Şimdi Ara

Geçici Olarak Ücretsiz Olan veya Ücreti Düşen iOS Oyun ve Uygulamaları [ANA KONU] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.676
Cevap
1.114
Favori
1.064.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: keremtuncer

quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

quote:

Orijinalden alıntı: lycn

quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

The Dark Knight Rises,Wild Blood bu ikisi nasıldır? almaya değer mi şimdiden 6-7 oyun aldım belki bunlarıda alırım yanına ama iyiler mi bunlar
    Birde şu sorunuma çözüm bilen var mıhttp://resim.donanimhaber.com/m_69364534/mpage_1/f_/key_//tm.htm#69364534

ikiside var bende şimdi söyle acıklayayım batman tps olarak iyi motoru vs kullanabilionuz ( bkz. dark kınayt raysis filmi ) ama bence o kadar zevkli degil konu iyi ilerlemesine ragmen aksiyon olarak o kadar iyi gelmedi bana wild blood ise diablo gibi tepeden bakıon ilerlion vs tarzı daha cok oynamadım sadece 2 bolum gectim ama yinede zevkini tam olarak veriyor ve cok zevkli bence akıcılıgı falan da gayet guzel batman cok akıcı gelmedi bana grafik yapıcaz diye oyunun zevkinden calmıslar bence artı oynanıs batman de gercekten zor ... wild blood u dusunmeden al derim batman ise indirimdeyse al pisman olacagını sanmam ama ikisi arasında karar bence wild blood

İkiside indirim var, batman de oynayış açısından zevk yoksa o kadar tercih etmem. Wild Blood ise alıcam sanırım.

Bir de şu Real Boxing bilen var mı nasıldır?

Dostum Real Boxing'i satin aldim ben ama o kadar begenmedim, kontroller cok hassas degil, oyunda 2 3 kombinasyon disinda yapilacak bi sey yok. Ben pek begenmedim ama zevkinize kalmis, 2 lira sonucta cok buyuk para degil.
    Bi de artik zahmet olmazsa su oyunlar hakkinda yorumlari falan baska basliklarda yapsaniz, burada sadece indirimleri gorsek cok guzel olur, iyi geceler.

Sağolasın dostum.Yorumlarla ilgili ayrı bir başlık olması daha iyi olur gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

quote:

Orijinalden alıntı: Erchamion

Abi, bilgisayarda oynadığınız oyunları neden bir de telefonda onuyorsunuz ya? Alacaksanız GTA Chinatown Wars'u alın.

Bunuda aldım kaçırmayın derim

Bu daha güzel bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

quote:

Orijinalden alıntı: erectus

quote:

Orijinalden alıntı: YediyuzYetmisYedi

Arkadaslar burasi oyun/uygulama tavsiye, muhabbet/tartisma konusu degil.fiyati dusen veya ucretsiz olan oyunlari haber vermek haric mesaj atmayin lutfen

Katılıyorum.Saçma sapan yorumlara,komik olmayan espirilere,upuzun alıntılara hiç gerek yok.Konu dışı değil ki bu geyik muhabbeti yapın.

Birde appzappta çıkan her ücretsiz uygulamayı paylaşmaktan ziyade hakkında fikrimiz olan,gerçekten hoşumuza gitmiş uygulamaları paylaşmak yerinde olur.indirdikten hemen sonra sildiğim çok şey oluyor biraz seçici olalım lütfen

Bahsettiğiniz tamamen zevk meselesi.

Mesela burada birçok kişinin bayıla-bayıla aldığı Infinity Blade, FIFA 13 gibi oyunlar da benim zevkimin dışında.

iStunt 2 - Snowboard oyununu ise hemen kaptım.

Ne yapalım şimdi?

Ben de hiç sevmem Infinity Blade'i ama onun indirimini duyurmanın mantıklı olduğu bilincindeyim en azından.

Ama bazı oyunlar gerçekten dandik oluyor, sen-ben fark etmeden. Onları da paylaşmayalım bence.

Hatta ben uygulama paylaşırken "gerçekten" önemli gördüğüm uygulamaları paylaşırım sadece, paylaşımım azdır. (Bilen bilir diyeceğim ama az paylaşım yaptığım için bilmemeleri normal. )

Mesela Gurkan, ellerine sağlık çok güzel bir şekilde sık sık paylaşım yapıyor ama biraz daha seçici olmasını bekliyorum kendisinden. Çoğunu görüntüsüne bakıp geçiyorum,linke tıklamaya bile gerek görmüyorum. (Allah'tan ekran görüntüsü de paylaşıyor da hepsini tek tek arama zahmetine girmiyorum boşuna. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 21 Aralık 2012; 1:38:39 >
  • Yine Uygulama Haber videolarında yayınlanmış ve takip listeme aldığım Airport Scanner ücretsiz olmuş.

