Şimdi Ara

Geçici Olarak Ücretsiz veya İndirimde Olan Uygulamalar (İlk Mesaj Hep Güncellenecek) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.121
Cevap
7
Favori
44.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Muffin knight oyununu soylucektim ama eklemişsiniz zaten :) ben iphone'da boyle eglenceli bir oyun gormedim elimden birakamiyorum. online modu da var. Oynayin oynatin efenim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzy2007

Muffin knight oyununu soylucektim ama eklemişsiniz zaten :) ben iphone'da boyle eglenceli bir oyun gormedim elimden birakamiyorum. online modu da var. Oynayin oynatin efenim :)

Daha sonraki bölümlerde oynayıncamı daha çabuk level atlanıyor yada keklerden çok alıncamı yada yaratıklara çok ateş edincemi?

Level 20den sonra çok nadir level atlıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crytek_09

quote:

Orijinalden alıntı: ozzy2007

Muffin knight oyununu soylucektim ama eklemişsiniz zaten :) ben iphone'da boyle eglenceli bir oyun gormedim elimden birakamiyorum. online modu da var. Oynayin oynatin efenim :)

Daha sonraki bölümlerde oynayıncamı daha çabuk level atlanıyor yada keklerden çok alıncamı yada yaratıklara çok ateş edincemi?

Level 20den sonra çok nadir level atlıyo

XP (Experience) kazandikça Level atlaniyor XP kazanmak icin de yaratik oldurmek yada kek almak gerekiyor bir yaratik 1 XP bir kek 30 XP.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mobbdeep

güzel konu olmuş. özellikle demon cami öneririm arkadaşlar çok kaliteli bi uygulama

Bu uygulama ile video kaydediyorum ama siliniyor,
    nasıl kullanıyorsunuz,paylaşırsanız...
  • Tamamda, mesela ilk bölümler daha kolay diğer bölümler zor, ilk bölümle son bölüm farkediyormu level atlama açısından?
  • İsim,şehir,hayvan 3 gün boyunca bedava olmuştur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Engineer

İsim,şehir,hayvan 3 gün boyunca bedava olmuştur.

Teşekkurler
  • Marketteki 4,5 veya 5 yıldızlı oyunları nasıl listelerim nasıl bulurum?
  • iPhoner zaten paylastik ilk mesaji okursan sevinirim
  • Bugün bişey yok galiba
  • inpector gadget oyunu ücretsiz. müfettiş gadget çizgi filmi vardı hatırlarsınız
    http://itunes.apple.com/us/app/inspector-gadgets-mad-dash/id394443088?mt=8
  • CONTRACT KİLLER:ZOMBİES ÜCRETSİZ TAM BAKAMADIM VERILDIYSE ÖZÜR
  • quote:

Orijinalden alıntı: devito

CONTRACT KİLLER:ZOMBİES ÜCRETSİZ TAM BAKAMADIM VERILDIYSE ÖZÜR

Glu Games ' in bir çok oyunu ücretsiz ancak içeriği ücretli. CK:Zombies ücretsiz çıktı ancak ben sildim bir yerden sonra para vermeden ilerlemek mümkün değil..
  • Whataapp ı 2 gün ile kacirdim telefonu yeni almistim baya üzüldüm ya birdaha ücretsiz yakalanmaz o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Engineer

quote:

Orijinalden alıntı: devito

CONTRACT KİLLER:ZOMBİES ÜCRETSİZ TAM BAKAMADIM VERILDIYSE ÖZÜR

Glu Games ' in bir çok oyunu ücretsiz ancak içeriği ücretli. CK:Zombies ücretsiz çıktı ancak ben sildim bir yerden sonra para vermeden ilerlemek mümkün değil..

Yeni indirdim oyunu tam bakamadım. O zaman bir süre sonra bende silerim Peki fıfa pes gibi oyunlar hıc free oluyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: skster1098

Whataapp ı 2 gün ile kacirdim telefonu yeni almistim baya üzüldüm ya birdaha ücretsiz yakalanmaz o

2 TL. verip satin alabilirsin.
  • Biliyorm ama para veripte alacagim illada olsun dedigim birsey degil.. Jb yaparsam indiririm ücretsiz :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

quote:

Orijinalden alıntı: Mobbdeep

güzel konu olmuş. özellikle demon cami öneririm arkadaşlar çok kaliteli bi uygulama

Bu uygulama ile video kaydediyorum ama siliniyor,
    nasıl kullanıyorsunuz,paylaşırsanız...

hocam kaydettiğiniz video'yu save to camera roll derseniz telefonda fotoğraflara kaydoluyor ayrıca her yapıtgınız video otomatik olarak programa kaydoluyor. programı çalıştırdıgınızda sol alt köşeden çektiklerinize ulaşabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.