Şimdi Ara

Geçilemeyen Bölümler [Crysis] - [Warhead] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
93
Cevap
1
Favori
41.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk crysisten bahsediyorum.Sonunda o koca örümceği hallediyoruz falan.Sonra uçakta oluyoruz ve işte kamp bölgelerine falan gidip düşmanları temizlememiz falan gerekiyor.Uçak çok yavaş hareket ettirildiği için biraz ilerlesem de uçak hasardan yere düşüyor.Düşüyor ama ölmüyorum ?Öyle duruyor millet bana görev vermeye devam ediyor.Bölümü baştan başlat demekten başka o durumdan kurtulmanın yolu var mı?F le falan çıkmıyor.Yani uçak kendi kendine tamir olmuyor değil mi?

Ayrıca ondan sonra bölüm var mı?Son mudur orası?
  • Şu soruyu bir toparla bence. Uçaklı bölümde olduğundan başka hiç bir şey anlaşılmıyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: L-H-T

İlk crysisten bahsediyorum.Sonunda o koca örümceği hallediyoruz falan.Sonra uçakta oluyoruz ve işte kamp bölgelerine falan gidip düşmanları temizlememiz falan gerekiyor.Uçak çok yavaş hareket ettirildiği için biraz ilerlesem de uçak hasardan yere düşüyor.Düşüyor ama ölmüyorum ?Öyle duruyor millet bana görev vermeye devam ediyor.Bölümü baştan başlat demekten başka o durumdan kurtulmanın yolu var mı?F le falan çıkmıyor.Yani uçak kendi kendine tamir olmuyor değil mi?

Ayrıca ondan sonra bölüm var mı?Son mudur orası?
  • Öncelikle kaldığım yerin capsı aşağıda.

Geçilemeyen Bölümler [Crysis] - [Warhead]

Şunu sorayım.Uçak yüzdeyüz hasar olduktan sonra uçak yere düşüyor.Öyle kalıyorum ölmüyorum.Bana emirler gelmeye devam ediyor.Bu normal mi?Yoksa o haldeyken uçağı kaldırmanın bir yolu var mı?

Ve oradan sonra bölüm var mı?Son bölüm mü?
  • quote:

Öncelikle kaldığım yerin capsı aşağıda.

Geçilemeyen Bölümler [Crysis] - [Warhead]

Şunu sorayım.Uçak yüzdeyüz hasar olduktan sonra uçak yere düşüyor.Öyle kalıyorum ölmüyorum.Bana emirler gelmeye devam ediyor.Bu normal mi?Yoksa o haldeyken uçağı kaldırmanın bir yolu var mı?

Ve oradan sonra bölüm var mı?Son bölüm mü?

eğer ilk crysisten bahsediyorsan uçağı kullandığın bölümde uçağı düşürmemen lazım, düşüncede ölmen lazım, oyun sırasında kullandığın koşu tuşu (sol shift) uçağın daha hızlı gitmesini sağlıyor, ayrıca hasar artınca düşmansız bir yerde beklersen hasarın azalıyor, birde gökyüzüne doğru hortumların olduğu vadiden geçerken hortumların sağından geçeceksin küreden uzak dur, yüksekmek istediğinde space tuşuna bas.
    bu bölüm son bölüm değil daha sonra uçak gemisine gideceksin ve hallettiğini zannettiğin ama aslında kaçarak kurtulduğun örümceği orada halledeceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gökhan70 -- 13 Ekim 2008; 11:06:13 >

• teşekkürler...ama anlamıyorum neden uçak düşünce ölmüyorum.trainer hile falan da açık değil...
  • quote:

teşekkürler...ama anlamıyorum neden uçak düşünce ölmüyorum.trainer hile falan da açık değil...

bazen oyunda bug oluşuyor. Böyle durumlarda en iyisi birkaç save öncesinden tekrar oynamak. Uçakla soldan git hortumlara yaklaşma
  • quote:

Orjinalden alıntı: baykagan

@BOXO, trenin üstüne maksimum güç modunda zıplayacaksın, tren ilerleyecek zaten. Kenarlarına düşmanlar çıkacak, trenin üstünde makinalılar var, onlarla düşmanlarını öldürebilirsin.