• Kingdom Rush oyunu ücretsiz olmuş. Zevkli bir tower defense oyunu, deneyin derim

• quote:

Arkadaslar burasi oyun/uygulama tavsiye, muhabbet/tartisma konusu degil.fiyati dusen veya ucretsiz olan oyunlari haber vermek haric mesaj atmayin lutfen

Bu nedir simdi siz su bedava olan uygulamalari haber veren programdan indirin birdahada konuya girmeyin o halde herkes ordan baktigini yaziyor zaten burda maksat

Arkadaslarin tavsiyesidir kararsiz kalma durumlarinda daha once o app i kullanmis kisilere sormaktir ayrica yoneticiler falan ses cikarmiyo size ne oluyor?

• Ücretsiz olarak indirdiğimiz yazılımlar ücretli olduğunda cihazı sıfırlama durumunda tekrar ücretsiz bir şekilde yükleyebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: mami_24

quote:

Bu nedir simdi siz su bedava olan uygulamalari haber veren programdan indirin birdahada konuya girmeyin o halde herkes ordan baktigini yaziyor zaten burda maksat

Arkadaslarin tavsiyesidir kararsiz kalma durumlarinda daha once o app i kullanmis kisilere sormaktir ayrica yoneticiler falan ses cikarmiyo size ne oluyor?

Tartismanin alemi yok. Konu basligi gayet acik. Herkes okudugunu anlayabilecek duzeyde.
    Konunun kirlenmemesi ve baska tarafa kaymamasi icin yazdigim sahsi dusuncelerimdir.
    Mesela; birisi gelip infinity blade tarzi oyun tavsiye edermisiniz yaziyor. Digeri gelip pdf programi varmi tavsiye edeceginiz diye soruyor.
    Olmasi gereken UCRETLİ olup SUAN UCRETSİZ VEYA İNDİRİMDE olan bir uygulamayi forumdakilere tavsiye etmek/ haber vermektir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mami_24

quote:

Tartismanin alemi yok. Konu basligi gayet acik. Herkes okudugunu anlayabilecek duzeyde.
    Konunun kirlenmemesi ve baska tarafa kaymamasi icin yazdigim sahsi dusuncelerimdir.
    Mesela; birisi gelip infinity blade tarzi oyun tavsiye edermisiniz yaziyor. Digeri gelip pdf programi varmi tavsiye edeceginiz diye soruyor.
    Olmasi gereken UCRETLİ olup SUAN UCRETSİZ VEYA İNDİRİMDE olan bir uygulamayi forumdakilere tavsiye etmek/ haber vermektir.

• @YediyuzYetmisYedi
    haklısın gerçekten. Bu konuya girip pdf uyg. soranlar var.
    Bütün konulara baksa, zaten aradığı cevabı bulacak. Burası indirimleri paylaşma konusu. Paylaşılan bir uygulama hakkında birkaç cümle kafidir bence. Dahası konuyu kirletiyor.
    Çözüm önerisi: Konuyu kirleten arkadaşın bizlerce cevaplanmaması
    Not: bu mesajı yazdığım için de kirletmiş oldum birazcık ama kaç gündür dayanamadım.

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayCicik -- 21 Aralık 2012; 4:03:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Free WiLL

Ücretsiz olarak indirdiğimiz yazılımlar ücretli olduğunda cihazı sıfırlama durumunda tekrar ücretsiz bir şekilde yükleyebilirim

50 keresoruldu ve cevaplandi evet 1 kere yuklediysen bedava hep

• quote:

Orijinalden alıntı: BayCicik

@YediyuzYetmisYedi
    haklısın gerçekten. Bu konuya girip pdf uyg. soranlar var.
    Bütün konulara baksa, zaten aradığı cevabı bulacak. Burası indirimleri paylaşma konusu. Paylaşılan bir uygulama hakkında birkaç cümle kafidir bence. Dahası konuyu kirletiyor.
    Çözüm önerisi: Konuyu kirleten arkadaşın bizlerce cevaplanmaması
    Not: bu mesajı yazdığım için de kirletmiş oldum birazcık ama kaç gündür dayanamadım.

