Şimdi Ara

Geçiş ile ilgili hakkımızda konuşulanlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
2.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kqpeli

Öncelikle bilmeniz gereken bir araya toplama fikri Riot Türkiye ofisinin fikridir olması gerekende budur ayrıca daha düne kadar biz kimizki ayrı bı server acsınlar diyenler bugun bize ırkçılık yapiyo diye ağlıyorlar

Bu konuyu sordum.Erdin iyikul "Oyuncuların isteklerinden ötürü böyle bir kararı beraber verdik" diye bir cevap yazdı.Söyleyiş tarzından anlaşılıyor kimin fikri olduğu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OkanasmaN

Bir de teşekkür edin Riot'a diyenler var.

Bu dışlanma ve aşağılanma bana son derece koysa da, çoğunluktaki Türk oyuncular bu dışlanmayı hak ediyor. Oyunun Türkçe olmasına en çok sevinenlerden ve bu durumu destekleyenlerden biriydim. Fakat yeni bir sunucu açıp "hadi oraya gidin bak şeker vericem" aşağılanmasına gerçekten gönlüm razı olmuyor. Üzülüyorum bu hale gelindiği için.

Polonyalılar ve Ruslar bizden çok mu iyi? Hal ve hareketlerimize dikkat etmeyi bilmiyoruz. Ne zaman nerede ne söylenir bilmiyoruz hele yeni nesil. Klavye başında hayatında ağzından çıkmamış kelimeleri sarf ediyorlar ve 1 ya da 2 kere de değil bir oyun boyunca. Adam akıllı oyun bile oynayamıyoruz.

Yok bize yeni sunucu kurdular bizi çok seviyolar falan. Olayları azıcık geniş açıdan değerlendirip sığ düşünmemekte fayda var. Sınıfa rahatsızlık veren çocuk, sınıftan atılır. Bazen "çık dışarı!" ile, bazen "hadi bi hava al da gel" ile. Yoklamada da yok yazılmaz. Bizi de atıyolar gidin bak ne güzel Brolaf bile vericez diyerek. Biz de teşekkür etmeyenlere bitmediniz gitti, ayıp be!!!1!!1!1 falan diyoruz.

+1

• Ben şimdi eğitim dolayısıyla oyunu bırakmıştım , şimdi ben Türkiye sunucusunda mıyım ? Oyunu indirip yükleyip geri geçmem mi lazım ?
  • takıldık brolafın peşine uçurumun sonuna doğru gidiyoruz
  • bir kişide yazmamışki abi bunlar ne diyor türkçeye çevirin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

quote:

Bu dışlanma ve aşağılanma bana son derece koysa da, çoğunluktaki Türk oyuncular bu dışlanmayı hak ediyor. Oyunun Türkçe olmasına en çok sevinenlerden ve bu durumu destekleyenlerden biriydim. Fakat yeni bir sunucu açıp "hadi oraya gidin bak şeker vericem" aşağılanmasına gerçekten gönlüm razı olmuyor. Üzülüyorum bu hale gelindiği için.

Polonyalılar ve Ruslar bizden çok mu iyi? Hal ve hareketlerimize dikkat etmeyi bilmiyoruz. Ne zaman nerede ne söylenir bilmiyoruz hele yeni nesil. Klavye başında hayatında ağzından çıkmamış kelimeleri sarf ediyorlar ve 1 ya da 2 kere de değil bir oyun boyunca. Adam akıllı oyun bile oynayamıyoruz.

Yok bize yeni sunucu kurdular bizi çok seviyolar falan. Olayları azıcık geniş açıdan değerlendirip sığ düşünmemekte fayda var. Sınıfa rahatsızlık veren çocuk, sınıftan atılır. Bazen "çık dışarı!" ile, bazen "hadi bi hava al da gel" ile. Yoklamada da yok yazılmaz. Bizi de atıyolar gidin bak ne güzel Brolaf bile vericez diyerek. Biz de teşekkür etmeyenlere bitmediniz gitti, ayıp be!!!1!!1!1 falan diyoruz.

