Şimdi Ara

Geçilemeyen Bölümler [Crysis] - [Warhead] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
41.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya ilk gölümde sahilde adamları öldürdüm tank kaldı mayın buldum 2 tane tank geçti üzerinden tanka bişey olmadı başka füze falan warmı ya lütfen yardımcı olunnn
  • Arkadaşlar takıldığınız yerlerin ss ini koysanız daha güzel olur bence.
  • Merhaba arkadaşlar ben Crysis de Reckoning bölümünde takıldım. oyunu açıyorum giriyorum 1 2dk oynuyorum oyun hata veriyor crack li oyun nasıl halledebiliriz? Bide warhead in Türkçe yaması lazım lütfen yardım edin.
  • arkadaşlar bide crysis warhead in orjinal Türkçe yamasını istiyorum bulabilen özelden ulaşabilir mi lütfen indirdiklerimin hepsiyle oynanmış..
  • Takılmadan bitirdim Crysis Warhead'ı

Ama en çok son bölümde zorlandım. Düşen bi uçakta silah bulmamı istiyorlardı geliyorum geçiyorum bakıyorum silah yok. Meğer ..... oradaymış (spoiler zor geldi onun yerine bulunduğu yeri yazmayım dedim)

GERÇEKÇİ %75 zorluk
    kısmında bitirdim. İlk Crysis oyunumdu acaba 1'i ve 2'yi oynasam mı? Tavsiye eder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: haviconi

Takılmadan bitirdim Crysis Warhead'ı

Ama en çok son bölümde zorlandım. Düşen bi uçakta silah bulmamı istiyorlardı geliyorum geçiyorum bakıyorum silah yok. Meğer ..... oradaymış (spoiler zor geldi onun yerine bulunduğu yeri yazmayım dedim)

GERÇEKÇİ %75 zorluk
    kısmında bitirdim. İlk Crysis oyunumdu acaba 1'i ve 2'yi oynasam mı? Tavsiye eder misiniz?

Kesinlikle tavsiye ederim oynamalısın ;)
  • Kho üstünü ele gecirirken tankı nasıl patlatıyoruz ya yardımcı olun lütfen ???
  • ARKADAŞLAR MADEN BÖLÜMÜNDE TAKILI KALDIM TÜM CANAVARLARI ÖLDÜRDÜM 15 DAKİKADIR BEKLİYORUM PATLATMADI NASI PATLATILICAK ??
  • yaa frost die bi bölüm var orada adamın biri c4 koyuyo ama olmuyo yarım saat bekledim gezdim dolaştım sadece uçma hilesiyle gittim orada bir büyük canavar çıktı gelmiyo orda kalıo onu orada öldürdüm bütün canavarlar öldü yinede yokk ne yapabilirim

• çözümler için teşekkürler geçtim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bura123321

yaa frost die bi bölüm var orada adamın biri c4 koyuyo ama olmuyo yarım saat bekledim gezdim dolaştım sadece uçma hilesiyle gittim orada bir büyük canavar çıktı gelmiyo orda kalıo onu orada öldürdüm bütün canavarlar öldü yinede yokk ne yapabilirim

Adam bunun için üyelik açıp konuyu hortlatmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bidesen B kullanıcısına yanıt
    Nası geçilemeyen bölümler oyunun kitabını yazıcam nerdeyse
  • ! N I G G A ! kullanıcısına yanıt
    Son mesajlarda millet üyelik açıp sorununu yazmış
    Ama güzel oyundu Crysis serisinde oynadığım ilk oyun bu, sonra 1'i sonra da 2'yi oynamıştım.

Darısı 3'ün başına artık...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.