SELAM ARKADAŞLAR.BU OYUN GERÇEKTEN SÜPER FAKAT BEN Bİ BÖLÜMDE TAKILDIM VE GEÇEMİYORUM.YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM. Bİ TREN VAR ÜSTÜNDE GİDİYORUM VE ONU KORUMAM GEREKİYORMUŞ.FAKAT TREN ORMANIN ORTASINDA KALIYOR VE HİÇ İLERLEMİYOR.YARATIKLAR GELİYO AMA NEDENSE SALDIRMIYOLAR.BİRAZ UZAKLAŞIYORUM VE GÖREV ALANI DIŞINA ÇIKTIĞIM İÇİN ÖLÜYORUM.NE YAPICAM LÜTFEN YARDIM EDİN.TREN ÜSTÜNDEDE ZIPLAMAYI DENEDİM AMA OLMADI.

• mutemelen oyunu normal seviyede oynuyorsundur o zaman yapay zeka biraz düşük oluyor yani yaratıklar biraz denyo olluyor onlar sana saldırmıyorsa
    sen onlara saldır sonra bir yaratık filosu daha gelecek zaten sana sesli uyarıda veriyor hatun bir düşman dalgasıda da geliyor diye onlarıda paket et ve
    tren birazdaha ilerliyecek sanırım sende bu sırada konteynıra dogru ilerle sonrası fragman giriyor izle iyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 30 Mart 2009; 17:19:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: En_DiabLO

mutemelen oyunu normal seviyede oynuyorsundur o zaman yapay zeka biraz düşük oluyor yani yaratıklar biraz denyo olluyor onlar sana saldırmıyorsa
    sen onlara saldır sonra bir yaratık filosu daha gelecek zaten sana sesli uyarıda veriyor hatun bir düşman dalgasıda da geliyor diye onlarıda paket et ve
    tren birazdaha ilerliyecek sanırım sende bu sırada konteynıra dogru ilerle sonrası fragman giriyor izle iyi oyunlar.

EYWALLAH DOSTUM TEŞEKKÜR EDERİM.GEÇTİM BÖLÜMÜ. :D
  • NE DEMEK ARKDAŞIM YARDIMCI OLABİLDİYSEK NE MUTLU BİZE HER DAİM BURDAYIZ.
  • cemaat tünele geldim ama dağdan inen bi uzaylı varya onu öldüremedim onu nasıl öldürcez yaw. bi öldürsem tünele gircem
  • gauss la indir onu yada yandaki silahın başına geç. mavi renktekiler paso gelir önemli olan turuncu tonlarda olanı indir o daha arka planda kalıyor
    ve digerlerinden sonra çıkıyor piyasaya (sana o sırada arkada onları koruyan bi tane var onu indirin diyor ordan diger elemanlar)
    onun geldigini anlarsın onu indir ve devam et.
  • gaus dediğin top gibi bişi atıyo. dimi onun bütün mermilerini boşalttım tık yok. bide yandaki silah dediği hangisi.

edit: cemaat elimde ne kadar silah varsa ALLAH ne verdiyse boşalttım üstüne uzaylının ve sonunda boom
    bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devecibakar -- 2 Nisan 2009; 14:52:45 >
  • hayır mavi eteş eden silah varya biraz kalınca bişi
  • arkadaşlar hani şu kuleden telsizle konuştuktan sonra kuleden inip canavarı patlamamı gereken hatta bu son bölüm 7. bölüm yane. Oyunda bi tane silahtan bahsediyo. uçak enkazından. orda bi silah varmış. yaw bulamadım o silahı. uzaylıyıda öldüremiyom ya. kaldım öle kafayı yicem.
    napcam ben orda o silah nerde.
    arkadasın biri forumda bi video eklemiş. izledim. o arkadasın elindeki silah ben bulamıyom.
    nerde bu ya
  • uçagın içinde uçagın arka kısmına dogru sagda bi çanta var çantanın yanına git zaten kullan yazısını görürsün oke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 7 Nisan 2009; 12:13:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: En_DiabLO

uçagın içinde uçagın arka kısmına dogru sagda bi çanta var çantanın yanına git zaten kullan yazısını görürsün oke

valla varya uçapın içinde dört döndüm ya kafayı yicem nerde bu silah diye. neyse. damam. gördüm o dediği yeri. çok saol kardeş. eyvallah
  • reja ederim nedemek arkdaşım iyi oyunlar
  • game over
    yardımcı olan arkadaşlara tşk ler. bu oyunda bitti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: devecibakar

game over
    yardımcı olan arkadaşlara tşk ler. bu oyunda bitti.

boş zamanında tekrarlamanı tavsiye ederim şimdi oyunu çözdün zorluk seviyesi artır tabi en zorda oynamadıysan ve şimdi biraz olaya aksiyon kat
    biraz hayal gücü ile oyundan çok zevk alabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.