Katılıyorum her kelimesine. Adam gibi muhabbet etmek istiyorum bazı durumlarda yorumlamak istiyorum olayları yok olmuyor. Seviye o kadar düşük ki. Türklerle karşılaştığım bir maç küfürsüz geçsin dişimi kırıcam ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dat Team

bir kişide yazmamışki abi bunlar ne diyor türkçeye çevirin ?

kısaca türkler nabshit oyunculardır bırakın kendi bölgelerinde oynasınlar ve bizi rahat bıraksınlar diyorlar.
  • Karantinayla alakası yok bir düşünün herkes şikayet etmiyormuydu trollerden cocuklardan biraz düşünün cocuklar oyunu türkçe oynamak isticekler dimi sırf onlara özel server actılar işte biz türklere onlar orada kalıcaklar oyun türkce skin veriyorlar ip rp veriyolar ohh onlar için daha ne olsun orada türkce oynıcaklar şu oyunu oynayan Türklerin % 70 neredeyse ingilizceden bin haber o yuzden oyunu türkce oynamak için orada kalıcaklar bizde hangi serverdaysanız oraya alıştıgımız arkadaş cevremiz zevk aldıgımız yere gidicez bedeva geciş hakkı vermişler işte daha ne yapsın adamlar bu bence gayet güzel bir şey yeni oyuncular yeni başlayanlar direk oradan başlayacaklar ve orada oynıcaklar bunda ne varki bence gayet mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackDiary

quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

quote:

Katılıyorum her kelimesine. Adam gibi muhabbet etmek istiyorum bazı durumlarda yorumlamak istiyorum olayları yok olmuyor. Seviye o kadar düşük ki. Türklerle karşılaştığım bir maç küfürsüz geçsin dişimi kırıcam ya.

YalnizcaKarakter
    Jnrshack
    BlackDiary(ben)
    LeGenDShooTeR(kuzenim)
    bir kişi daha vardı 5 türk 0 küfürle maç bitirdik

NOT: KIR LAN O DİŞİ

lanlı konusmandan bu konuda bahsettikleeimizi bizlere kanitladin sağol. sen değil ben karşılaşınca...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

quote:

Orijinalden alıntı: CryForYou

quote:

Öyle birşey olsa neden bize 2 hafta içinde kullanabileceğimiz transfer hakkı versinler ? Birde şöyle düşün, şimdi west olsun east olsun bir sürü türk var ve bunların %70 i çocuk ve durmadan küfür eden insanlar. KBT de gördük zaten, şimdi bu transferi yaptıklarında o dediğimiz çocuk,küfürcü ergenlerin bir çoğu türk serverında kalıcak hemde brolaf var kaçar mı. Ama senin zaten geri sunucuna geçiş hakkın var. Sen kullan o kücük bebekler orda kalsın daha da öyle insanlarla çok sık karşılaşma.

O kadar acımasızlar ki server değiştirirseniz size ödül yok diyip bizi bir server'da toplamaya çalışıyorlar. Hangi ülke bu durumda? Hangi ülke 2 seçenek arasında kaldı? Server değişimi ya da skin. Diğer ülkelere özen skin çıkartırlar bize gelince o kadar iyi olmayan bir skini burnumuzdan getire getire verirler. Bizi gerizekalı sanıyorlar, Riot'un ırkçılığı sadece bize çalışıyor sevilmiyoruz bu Dünya'da tek başımızayız.

Alıntıları Göster
    benim anlamadığım neden bırakmıyorsunuz oyunu ? bırakın abi kim sizi zorla tutuyor ?piyasada oyun mu yok istemediğiniz kadar var madem riot ırkçı oynamayın sizde.Farklı oyunlarda da neden türkiyede bir server açılmaz diye ağlıyorsunuz ne yapsa adamlar yaranamıyorlar. o kadar harcamayı ırkçı oldukları için yaptılar zaten.ACR de oyunu Türkçe çıkarmadılar diye Ubisoftu ırkçı ilan ediyordunuz şimdide Riot türkiye serverı açtı diye adamları ırkçı ilan ettiniz.Bir orta yol bulun kendinize.Adamlar ırkçı olsalar Türkiye'den oyuna giremezdiniz.Biraz düşünmek çok mu zor geliyor pas mı tuttu beyinler ? Daha haziranda riotun türkiyede ofisi açılacağını haberi yapıldığında hepiniz yere göğe sığdıramadınız.Zaten o zamandan belliydi türkiye için bir server açılacağı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ungalath

