Şimdi Ara

Geçici Olarak Ücretsiz veya İndirimde Olan Uygulamalar (İlk Mesaj Hep Güncellenecek) (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.121
Cevap
7
Favori
44.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ManitoN

quote:

Orijinalden alıntı: serif61

affınıza sıgınarak bır soru sormam gerekıyor arkadaslar eskı kullandıgım itunes de sag tarafta quick links kısmında redeem code girdiğimiz redeem yazan yer kayıp acaba yenı versıyonda baska bır yerdemı bu redeem kod gırılen yer yardımcı olabılırmısınız teskkur edıyorum saygılar

telefonundan app store'u aç, sol alttan featured'a tıkla, en aşağı in, redeem de

Cevabn icin tskler ama ben telefondaki kismi yapabiliyorum sadece pc deki i tunes de redeem
    Kismini bulamiyorum saygilar
  • quote:

quote:

quote:

affınıza sıgınarak bır soru sormam gerekıyor arkadaslar eskı kullandıgım itunes de sag tarafta quick links kısmında redeem code girdiğimiz redeem yazan yer kayıp acaba yenı versıyonda baska bır yerdemı bu redeem kod gırılen yer yardımcı olabılırmısınız teskkur edıyorum saygılar

telefonundan app store'u aç, sol alttan featured'a tıkla, en aşağı in, redeem de

Cevabn icin tskler ama ben telefondaki kismi yapabiliyorum sadece pc deki i tunes de redeem

iTunes'de sağ üstteki kullanıcı adının yanındaki ok'a tıklarsan aşağı doğru bir menü açılıyor orda var REDEEM

• quote:

Orijinalden alıntı: KontG

Arkadaşlar bu arada yarından itibaren asker oluyorum... Dolayısıyla Mayıs'a kadar topikle ilgilenmem mümkün olmayacak. Adminlerden rica edelim ve başlığı ilgilenebilecek bir başka arkadaşa devredelim isterseniz

Gecen sene bu zamanlar bende hazırlıklara baslamıstım.hayırlı tezkereler simdiden ;)
  • quote:

Arkadaşlar bu arada yarından itibaren asker oluyorum... Dolayısıyla Mayıs'a kadar topikle ilgilenmem mümkün olmayacak. Adminlerden rica edelim ve başlığı ilgilenebilecek bir başka arkadaşa devredelim isterseniz

way be adam asker e gitti
  • bu konuyu el birliği ile devam ettirmemiz lazım,hepimiz faydalandık bu güne kadar diyorum...
  • Where is my water gerçekten muhteşem çok sardı

flight tycoon bi süre oynadım ama 40-50 lvl adamları görünce soğudum açıkcası bıraktım.Oynanabilirliği yüksek bi oyun.Hava ulaşımının farmville ı diyebiliriz

nightworld den pek bişey anlamadım oynanışı garip geldi bana açıkcası.Bu aralar favorim contract kille valor ve wolrd war

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 2 Aralık 2011; 2:09:54 >
  • GRANNY and ZOMBIES indir 67MB. Kısıtlı sürelik ücretsiz bir oyun.Keyifli ve grafikleri güzel bir oyun.
  • Ben konunun Mr.Engineer'e verilmesinden yanayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul Travel Guide İndir: İstanbul Gezi Rehberi

Empire War İndir: Savaş Oyunu

Seek 60 İndir: İngilizce Kelime Oyunu

Space Miner İndir: Uzay Oyunu

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Engineer

GRANNY and ZOMBIES indir 67MB. Kısıtlı sürelik ücretsiz bir oyun.Keyifli ve grafikleri güzel bir oyun.

plants v.s zombie oynayasım geldi yükleyelim sağol
  • quote:

İyi tezkereler, sağsalim gidip gelin, başlık devam eder bir şekilde :).
  • Keyifli bir oyun, bu tarzı sevenlerin hoşuna gideceğini düşünüyorum. Şu an için ücretsiz:

Call of Atlantis (Premium) - İndirmek için tıklayın

• İstanbul Travel Guide 5.99$ olmuş ama ara ara ücretsiz yapıyorlar. Linki kaydetmenizde fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: step-team

quote:

quote:

quote:

iTunes'de sağ üstteki kullanıcı adının yanındaki ok'a tıklarsan aşağı doğru bir menü açılıyor orda var REDEEM

Cok tesekkur ederim

• http://itunes.apple.com/us/app/shift-2-unleashed/id416250286?mt=8

SHIFT 2 Unleashed free olmus amerika store dan ındırdım turkıye store da cıkmıyor

Bu arada su an free olan call of atlantis i bedava ıken bır ara ındırıp bıtırmıstım herkese tavsıye ederım
  • quote:

http://itunes.apple.com/us/app/shift-2-unleashed/id416250286?mt=8

SHIFT 2 Unleashed free olmus amerika store dan ındırdım turkıye store da cıkmıyor

Bu arada su an free olan call of atlantis i bedava ıken bır ara ındırıp bıtırmıstım herkese tavsıye ederım

asphalt 6 oynuyordum, bu da alternatifi olacak teşekkürler

• hayırlı teskereler bedelli gitmiyorsun sanırım değil mi?
  • us applestore için yeni ID mi almak gerekiyor.
    ID mi giriyiroum bu ID sadece turk applestoreda kullanılabilir diyip oraya atıyor.
    Bilgisi olan varmı?
    Yani 2sini de kullanabilmek istiyoryum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edizfbc

us applestore için yeni ID mi almak gerekiyor.
    ID mi giriyiroum bu ID sadece turk applestoreda kullanılabilir diyip oraya atıyor.
    Bilgisi olan varmı?
    Yani 2sini de kullanabilmek istiyoryum.

Sadece 2 sinden birini kullanabilirsiniz hocam tr hesaptan indirip us hesaba gecersiniz tr hesaptaki uygulamalar açılmaz.
  • SHIFT 2 Unleashed free gözüküyor fakat itunesta ücretli hala
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.