds ücretsiz
    http://appshopper.com/games/shoot-the-zombirds

• 
Sayfa: önceki 265266267268269
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.