benim anlamadığım neden bırakmıyorsunuz oyunu ? bırakın abi kim sizi zorla tutuyor ?piyasada oyun mu yok istemediğiniz kadar var madem riot ırkçı oynamayın sizde.Farklı oyunlarda da neden türkiyede bir server açılmaz diye ağlıyorsunuz ne yapsa adamlar yaranamıyorlar. o kadar harcamayı ırkçı oldukları için yaptılar zaten.ACR de oyunu Türkçe çıkarmadılar diye Ubisoftu ırkçı ilan ediyordunuz şimdide Riot türkiye serverı açtı diye adamları ırkçı ilan ettiniz.Bir orta yol bulun kendinize.Adamlar ırkçı olsalar Türkiye'den oyuna giremezdiniz.Biraz düşünmek çok mu zor geliyor pas mı tuttu beyinler ? Daha haziranda riotun türkiyede ofisi açılacağını haberi yapıldığında hepiniz yere göğe sığdıramadınız.Zaten o zamandan belliydi türkiye için bir server açılacağı.

Hayır başlangıçta bir sunucu düşüncesi yoktu ya da en azından duyrulmadı . İnsanlarda ne de olsa dil paketi isteyen ingilizce isteyen türkçe oynar diyorlardı . Fakat şimdi bir sunucu hakkında konuşuyoruz .

İnsanlar Türkiye Ofisini türkçe forumlar , dil paketi ve türkçe hikayeler olacağı için sevmişti . Sunucu bunların içinde yoktu . Neden Türklere özel bir sunucu açıldığını gidip sorun . Neden diğer bütün ülkeler için açılmadığını . Türkiye'nin ve Brezilya'nın farkı neydi ? ( Diğer ülkeler içinde açılmış olabilir fazla takılmayın çünkü bilmiyorum .) Çünkü sevilmiyoruz ... Brezilyalılar da sevilmezdi . Türkler de sevilmiyor . Diğer arkadaşlar da zaten en iyi şekilde neden geri dönüş hakkı verildiğini açıklamış . Ya da türkleri sevdiklerini varsayalım . Diğer milletler ? Riot tarafından en sevilen ülke olmadığımızı sanırım herkes biliyor . Diğerlerinin neden kendine özel sunucuları yok ? Hepsi sorulması gereken sorular .

He bir de neden bırakmıyorsunuz konusu var . Zaten geri dönüş hakkı olmasaydı bırakacak çok kişi vardı . Ayrıca bu da insanların burada Riot'u eleştiremeyeceği anlamına gelmiyor .

Not : Gürsel abi bunu da silmezsin artık .

• quote:

Orijinalden alıntı: ZarzarTR

quote:

Orijinalden alıntı: ungalath

Hayır başlangıçta bir sunucu düşüncesi yoktu ya da en azından duyrulmadı . İnsanlarda ne de olsa dil paketi isteyen ingilizce isteyen türkçe oynar diyorlardı . Fakat şimdi bir sunucu hakkında konuşuyoruz .

İnsanlar Türkiye Ofisini türkçe forumlar , dil paketi ve türkçe hikayeler olacağı için sevmişti . Sunucu bunların içinde yoktu . Neden Türklere özel bir sunucu açıldığını gidip sorun . Neden diğer bütün ülkeler için açılmadığını . Türkiye'nin ve Brezilya'nın farkı neydi ? ( Diğer ülkeler içinde açılmış olabilir fazla takılmayın çünkü bilmiyorum .) Çünkü sevilmiyoruz ... Brezilyalılar da sevilmezdi . Türkler de sevilmiyor . Diğer arkadaşlar da zaten en iyi şekilde neden geri dönüş hakkı verildiğini açıklamış . Ya da türkleri sevdiklerini varsayalım . Diğer milletler ? Riot tarafından en sevilen ülke olmadığımızı sanırım herkes biliyor . Diğerlerinin neden kendine özel sunucuları yok ? Hepsi sorulması gereken sorular .

He bir de neden bırakmıyorsunuz konusu var . Zaten geri dönüş hakkı olmasaydı bırakacak çok kişi vardı . Ayrıca bu da insanların burada Riot'u eleştiremeyeceği anlamına gelmiyor .

Not : Gürsel abi bunu da silmezsin artık .

