Şimdi Ara

Geçici Olarak Ücretsiz veya İndirimde Olan Uygulamalar (İlk Mesaj Hep Güncellenecek) (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.121
Cevap
7
Favori
44.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: trapattoni11

quote:

Orijinalden alıntı: neverktulu

quote:

quote:

Need for Speed Shift İndir: Bir günlüğüne ücretsiz. Yumulun.

Hocam yalnız bu amerikan appstore da gözükmüyor. http://itunes.apple.com/us/app/shift-2-unleashed/id416250286?mt=8 diye gözküyor ikisi arasında ne fark var acaba ?

Amerikan Apple Store'dan ücretsiz indirilen Shift 2, Türkiye Store'dan ücretsiz indirilen Shift

Sağolun. Benimde aklıma ilk bu geldi yalnız amerikan appstore da aratınca ücretli bile olsa Need for Speed Shift i bulamadım ondan aklıma takıldı. Amerikan appstore da bir türlü bulamıyorum.

shift 2 unleashed
    olarak aratın çıkıyor.

• Ya ne kadar zor bir iş Bedava bir hesap makinesi programını iphone a yüklemek. 1 saattir uğraşıyorum olmuyor arkadaş. Kafayı sıyırıcam. NAsıl yapılıyor biri anlatablirmi?

Free Calculator uygulamasını itunes ile istoredan indirdim. Ancak gel gör ki eşzamanla(Sync) yapmama rağmen iphone a kurmuyor.
  • Oh be sonunda bunuda hallettim. Sorun indirdiğim hesap makinesi uyglamasındaymış. Başka uygulamalar indirdiğimde hemen onları iphone a kurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekksl6

hayırlı teskereler bedelli gitmiyorsun sanırım değil mi?

Hayır elbette.. 10 Aralıkta belli olacak nereye gideceğim.. Burdan paylaşırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzy2007

2.99 $'lık Not alma ve Check List programı abc Notes 1 günlüğüne ücretsiz. Telefonun kendi içindeki basit not programına alternatif arayanlar kaçırmasın.

teşekkürler tamda aradığım bir program gibi duruyor
  • quote:

Fortress Under Siege İndir: Güzel bir strateji oyununa benziyor. Yorumlar iyi.

RedDevil HD for iPhone İndir: Kısa süreliğine ücretsiz.

Nfs süper oldu işte harikasınız hocam

where is my water ı bitirmek üzereyim direk nfsye yumulucam gibi

• Bu başlığı takip ettiğimden beri sınavlarım kötü geliyor arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekksl6

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam yalnız bu amerikan appstore da gözükmüyor. http://itunes.apple.com/us/app/shift-2-unleashed/id416250286?mt=8 diye gözküyor ikisi arasında ne fark var acaba ?

Amerikan Apple Store'dan ücretsiz indirilen Shift 2, Türkiye Store'dan ücretsiz indirilen Shift

Sağolun. Benimde aklıma ilk bu geldi yalnız amerikan appstore da aratınca ücretli bile olsa Need for Speed Shift i bulamadım ondan aklıma takıldı. Amerikan appstore da bir türlü bulamıyorum.

shift 2 unleashed
    olarak aratın çıkıyor.

çıkmıyor hayla bir eve gideyimde

• gercekten cok faydalı bi konu, emeği geçenlere teşekkürler bişey sormak istiyorum; daha once ucretlı olup belli bi gün free ye dönüşen uygulamaları nasıl öğreniyorsunuz arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dardanel811

gercekten cok faydalı bi konu, emeği geçenlere teşekkürler bişey sormak istiyorum; daha once ucretlı olup belli bi gün free ye dönüşen uygulamaları nasıl öğreniyorsunuz arkadaşlar ?

Buradan

Şaka şaka. Appshopper uygulaması, freeappalert.com, google amca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neverktulu -- 3 Aralık 2011; 10:31:50 >
  • Amerika app storeda By Xmas diye bi oyun var tabsiye ederim azicik zeka oyunu ayrica free
  • The sims medieval bugüne özel ücretsiz :)
  • Bildiğiniz safariyle uyumlu bi reklam engelleyici uygulama var mı, ****er ı yükledim ama sorunluydu çalışmadı ve silene kadar safariye de giremedim ana ekrana atıyodu..
  • NFS ve Sims'i kaptım
  • Crazy Hamster Ball indir 15MB. Oyun ödüllü bir oyun. Hemstırımız bir topun içinde etapları tamamlamaya çalışıyor.

Bir sorum olacak NFS ile ilgili, kontrol sadece sensörlermi? Dokunmatik olmuyormu:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Engineer

Crazy Hamster Ball indir 15MB. Oyun ödüllü bir oyun. Hemstırımız bir topun içinde etapları tamamlamaya çalışıyor.

Bir sorum olacak NFS ile ilgili, kontrol sadece sensörlermi? Dokunmatik olmuyormu:)

sensör.
  • harika bir konu gerçekten herkesin işine yarayacak

STREET FIGHTER II COLLECTION 3.99 yerine 0.99

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydın_m -- 3 Aralık 2011; 17:16:28 >
  • Line Birds indir 14MB. Arkadaşlar 1 günlüğüne ücretsiz. Ara ara takip ediyorum bu oyun ücretsiz oluyor. Zevkli bir oyun bence rekoru devamlı geliştirmeye çalışıyoruz...
  • TIBBİ AMAÇLI KULLANIMI DOĞRU SONUÇ VERMEYEN SADECE FİKİR VERMESİ İÇİN YApilAN BİR UYGULAMA

Kalp Ritminizi ölçün : Instant Heart Rate
    App Store Link:http://itunes.apple.com/app/instant-heart-rate-measure/id395042892?mt=8

UYGULama BUGÜN ÜCRETSİZ
  • takip
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.