Şimdi Ara

Geçici Olarak Ücretsiz Olan veya Ücreti Düşen iOS Oyun ve Uygulamaları [ANA KONU] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.676
Cevap
1.114
Favori
1.064.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erchamion

Abi, bilgisayarda oynadığınız oyunları neden bir de telefonda onuyorsunuz ya? Alacaksanız GTA Chinatown Wars'u alın.

Ben olsam almam mesale onun yerine bir sürü güzel oyunlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arapnasri

İpad de önerebileceginiz kitap okuma uygulaması varmı?

goodreader
  • İnfinity blade 0.99$ olmuş. 2. Si de 2.99

• istunt 2 bedava olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baran.

Bendende bir bomba avengers iniatative ucretsiz.

Onceki mesajlarda verilmisti zaten bedava oldugu

• Arkadaslar burasi oyun/uygulama tavsiye, muhabbet/tartisma konusu degil.fiyati dusen veya ucretsiz olan oyunlari haber vermek haric mesaj atmayin lutfen

• Need for speed Most wanted 0.99 olmuş kaçırmayın derim

• quote:

Orijinalden alıntı: Erchamion

Abi, bilgisayarda oynadığınız oyunları neden bir de telefonda onuyorsunuz ya? Alacaksanız GTA Chinatown Wars'u alın.

Bunuda aldım kaçırmayın derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 20 Aralık 2012; 23:45:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YediyuzYetmisYedi

Arkadaslar burasi oyun/uygulama tavsiye, muhabbet/tartisma konusu degil.fiyati dusen veya ucretsiz olan oyunlari haber vermek haric mesaj atmayin lutfen

Katılıyorum.Saçma sapan yorumlara,komik olmayan espirilere,upuzun alıntılara hiç gerek yok.Konu dışı değil ki bu geyik muhabbeti yapın.

Birde appzappta çıkan her ücretsiz uygulamayı paylaşmaktan ziyade hakkında fikrimiz olan,gerçekten hoşumuza gitmiş uygulamaları paylaşmak yerinde olur.indirdikten hemen sonra sildiğim çok şey oluyor biraz seçici olalım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan911 -- 20 Aralık 2012; 23:55:04 >
  • Critical missions swat 0.99$.
    Counter Strike'n mobil versiyonu.

• Flight! ilk laptopda oynamistim upgrage edilebilen oyunlardan , guzeldir

Geçici Olarak Ücretsiz Olan veya Ücreti Düşen iOS Oyun ve Uygulamaları [ANA KONU]
    Geçici Olarak Ücretsiz Olan veya Ücreti Düşen iOS Oyun ve Uygulamaları [ANA KONU]

Area 51 Defense Pro

itunes.apple.com
    Connecting to the iTunes Store.
    https://itunes.apple.com/us/app/id488655510?mt=8

Blade of Darkness

itunes.apple.com
    https://itunes.apple.com/us/app/id486200551?mt=8

Apex Of The Racing

itunes.apple.com
    https://itunes.apple.com/us/app/id475919876?mt=8

sv
  • quote:

Arkadaslar burasi oyun/uygulama tavsiye, muhabbet/tartisma konusu degil.fiyati dusen veya ucretsiz olan oyunlari haber vermek haric mesaj atmayin lutfen

Yeter ama.

Haberleri gidip AppZapp gibi uygulamalardan da öğrenebiliriz.

Bence indirimli veya bedava uygulamaları indirme konusunda fikir sorulmasında bir sakınca yok.

Herkes kotasız internet kullanmıyor. Bu kadar sıkıştırmayın insanları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erectus

quote:

Katılıyorum.Saçma sapan yorumlara,komik olmayan espirilere,upuzun alıntılara hiç gerek yok.Konu dışı değil ki bu geyik muhabbeti yapın.

Birde appzappta çıkan her ücretsiz uygulamayı paylaşmaktan ziyade hakkında fikrimiz olan,gerçekten hoşumuza gitmiş uygulamaları paylaşmak yerinde olur.indirdikten hemen sonra sildiğim çok şey oluyor biraz seçici olalım lütfen

Bahsettiğiniz tamamen zevk meselesi.