şu sunucu olayını ben sanırım 1 e 1 haberde duymuştum belki ileride türkiyeye ait sunucu bile olabilir tarzında bişeyler söylenmişti.Ben diyorum ki madem adamların bizi sevmediğini düşünüyorsunuz sizde onların oyununu oynamazsınız olur biter.Belki adamlar daha fazla bölge kurmak istiyorlar sunucu olarak Türkiye deki sunucuyuda böyle görmek lazım.hem ileride alman serverı falan çıkarsa ne diyeceksiniz ? almanyada çok türk var o yüzden çıktı bu server demezsiniz heralde ? Birde adamların bizi sevmediği kanısına nerden vardın ? Oyuncular sevmiyor olabilir ama Riota çok para kazandırıyor Türkler.Neden sevilmeyelim ? Kaldı ki Marttan önce açılan hesaplarda isteğe bağlı bir geçiş olacak diğerleri içinde hak tanınmış zaten geri dönüş için.Eminim burada konuşanların %70 i türk sunucusunda da hesap açıcak.Böyle de bir durum var.Neyse bu konu uzadıkça uzar.

• birde yok turkleri asaliyolar yok disliyolar arkadas adam sana begenmezsen geri gecme hakki veriyo gecersende cok guzel skin veriyor sen daha ne istiyon be adam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepimizi bir sunucuya toplamayı dışlamak için yapmış olabilirler.Olmayadabilirler.Ama bir düşünün kendimiz bile birbirimizden şikayet ediyoruz.Onlar niye etmesinler?Bu eylem dışlama amaçlı yapıldıysa bile hak ettiğimizi düşünüyorum ve üzülmüyorum.En azından isteyenlerimiz (ben de dahil) kendi sunucularına geri dönebilir.Böylelikle oyun kalitemiz biraz olsun artmış olur.Şu ana kadar oyunda karşılaştığım her Türk (istisnasız hepsi) maç boyu söven tiplerdi.Açıkçası onları artık daha az göreceğim için sevinmiyor değilim.Yorumları incelerseniz burada da o tipleri rahatlıkla seçebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xinu

quote:

Orijinalden alıntı: Castion

Buda ikincisi

Crimson Sunbird

As Turkish players , we all know our kids.They do know them too.They will do anything to keep them away from here.I wouldn't mind even if they have given all legendary skins to them , I really want them to stay there.

Hiç Macaristan'a gittiniz mi bilmem ama adamların tarihini okudu iseniz bunları tarih boyunca onlarca millet ... yapmıştır hatta komşu ülkeler bunları yok etmek için soykırıma kalkışmışlardır ama bunların bir tarih kitaplarını alın okuyun Türklerden daha kötüsü yoktur.

Avrupa'da ve dünyada "Crimson Sunbird" nickli adam gibi müslüman ve Türk düşmanı tonla adam var fakat bu demek değil ki Riot Games Türk düşmanı.

Sizi adam yerine koyup bu ülkeden gayet güzel talep, oyuncu ve para var diye server açıp kendi oyunlarını Türkçeye çeviriyorlar(çevirttiriyorlar).

Kafasızlar ise bizi karantinaya alıyorlar, ayırıyorlar, sömürüyorlar diye mızmızlanıyor algı kapasitesi malesef 0 olan adam çok.

Şu oyunu oynayan milletlerin oranına baksanız (emin değilim ama) ilk 5'e temiz gireriz. Brezilya'yı latin diye amerikanlardan, Tayvan'lıları gıcık adamlar diye uzak doğu serverlarından ayırdılar yani ?

Birileri az daha zorlarsa içinde Illuminati'de var diyecek deyinde tam olsun bari.

Adamlar bizden kurtulmak istese neden ip'lerimizi engellemesinler ki? Hadi karantinaya almak istediler o zaman neden geri dönüş hakkı verdiler. Bunu anlamayacak kadar kafasız adamlar varsa tavsiyem ilkokula yeniden başlamanız bazen temiz bir sayfa açmak en iyisidir.

bu başlıktaki en gereksiz ve saçma mesaj budur heralde...

1.si nereden estide direk vurdun müslüman düşmanlığına veya macar tarihine.lütfen mesaj yazarken duygu sömürüsü vesaire falan yapma bu foruma takılan yaşı küçük insanlarda var bu mesajını görüp yanlış fikirler edinebilirler

2.si milletin mesajına eleştiri falan yapabilirsin ama bu forum düşünce özgürlüğünün olduğu bir forum millete yazdıkları için kafasız tarzı ithamlarda bulunman yanlış bir davranış.yazdıklarına laf söyle yazan kişiye değil.

