Bildirim
Geçici Olarak Ücretsiz veya İndirimde Olan Uygulamalar (İlk Mesaj Hep Güncellenecek) (36. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
EA games de büyük indirim başladı. Birçok oyunun fiyatı düştü. Risk, Tiger woods, Monopoly, scrabble ilk aklıma gelenler. Bir göz atın.
Ayrıca Quickoffice Pro HD 19,99 dan 11.99a indi.
Ben yılbaşı yaklaştıkça cebimizin daha da boşalacağını düşünüyorum -
real racing 1 2.99 muydu şimdi 0.99 da bir sorayım dedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.A.G -- 23 Kasım 2011; 21:43:55 > -
Tesekkurler -
Quick Snap ücretsiz diye sevindim ücretli olmuş -
-
mesajım bulunsun.takip ediyorum. -
Arkadaslar o zaman kimse ilk mesaji takip etmiyorsa ben de yorulmayim surekli. Herkes son mesajdan okusun surekli.
Ne dersiniz? -
en iyisi herkes son mesajları takip ediyor -
Ben ilk 1. Sayfaya bakıyordum ama ? -
NFL Pro 2012 indir Gameloft'un full yayınladığı ücretsiz amerikan futbolu. Açıkçası oyunun kurallarını bilmiyorum ama zevkli gözüküyor. 200MB. -
Hem ilk hem de son sayfayi takip ediyorum :)
Ucretsiz program koyan arkadaslar, app daha once verilmis mi diye kontrol edip verilmemisse, link de vererek yazarlarsa ilk sayfaya koymaya gerek kalmaz diye dusunuyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Engineer
NFL Pro 2012 indir Gameloft'un full yayınladığı ücretsiz amerikan futbolu. Açıkçası oyunun kurallarını bilmiyorum ama zevkli gözüküyor. 200MB.
iPad için yok mu :'( -
Dermandar Panorama paralı olmuş -
1112 episode 1 HD ücretsiz olmuş, iPad icin çok guzel bir adventure oyunu -
takip lan 9 günsora işe yarayacak elinize sağlık cümleten
-
9 gün sonrayı beklemeyin, şimdiden indirin bilgisayarınıza. Az sonra tekrar ücretli olabilir uygulamalar. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: KontG
Arkadaslar o zaman kimse ilk mesaji takip etmiyorsa ben de yorulmayim surekli. Herkes son mesajdan okusun surekli.
Ne dersiniz?
1. sayfadan takip daha iyi oluyor tıkladığımız linkler renkli olduğu için bir sonraki gincellemede renksizlere tıklıyorum çok daha hızlı check ediyorum. Ayrıca aradaki mesajları arayıp bulmaktansa ilk mesaj herzaman çabuk ulaşırız. -
quote:
Orijinalden alıntı: Pyxis nautica
holographium bir o kadar eğlenceli ve ilginçmiş.
quote:
Orijinalden alıntı: racaerme
holographium adili uygulama 6.99$ dan ücretsiz olmuş farklı ve eğlenceli bir uygulama.hızlı bir sekilde ip4 ekranına yazıyı gösteriyor.
Edit1:Quick snap gene free uygulama ip4 0.9sn cam açma hızına erişmiş.
holographium tam anlamadım ne işe yaradığını uygulamaya girdikten sonra menulere geçemiyorum mecbur kapatıp tekrar açıyorum.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X