Edit:imla

Bu tek mesajım cevap versen yazmıyacagım. Sizin zihniyetinizde kişiler maalesef forumda mevcut evet pdf uygulamasını soran benim yeni almışım bilgim yok burasıda uygulama yeri fiyatı düşen yada ücretsiz olan bunu sormamda ne sakınca var. basit bir uygulama için konularda sayfa sayfa dolaşalımmı yazıkki bu kadar basit olayları takıp şikayet edecek düzeyde kişiler olucak kadar ilerlediniz. forum yardım demektir. anlayış her zaman güzeldir dostum.
  • Arkadaşlar konuyu dağıtmayalım ayrıca tartışmaya gerek yok. Konunun çok da dışına çıkmadan sorular elbette sorulacaktır. Amacımız konu dışına benzememesi.

Soru sordunuz ve cevabı baktınız ki uzuyor, hemen özelden devam edelim

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

Arkadaşlar konuyu dağıtmayalım ayrıca tartışmaya gerek yok. Konunun çok da dışına çıkmadan sorular elbette sorulacaktır. Amacımız konu dışına benzememesi.

İşte bu çok güzel bir öneri bence.

Şimdi hiçbir alaka yokken gelip "Şu tarz uygulama arıyorum." ya da "Şöyle sorun çıktı. Nasıl çözerim?" veyahut "Şöyle olur mu?" tarzı alakasız sorular konuyu baltalıyor, evet.

Ama bir uygulama indiğinde "Güzel mi?", "Ne tarz bir oyun?", "Araba yarışlarından hangisini alsam?" gibi sorular sorulup kısa cevaplarla konu hemen tamamlanmak suretiyle olursa sorun olmaz. Eğer uzarsa özelden devam edilir, herkes de mutmain olmuş olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erchamion

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

Arkadaşlar konuyu dağıtmayalım ayrıca tartışmaya gerek yok. Konunun çok da dışına çıkmadan sorular elbette sorulacaktır. Amacımız konu dışına benzememesi.

İşte bu çok güzel bir öneri bence.

Şimdi hiçbir alaka yokken gelip "Şu tarz uygulama arıyorum." ya da "Şöyle sorun çıktı. Nasıl çözerim?" veyahut "Şöyle olur mu?" tarzı alakasız sorular konuyu baltalıyor, evet.

Ama bir uygulama indiğinde "Güzel mi?", "Ne tarz bir oyun?", "Araba yarışlarından hangisini alsam?" gibi sorular sorulup kısa cevaplarla konu hemen tamamlanmak suretiyle olursa sorun olmaz. Eğer uzarsa özelden devam edilir, herkes de mutmain olmuş olur.

+1

• ipad' de en uzun süre oynadığım oyun, özellikle iyi bir kulaklıkla oynarsanız cidden aşırı zevkli oluyor,

aleti ilk aldığımda ücretliydi, ücretsize dönmüş uzun zamandır, oynamayan varsa kaçırmasın

ayrıca diğer konudaki çok bilmiş muhtarlar buraya da dadanmaya başlamış, özellikle daha önce verilmiş olan uygulamaları yeniden veren biri varsa aşşağılamaya çok meraklılar, milletin işi gücü yüzünden devamlı girip geçmişte neler paylaşılmış diye bakma zamanı olmayabiliyor, sırf buradaki güzel paylaşımlardan faydalandığı için, yeni gördüğü gücel fırsatları burada belirtmek istiyor, bunun neresi yanlış? hadi mesaj kirliliği yarattığı düşünüyorsunuz, onun mesajını alıntılayarak siz ne yapmış oluyorsunuz?

o arkadaş paylaşım yapıyor siz ne yapıyorsunuz?
  • amateur surgeon isimli oyun 0.99 dan ücretsiz. Oyunda amatörce ameliyatlar yapan doktor olmaya çalışan bir adamı canlandırıyoruz denemeye değer bence :)

itunes.apple.com
    Connecting to the iTunes Store.
    https://itunes.apple.com/us/app/amateur-surgeon-2/id400765065?mt=8

• arkadaşlar eğer bir sorun cıkarsa özelden yazmamızı tavsiye ettiler bende katılıyorum bu konuya fakat benim mostwanted ile ilgili bir sorunum cıktı özelden ulaşabileceğim yada yardımını alabileceğim bir arkadaş bulmadım malsef bana bu konuda yardımcı olurmusunuz. Forum kirliliği yaptıysam çok özür dilerim.

• Fifa'nın düşmesi iyi oldu. Nba 2k13 için de ufak bir indirim var.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.