Şimdi Ara

Geçici Olarak Ücretsiz veya İndirimde Olan Uygulamalar (İlk Mesaj Hep Güncellenecek) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.121
Cevap
7
Favori
44.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pyxis nautica

monster island free oldu bence hemen indirin kaçırmayın,çok eğlencelidir...

Aynı firmanın bir başka oyunu fragger çakması olmuş, fragger çok daha guzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

quote:

Orijinalden alıntı: Pyxis nautica

monster island free oldu bence hemen indirin kaçırmayın,çok eğlencelidir...

Aynı firmanın bir başka oyunu fragger çakması olmuş, fragger çok daha guzel.

+1
  • duayen00 ne kadar gereksız msg atıosn ya.
    post kasmak ıcın arada sırada baska konulara da ugrasan olmazmı...
  • bence listenin güncellenmesi fikri daha güzeldi çünkü gereksiz mesajlar aralarda çok fazla var

tabi bana karşı görüşler çıkacaktır ama sonuçta benim fikrim bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: _yildirim_

bence listenin güncellenmesi fikri daha güzeldi çünkü gereksiz mesajlar aralarda çok fazla var

tabi bana karşı görüşler çıkacaktır ama sonuçta benim fikrim bu

post kasmak ne demekse onu öğrendim mesajları incelemekten

mesaj yazmış olmak için mesaj yazmak olayını mantığım almadı ama

• @KontG hocam ilk sayfayı güncel tutmak daha iyi oluyordu takip açsından. biliyorum buda seni yoruyordu ama, yinede sen bilirsin ;)
    bu arada paylaşım yapan herkese teşekkürler..
  • ilk sayfayı güncel tutmak sizin için çok zor ama bu şekilde çok kullanışlıydı şu an 1 sayfa taradım tek uygulama yok +1 v.s de devreye girince arada bul
  • Ya adminler su ise el atamazmi acaba konunun ilk mesajina herkes gelip indirimli uygulamayi eklese cok iyi olur hem kimsede yorulmus olmaz

Veya bir tane uyelik acilsin dhfreeuygula diye

Konu onadevredilsin sifre ve isim ilk mesajda yer alsin gelen girsin eklemesini yapsin ciksin

Bu sekilde ne konu sahibi arkadas yorulur ne konu gincelligini yitirir
  • quote:

Orijinalden alıntı: KontG

Arkadaşlar son zamanlarda forumda kısa süreliğine ücretsiz olan uygulamaların sık sık paylaşıldığını görüyoruz. Bazılarını yakalıyoruz bazılarını kaçırıyoruz. Hepsini bir çatı altında toplamak adına bu sıcak fırsatlardan hepimiz tek bir topikten yardımlaşalım ve haberdar olalım istedim... İsterseniz indirime giden uygulamaları da ekleriz...

NOT = Önceleri bu ilk mesajı güncelliyordum ancak çoğu arkadaşımız gerek olmadığını, son mesajdan devam edilmesinin yeterli olduğunu söyleyince güncellemeyi durdurdum. Lütfen son mesajdan geriye doğru inceleyiniz

Olmadı ki şimdi, ne güzel liste vardı. 150 tane gereksiz mesaj icinden uygulama ara dur şimdi :/ bu fikri veren kimse aklına şaşarım

• Hocam milletin isi gucu var oyle takiple olmaz bu is ne guzel listeden istedigimizi indiriyoduk herkese yararli ilk defa bisey yapilmisti onun da hallettiniz yani
  • Bence de ücretsiz veya indirimdeki önemli ios uygulamalarının ilk mesajda güncellenmesi, herkesin daha yararına olacaktır.
  • quote:

Valor kardeşliği kursak mı ne dersiniz?

Valor HD indirdim bende aynı server kullanıyolardır herhalde. bnm şehrin adı İzmir Geminideyim.

mükemmel bir oyun. İkariam tarzı bir şey. ogameden falan daha iyi.
  • Tamam arkadaşlar tekrar güncellemelere devam edeceğim o halde

Bu arada Valor oynayanlar için sanırım herkes 33. Dünya'da. Yani Gemini'deyiz. Benim adım da Golem City. Guild açtım herkes isimlerini ya da şehir adlarını versin davetiye gönderiyim toplanalım tek bir çatıda
  • quote:

Orijinalden alıntı: moundor

quote:

Valor kardeşliği kursak mı ne dersiniz?

Valor HD indirdim bende aynı server kullanıyolardır herhalde. bnm şehrin adı İzmir Geminideyim.

mükemmel bir oyun. İkariam tarzı bir şey. ogameden falan daha iyi.

Kullanıcı adı gerekiyor senin şehrini bulamadım davetiye göndericem
  • O halde arkadaşlar sizlerden bir ricam olacak... Lütfen önerdiğiniz uygulamaların ne işe yaradıklarını ve linklerini beraber paylaşırsanız ben de hızlı ve vakit kaybetmeden güncellerim listeyi. En sağlıklısı böyle olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemark

duayen00 ne kadar gereksız msg atıosn ya.
    post kasmak ıcın arada sırada baska konulara da ugrasan olmazmı...

Ne diyosun kardesim sen ne post kasmasın 50 yıldızım olsa ne yazacak ..
  • InsanelyMirror indir: Resimlerin kaşını gözünü çıkartabileceğiniz bir foto uygulaması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neverktulu -- 29 Kasım 2011; 11:02:25 >
  • Çıkarılan uygulamalar;

Gun Master
    A Fighter Defender
    Ace Sniper 2
    Ace Glow Brick Breaker 2
    Pizza Fighter 2
    TriZen
    Shape It * Connect & Make
    Jet Ball
    Crazy John
    Hockey Fight Pro
    Death Knight
    Zombie Hunting
    Tank Fury 3D Eastern Front
    iBulk
    AcePlayer
    Quick Snap
    BeatPad
    Dermandar Panorama
    Periodic Table Explorer
    Idea Organizer
    BATTLEFIELD: BAD COMPANY™ 2
    FIFA 12
    STREET FIGHTER IV VOLT
  • Liste tekrar güncellendi taptaze oldu
  • kullanıcı adı moundor
    şehir izmir
    dünya gemini

Valor için ekleyin millet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moundor -- 29 Kasım 2011; 13:16:00 >
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.