Mesela burada birçok kişinin bayıla-bayıla aldığı Infinity Blade, FIFA 13 gibi oyunlar da benim zevkimin dışında.

iStunt 2 - Snowboard oyununu ise hemen kaptım.

Ne yapalım şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

The Dark Knight Rises,Wild Blood bu ikisi nasıldır? almaya değer mi şimdiden 6-7 oyun aldım belki bunlarıda alırım yanına ama iyiler mi bunlar
    Birde şu sorunuma çözüm bilen var mıhttp://resim.donanimhaber.com/m_69364534/mpage_1/f_/key_//tm.htm#69364534

ikiside var bende şimdi söyle acıklayayım batman tps olarak iyi motoru vs kullanabilionuz ( bkz. dark kınayt raysis filmi ) ama bence o kadar zevkli degil konu iyi ilerlemesine ragmen aksiyon olarak o kadar iyi gelmedi bana wild blood ise diablo gibi tepeden bakıon ilerlion vs tarzı daha cok oynamadım sadece 2 bolum gectim ama yinede zevkini tam olarak veriyor ve cok zevkli bence akıcılıgı falan da gayet guzel batman cok akıcı gelmedi bana grafik yapıcaz diye oyunun zevkinden calmıslar bence artı oynanıs batman de gercekten zor ... wild blood u dusunmeden al derim batman ise indirimdeyse al pisman olacagını sanmam ama ikisi arasında karar bence wild blood
  • avengers iniatative indiriyorum wifi 8 mgb fakat çok yavaş indiriyor apple store. sadece bu uyguluma degil ne indirirsem çok yavaş iniyor. basit bi sahibinden uygulaması bile 10 dk da indiriyor. sizce sebep ne ? yapılması gerekn bi ayarmı var ? ios ta çok yeniyim android den geçtim itunes canımı sıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lycn

quote:

The Dark Knight Rises,Wild Blood bu ikisi nasıldır? almaya değer mi şimdiden 6-7 oyun aldım belki bunlarıda alırım yanına ama iyiler mi bunlar
    Birde şu sorunuma çözüm bilen var mıhttp://resim.donanimhaber.com/m_69364534/mpage_1/f_/key_//tm.htm#69364534

ikiside var bende şimdi söyle acıklayayım batman tps olarak iyi motoru vs kullanabilionuz ( bkz. dark kınayt raysis filmi ) ama bence o kadar zevkli degil konu iyi ilerlemesine ragmen aksiyon olarak o kadar iyi gelmedi bana wild blood ise diablo gibi tepeden bakıon ilerlion vs tarzı daha cok oynamadım sadece 2 bolum gectim ama yinede zevkini tam olarak veriyor ve cok zevkli bence akıcılıgı falan da gayet guzel batman cok akıcı gelmedi bana grafik yapıcaz diye oyunun zevkinden calmıslar bence artı oynanıs batman de gercekten zor ... wild blood u dusunmeden al derim batman ise indirimdeyse al pisman olacagını sanmam ama ikisi arasında karar bence wild blood

İkiside indirim var, batman de oynayış açısından zevk yoksa o kadar tercih etmem. Wild Blood ise alıcam sanırım.

Bir de şu Real Boxing bilen var mı nasıldır?
  • Istanbul Guide (with Offline Maps) - mTrip istanbuldakiler kacirmasin 131 MB

App Store
    ‎Istanbul Travel Guide (with Offline Maps) - mTrip
    https://itunes.apple.com/us/app/id389764585?mt=8

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lycn

quote:

İkiside indirim var, batman de oynayış açısından zevk yoksa o kadar tercih etmem. Wild Blood ise alıcam sanırım.

Bir de şu Real Boxing bilen var mı nasıldır?

Dostum Real Boxing'i satin aldim ben ama o kadar begenmedim, kontroller cok hassas degil, oyunda 2 3 kombinasyon disinda yapilacak bi sey yok. Ben pek begenmedim ama zevkinize kalmis, 2 lira sonucta cok buyuk para degil.
    Bi de artik zahmet olmazsa su oyunlar hakkinda yorumlari falan baska basliklarda yapsaniz, burada sadece indirimleri gorsek cok guzel olur, iyi geceler.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.