sureklı guncel up yazanlar bravo sıze ıı post kasıosunz . sırf bu konu sayesınde rahat 100 msg postlamıs olucaksınız. oyunlar ztn ucretsız olunca haber verıcek kısı konuyu guncellemıs oluo sız ne dıe sureklı sacma sapan msg lar atıosunuz. ıyı nıyetlı olsanız bıle yaptıgnız gereksız bence.
quote:
Orijinalden alıntı: cemark
sureklı guncel up yazanlar bravo sıze ıı post kasıosunz . sırf bu konu sayesınde rahat 100 msg postlamıs olucaksınız. oyunlar ztn ucretsız olunca haber verıcek kısı konuyu guncellemıs oluo sız ne dıe sureklı sacma sapan msg lar atıosunuz. ıyı nıyetlı olsanız bıle yaptıgnız gereksız bence.
Defalarca ama defalarca dedim artık sıktılar yani.
Arkadaşlar bilgiler ve güncelleme için çok teşekkürler.Gerçi Appshopper dan takip ediyorum ama buraya bakmadan da edemiyorum.Dünkü Frager ve Thouah the cliff,Ace playe süper oldu.
Emek veren arkadaşlar ilk sayfayı gücellemek için uğraşıyorlar aslında son sayfayı takip etmek daha iyi.İlk sayfa için zahmete girmeseler de olur.Yanlış anlaşılmasın kendileri için daha rahat olur diye söylüyorum
Yeni İphone kullanıcısıyım; bu kısa süreli bedeva uygulamaları sorunsuz güncelleyebiliyoruz sanırım.Bu uygulamaları kaybetmemek için neye dikkat etmek lazım?Bilgilendiriseniz sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: erdal21
Arkadaşlar bilgiler ve güncelleme için çok teşekkürler.Gerçi Appshopper dan takip ediyorum ama buraya bakmadan da edemiyorum.Dünkü Frager ve Thouah the cliff,Ace playe süper oldu.
Emek veren arkadaşlar ilk sayfayı gücellemek için uğraşıyorlar aslında son sayfayı takip etmek daha iyi.İlk sayfa için zahmete girmeseler de olur.Yanlış anlaşılmasın kendileri için daha rahat olur diye söylüyorum
Yeni İphone kullanıcısıyım; bu kısa süreli bedeva uygulamaları sorunsuz güncelleyebiliyoruz sanırım.Bu uygulamaları kaybetmemek için neye dikkat etmek lazım?Bilgilendiriseniz sevinirim.
Hiç bir şekilde bir şey olmaz korkma hatta silsen geri yükleyebilirsin
Through the Cliff hd = Ufak bi araba ile ilerliyoruz (17.1 MB) oyun pert olmu 0.99 dolar:(
Dead Space 0,99 $ olmuş.
quote:
Orijinalden alıntı: racaerme
BeatPad farklı arayüzü olan dj programı.
Valor TM HD farklı tarzda bir strateji oyunu 4.99$dan ücretsiz.
A fighter defender farklı bir savunma oyunu.artik ücretsiz.
Ace sniper 2 adındanda anlaşıldığı gibi sniper oyunu.
Super hockey klasiklesmis bir Hokey oyunu daha.
Ace glow brick breaker 2 herhalde pc tarihinin en eski ama en eğlenceli oyunlarından biri.
Kevin's BREAK'EM eğlenceli bir eşya kırma oyunu.
Kevin's break'em diye bişey yok... Lütfen arkadaşlar linkleriyle beraber paylaşırsanız sevinirim. Güncellerken çok zaman alıyor ve bazılarını da bulamıyorum
Kevin's break diye uygulama yok
Arkdaşlar konu ile ilgili değil, fakat bir sorum olcak. Bu ücretsiz olan ugyulamarı hangi program haber veriyordu ? O programı indircemde bilmiyorum adını
Çıkarılan uygulamalar
Through the Cliff hd Abba Bola - Ball Game Jetpack Joyride TanZen Tank Fury 3D Eastern Front Jailbreaker 2 My Daily Dream Journal ID Photo Chronograph aTimeLogger AiCamera
Bu arada iki gündür hastaydım yataktan kalkamadım... Kusura bakmayın
quote:
Orijinalden alıntı: KontG
Çıkarılan uygulamalar
Through the Cliff hd Abba Bola - Ball Game Jetpack Joyride TanZen Tank Fury 3D Eastern Front Jailbreaker 2 My Daily Dream Journal ID Photo Chronograph aTimeLogger AiCamera
Öncelikle geçmiş olsun.
Gameloft 20 oyununu 0.99$'a indirmiş. Spiderman Total Mayhem ve Asphalt 6 Adrenaline gözüme çarptı direk.
Öncelikle geçmiş olsun.
Gameloft 20 oyununu 0.99$'a indirmiş. Spiderman Total Mayhem ve Asphalt 6 Adrenaline gözüme çarptı direk.
Arkdaşlar konu ile ilgili değil, fakat bir sorum olcak. Bu ücretsiz olan ugyulamarı hangi program haber veriyordu ? O programı indircemde bilmiyorum adını
AppShopper
quote:
Orijinalden alıntı: SaFaKTR3
appzapppush
quote:
Orijinalden alıntı: duayen00
Kevin's break diye uygulama yok
Sonunda BREAK'EM yazinca çıkıyor nasıl yok
Ayrıca ben mobilden yazıyorum o yüzden link verme şansım yok.
Jetpack joyride ı yakaladığımız çok iyi oldu şu ana kadar beni en çok saran oyun Fragger da aynı şekilde baya güzel,şimdi ace sniper a bakıyorum çok teşekkürler donanımhaber
Stupid Zombies indir 17MB. 1 günlüğüne ücretsiz. Karakterimiz ateş ederek, mermileri bilardodaki gibi çarptırarak zombileri vurmaya çalışıyor.
Arkadaslar 1,5 aydır Quickoffice Pro hd yi bekliyorum. Tam indirime girmiş alayım derken şu uyarı çıkıyor. Ne yapabilirim? Lütfen yardımcı olun. Teşekkürler." This item is currently being modified. Please try again later."