< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Geçici Olarak Ücretsiz Olan veya Ücreti Düşen iOS Oyun ve Uygulamaları [ANA KONU] (623. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Gerçekten ücretsiz mi olmuş yoksa önce ücretsiz al bazı özellikleri sonradan para ile ekle sistemine mi geçilmiş tam anlayamadım?
Daha önce indirimdeyken almıştım ipad te not tuttuğum tek uygulama. Geçekten çok başarılı.
-
Zamanında aldık kullanıyorduk yıllık para ödeyerek devam edecekmişiz. Siler başka uygulama kullanırım alternatifi yok sanki
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Eğer öylesye negatif puan verir yorumumu da yazarım :(
-
şimdi indirilen uygulama basic pack olarak geliyor. bedava limitli özelliklerle. ancak premium alınırsa tüm özellikler açılıyor. elinde eskiden alınmış lifetime olanlar indirmesin. muhtemelen o versiyonu appstore dan kaldırmışlardır. yeniden indiremezler sanıyorum. şimdiki yıllık üyelik ile alınıyor. artık her firma buna dönüyor. çok iyi para var :)
-
1 Kasim 2021' de aboneliğe geçişimizden önce
Notability'yi satın alan herkes, mevcut tüm özelliklere
ve uygulamada daha önce satın alinan tüm içerige
ömür boyu erişime sahip olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nınja -- 6 Kasım 2021; 1:36:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Proshot kamera uygulaması android iOS için 11-13 kasım ücretsiz oldu
Daha önce de vermişler sanırım girince daha önce indirdiğimi görüyorum. Uygulama içi satın alma yapıyorlardır muhtemelen.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Satın almadan ziyade bağış yapma seçeneği var. Anladığım kadarıyla herhangi bir kısıtlama yok.
-
-
Güzel konu keşfettiğime sevindim burayı :)
-
-
Son zamanlardaki en bomba indirim goodnotes5 ile olmuştu. Bir de duet display böyle bir indirim yapsa tadından yenmez…
-
-
Kingdom Two Crowns bu hafta sonu yani 11-12 Aralık'ta bedava veriliyormuş.
-----
"Kraliyet kararnamesi ile Kingdom Two Crowns'un üçüncü yıl dönümünü kutluyoruz. Bu vesileyle, Kingdom Two Crowns bu hafta sonu, 11 Aralık Cumartesi ve 12 Aralık Pazar iOS[apps.apple.com]'da ücretsiz olacak!"
https://steamcommunity.com/games/701160/announcements/detail/3123806740765334629
https://apps.apple.com/tr/app/kingdom-two-crowns/id1477991646?l=tr
-
-
Kardeşim sa. 32 yaşında çoluk çocuk sahibi adamım. Rastgele senin mesajını gördüm oyunu indirdim. İnerken de YouTube dan 2-3 dakika videosunu izledim nedir ne değildir diye. Hayatım bu oyun oldu 😂 ben bu kadar güzel bir oyun görmedim. Çok zevkli. Fiyatı da sanırım şu an 50 TL, ki o paraya bile değer. Senin sayemde bedavaya yükledim. Çok teşekkür ederim. Bu tarz oyun indirimlerini bu başlığa yazarsan sevinirim. Güzel oyunlar yakalıyorsun belli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enzomcfly -- 18 Aralık 2021; 16:5:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X