Şimdi Ara

Geçici Olarak Ücretsiz veya İndirimde Olan Uygulamalar (İlk Mesaj Hep Güncellenecek) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.121
Cevap
7
Favori
44.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Epic war hd de eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KontG -- 1 Kasım 2011; 22:07:31 >
  • Bu konularda yeniyim İpodumda jb yok masaüstüne widget falan atabiliyormuyuz? Wifi ve saat widgeti istiyorum.
  • Muffin Knight 0.99--->free super bir oyun arkadaşlar kaçırmayın derim

http://itunes.apple.com/us/app/muffin-knight-free/id465463024?mt=8
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crytek_09

Bu konularda yeniyim İpodumda jb yok masaüstüne widget falan atabiliyormuyuz? Wifi ve saat widgeti istiyorum.

Jb yok ise widget kullanamassınız malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.A.G

Muffin Knight 0.99--->free super bir oyun arkadaşlar kaçırmayın derim

http://itunes.apple.com/us/app/muffin-knight-free/id465463024?mt=8

İndiren kisilerde bayılmış oyuna senin gibi bende indiriyor bakalım nasılmış. Teşekkürler
  • eklediklerinin altına yanına eklediğin tarihide yazsan en son ne eklenmiş bilebilelim bu şekilde takip etmesi zor :) buldukta bunuyozmu ne :)
  • oyun değil ama, networkle ilgilenenlere: (4$ yarına kadar bedava)

Net Status (remote server monitoring)http://itunes.apple.com/tr/app/net-status-remote-server-monitoring/id325166405?mt=8
  • Ekledim arkadaslar
  • Ortamda çalan şarkı isminin ne olduğunu veren bi uygulama vardı.Adı neydi bunun bilen var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: grimfandango83

Ortamda çalan şarkı isminin ne olduğunu veren bi uygulama vardı.Adı neydi bunun bilen var mı

shazam veya soundhound
  • listeden faydalandım teşekkürler hazırlamakta emeği geçen arkadaşlara.
    bende bir program söyleyeyim ücretsiz. logitech touchmouse. bu program ile de ipod veya iphone'u mouse olarak kullanabilirsiniz.
    ben kullanıyorum tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spinoza17

listeden faydalandım teşekkürler hazırlamakta emeği geçen arkadaşlara.
    bende bir program söyleyeyim ücretsiz. logitech touchmouse. bu program ile de ipod veya iphone'u mouse olarak kullanabilirsiniz.

Gecici mi hep mi ucretsiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KontG

quote:

Orijinalden alıntı: spinoza17

listeden faydalandım teşekkürler hazırlamakta emeği geçen arkadaşlara.

Gecici mi hep mi ucretsiz?

2 kere indirdim ve kurdum. ikisindede ücretsizdi.
    her zaman ücretsiz sanırım. tanıma pek uymuyor ama paylaşayım dedim
  • Jaws revenge ucretlendi listeden cikarildi

Nedense cogu ayni seyi yapiyor bunlarin free yapiyorlar ardindan hemen ucretlendirip update cikariyorlar
  • Yeni versiyon gelişi
    Yüksek puan alma
    Daha çok indirilme

Gibi nedenlerden dolayı ücretli uygulamaları bazen ücretsiz yapıyorlar
    Sonradan görenler de "uygulama ücretli olmasına rağmen baya indiren var, demekki güzel" mantığı ile satın alıyor vs.
  • Metalstorm: Wingman son derece başarılı bir uçak simülasyonu. Online modu da var.

Bazı Campaign bölümlerinde yanınıza arkadaş (Wingman) almadan oynayamıyorsunuz, Versus modunda rastgele başkalarıyla kapışıp onları arkadaş olarak ekleyip Wingman yapabilirsiniz.

Uçak almalar, upgrade yapmalar falan. Gayet zevkli. Tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Metalstorm: Wingman son derece başarılı bir uçak simülasyonu. Online modu da var.

Bazı Campaign bölümlerinde yanınıza arkadaş (Wingman) almadan oynayamıyorsunuz, Versus modunda rastgele başkalarıyla kapışıp onları arkadaş olarak ekleyip Wingman yapabilirsiniz.

Super :) ekledim
  • HiCalc PRO – 12 Calculators in One cikarildi... Cok kisa sureli ucretsiz kaldi ben de kacirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: KontG

quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Metalstorm: Wingman son derece başarılı bir uçak simülasyonu. Online modu da var.

Super :) ekledim

tşkler ekledim bende.
  • güzel konu olmuş. özellikle demon cami öneririm arkadaşlar çok kaliteli bi uygulama
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.