Şimdi Ara

Geçici Olarak Ücretsiz veya İndirimde Olan Uygulamalar (İlk Mesaj Hep Güncellenecek) (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.121
Cevap
7
Favori
44.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    usa hesabını açıp oyunu aratırsanız ücretsiz uygulama görünür..
    tr hesabı ile bulur ama indirdmez veya para ile indirilr der..
  • Bilmiyorum hala free mi ama Saving Yello freeydi dun aksam , denemenizde fayda var
  • The Sims Medieval indir 63MB. Bugün için ücretsiz. Bilmeyen yoktur bu oyunu pc de iken klapaucius ;!;! az yapmadık:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: racaerme

Ben konunun Mr.Engineer'e verilmesinden yanayım.

Teşekkür ederim desteğiniz için. Elimden geldiğince paylaşım yapmaya gayret ediyorum.
  • SHIFT 2 Unleashed için kredi kartsız ABD hesabı açtım indiriyorum.Telefondan indiriyorum.İtunese bağlarken telefonda Tr hesabımı kullanırsam yedeklenecek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekksl6

hayırlı teskereler bedelli gitmiyorsun sanırım değil mi?

bedellide 'gitmek' diye bi kavram mı bıraktılar!

Geçici Olarak Ücretsiz veya İndirimde Olan Uygulamalar (İlk Mesaj Hep Güncellenecek)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncum -- 2 Aralık 2011; 14:18:11 >
  • Super Crazy Wars indir 25MB. Triniti games'in kısıtlı süre için ücretsiz bir oyunu.
  • Need for Speed Shift İndir: Bir günlüğüne ücretsiz. Yumulun.

Fortress Under Siege İndir: Güzel bir strateji oyununa benziyor. Yorumlar iyi.

RedDevil HD for iPhone İndir: Kısa süreliğine ücretsiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neverktulu -- 2 Aralık 2011; 20:21:36 >

• Vay be burayi devamli kontrol etmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverktulu

Need for Speed Shift İndir: Bir günlüğüne ücretsiz. Yumulun.

Post kasıyorsun diyebilirler ancak gerçekten teşekkür ederim:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Engineer

quote:

Rica ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neverktulu -- 2 Aralık 2011; 20:19:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Engineer

quote:

Yok hocam daha neler, kimse bir şey diyemez.

Teşekkürler bilgilendirme için.

• Super Ball Escape bir günlüğüne 2.99$'dan ücretsiz olmuş.

İndir Videosunu İzle
  • quote:

Hocam yalnız bu amerikan appstore da gözükmüyor. http://itunes.apple.com/us/app/shift-2-unleashed/id416250286?mt=8 diye gözküyor ikisi arasında ne fark var acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: trapattoni11

quote:

Hocam yalnız bu amerikan appstore da gözükmüyor. http://itunes.apple.com/us/app/shift-2-unleashed/id416250286?mt=8 diye gözküyor ikisi arasında ne fark var acaba ?

Amerikan Apple Store'dan ücretsiz indirilen Shift 2, Türkiye Store'dan ücretsiz indirilen Shift

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: trapattoni11

quote:

Amerikan Apple Store'dan ücretsiz indirilen Shift 2, Türkiye Store'dan ücretsiz indirilen Shift

Sağolun. Benimde aklıma ilk bu geldi yalnız amerikan appstore da aratınca ücretli bile olsa Need for Speed Shift i bulamadım ondan aklıma takıldı. Amerikan appstore da bir türlü bulamıyorum.

• 2.99 $'lık Not alma ve Check List programı abc Notes 1 günlüğüne ücretsiz. Telefonun kendi içindeki basit not programına alternatif arayanlar kaçırmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shad0w -- 2 Aralık 2011; 21:28:22 >
  • Bu programları nasıl ipone a akatarabiliriz? iphone konusunda yeniyim. İphone store a kayıt olmak istedim indirmek için fakat illaki kredi kartı istiyor. Free programlar için kredi kartı bilgisi mi vericez illaki? iphone store a kredi kartı bilgisleirni vermeden üye olmak mümkün mü?
  • Ok hallettim. Meğer kredi kartı kısmında NONE diye bir secenek varmış.
  • Tank Fury 3D King of the Hill

http://itunes.apple.com/tr/app/tank-fury-3d-king-of-the-hill/id405057668?mt=8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManitoN -- 2 Aralık 2011; 22:53:15 >
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.