Şimdi Ara

Geçici Olarak Ücretsiz veya İndirimde Olan Uygulamalar (İlk Mesaj Hep Güncellenecek) (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.121
Cevap
7
Favori
44.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alsdmr

quote:

Orijinalden alıntı: amtcn10

quote:

Orijinalden alıntı: alsdmr

where is my water ı indirmeye calıstıgımda reddem code expired uyarısı alıyorum. Bu hatayı yasayıp , cozen var mı ?

Ben çözdüm ama nasıl çözdüm bilmiyorum. Şöyle dene kodu kopyalama kodu sorduğu yerin altında kırmızı uyarı yazısını almadığın zaman kopyala yapıştır yap olmaz ise kapat baştan yap çeşitli alternatifleri dene bir şekilde oluyor sonunda.

Ben kodu iphone dan giriyorum kopyala yapıstır ile olmayınca bir de iphone dan denedim. Gene aynı hatayı aldım :(

Kardes hesaptan çık tekrar gir oyle dene

• quote:

Orijinalden alıntı: KontG

Arkadaşlar bu arada yarından itibaren asker oluyorum... Dolayısıyla Mayıs'a kadar topikle ilgilenmem mümkün olmayacak. Adminlerden rica edelim ve başlığı ilgilenebilecek bir başka arkadaşa devredelim isterseniz

Hayırlı tezkereler.
  • Hayırlı tezkereler :)
  • iknown ücretsiz şuanda ama pek kullanan yok gibi
  • quote:

Arkadaşlar bu arada yarından itibaren asker oluyorum... Dolayısıyla Mayıs'a kadar topikle ilgilenmem mümkün olmayacak. Adminlerden rica edelim ve başlığı ilgilenebilecek bir başka arkadaşa devredelim isterseniz

Hayirlisiyla dönersin inşallah
  • Tesekkur ederim arkadaslar iyi dilekleriniz icin
  • Hayatimda bu baslik kadar faydali bir baslik gormedim, acan ve paylasim yapanlardan Allah razi olsun...
  • quote:

hayırlı tezkereler.
  • The Nightworld indir 126 MB. Glu Games in yeni oyunu. Bir süre için ücretsiz normal fiyatı 5$ olacakmış. Glu gamesi bilirsiniz. Normalde altını silahı herşeyi gerçek parayla almanız gerekir oyundan keyif almak için. Bunda birşey gözükmüyor şimdilik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Engineer

The Nightworld indir 126 MB. Glu Games in yeni oyunu. Bir süre için ücretsiz normal fiyatı 5$ olacakmış. Glu gamesi bilirsiniz. Normalde altını silahı herşeyi gerçek parayla almanız gerekir oyundan keyif almak için. Bunda birşey gözükmüyor şimdilik.

glu games
    denemeye değer
  • Luminance İndir: Foto uygulaması. Yorumlarda övmüşler.

Contract Killer İndir: 404 mblık bir sniper oyunu. Kısa süreliğine ücretsiz.

World War™ İndir: Online savaş oyunu. Kesinlikle indirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neverktulu -- 1 Aralık 2011; 18:49:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: neverktulu

Luminance İndir: Foto uygulaması. Yorumlarda övmüşler.

Yanlış anlamayın ama Conract Killer zaten ücretsiz bir oyun. Sadece kısa bir süre ücretsiz roket atar veriyorlarmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: orhanyg

quote:

Yanlış anlamayın ama Conract Killer zaten ücretsiz bir oyun. Sadece kısa bir süre ücretsiz roket atar veriyorlarmış.

Evet, free for limited time gibi okumuşum. Yine de indirilebilir güzel bir oyun.

• quote:

Contrack Killer zaten ucretsizdi

• Zen Pinball Keyif alarak oynuyacaksınız
    Ovenbreak infinity temple run tarzında
    ninjatownFree uygulamalarda epey yorum alan bir oyun indirdim ama pek keyif alamadım.Fazla kurcalarsam eglenceli olucak gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Safak Akpınar

Zen Pinball Keyif alarak oynuyacaksınız
    Ovenbreak infinity temple run tarzında
    ninjatownFree uygulamalarda epey yorum alan bir oyun indirdim ama pek keyif alamadım.Fazla kurcalarsam eglenceli olucak gibi

Teşekkürler.

• ve ayrıca bir oyun buldum şu an inanılmaz derecede bağımlılık yaptı diyebilirim...Bir havalimanıyla başlayıp oyunda levellar aldıkca küçük bir şehir kurar gibi gelişebileceğiniz ve kısa zamanda sürekli bakmanızı gerektirmeyecek güzel devamlılığı olan bir oyun Flight Tycoon

Flight Tycoon indir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albertocontador -- 1 Aralık 2011; 20:54:00 >
  • affınıza sıgınarak bır soru sormam gerekıyor arkadaslar eskı kullandıgım itunes de sag tarafta quick links kısmında redeem code girdiğimiz redeem yazan yer kayıp acaba yenı versıyonda baska bır yerdemı bu redeem kod gırılen yer yardımcı olabılırmısınız teskkur edıyorum saygılar
  • Saving Yello Ücretsiz olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serif61

affınıza sıgınarak bır soru sormam gerekıyor arkadaslar eskı kullandıgım itunes de sag tarafta quick links kısmında redeem code girdiğimiz redeem yazan yer kayıp acaba yenı versıyonda baska bır yerdemı bu redeem kod gırılen yer yardımcı olabılırmısınız teskkur edıyorum saygılar

telefonundan app store'u aç, sol alttan featured'a tıkla, en aşağı in, redeem de
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.