3.sü son kısımda yapmaya çalıştığın mantıklı açıklamaya gelelim.bir şirket ne olursa olsun karını düşünür f2p olsa dahi bu durum böyledir.mesajında yazdığın gibi temiz ilk 5 e gireriz oyunu oynayan ülkeler bazında ve riot ip engelle uygulaması yaparsa tarihinin en büyük kaybını yaşar. aynı durum geri dönüş hakkı vermezse de yaşanır adam bunları yaparken emin ol seni değil cebini düşünüyor.ne yazıkki türk oyuncuları başarısız ve ingilizce bilmiyor bu böyle yani değiştirilemez de o açıdan başka insanların oyunlarını bozmamak için özel server açılıyor.aksi halde takımla konuşamayan feedleyen oyuncular yüzünden diğer kişiler oyunu bırakacak ve riot yine para kaybedecek.her ne kadar üzücü bir durum olsada riot bunu bizden kurtulmak için yapıyor.

• aslında adamlar iyilik yaptı ama farkında değilsiniz. geçiş hakkı sundu SEÇME hakkı yani. daha ne istiyorsunuz ?
  • Düşünelim, forumda hala millete bağırmayı hak olarak gören bir kesim var. Adam istediğini yapar, isterse canı sıkılır kapatır gider, size sormak zorunda değil. Siz onun hesap vereceği kişi değilsiniz. Sonra adam tekrar geri gelirse, diyebileceğiniz tek şey, Lütfen dikkatli oynamaya çalış falan olur. Gelip de senin yüzünden yeniliyoruz!!!!!! diye tepki koyarsanız, o adamdan daha az istenilen bir kişi olursunuz. Sonuçta Riot mantıklı bir karar veriyor, ayrı bir yere tepmekle herkesi. Onların istediği şey insanların birbirine hoş görülü olması. Kötü oynayan insanlar tabi ki olacaktır.

Tabi, bir de şey, o mesajların en az yarısı Türkler tarafından yazılmış yani. Bizim çocuklar şöyle, bizim çocuklar böyle. Kendi ülkesini bu kadar kötüleyen bir millet mi olur yani. Ufak arkadaşlarımız küfrediyor! bırak etsin ya da kibarca küfretmeyi bırakmasını söyle. Ona küfredip olayı uzatmanın anlamı yok. KBTde bu yüzden her oyun kavga çıkıyordu. Ben oynadım, bana da durduk yere küfreden veletler oldu. Cevap vermeyince sustular. Onun yazdıklarıyla da hayatımda hiç bir şey de değişmedi. Hatta konusu olsa, oturup gülerim yani. Büyüyün biraz.

Seslendirmeler falan da gayet güzel. Diğer dillerden kat kat daha iyi hatta. Birebir aynı sesi yapmaları zaten imkansız, ona benzetmek yerine karakterin kişiliğine uyan bir ses koymaları daha önemli. Seslerin geneli de gayet bu şekilde. -Bir çok kişinin karaktere uymuyor! diye düşünme sebebi ise alışkanlık sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 15 Eylül 2012; 5:03:35 >

• Valla hic gulcegim yoktu biz bu turkleri noob oldugumuz icin server actilar di falandi flinadi sanki riot un cok umrundayiz. PARA turkiyede inanilmaz oyuncu kitlesi var (wolfteam, m2) adamlar dusunuyor bunu oynayan bunu da oynar banada para kazandirir yani napcaksin YATİRİM. Yeni server kurcaksin siz ve ben kendimizi bi bok zannedip hemen geri doncez ama yeni kullanicilar yeni serveri dolduracak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berber Conan

Valla hic gulcegim yoktu biz bu turkleri noob oldugumuz icin server actilar di falandi flinadi sanki riot un cok umrundayiz. PARA turkiyede inanilmaz oyuncu kitlesi var (wolfteam, m2) adamlar dusunuyor bunu oynayan bunu da oynar banada para kazandirir yani napcaksin YATİRİM. Yeni server kurcaksin siz ve ben kendimizi bi bok zannedip hemen geri doncez ama yeni kullanicilar yeni serveri dolduracak.

Sence Tencent'in Türkiyeden LoL'e verilecek paraya ihtiyacı var mıdır? Bence yoktur.

Edit: Tabi ki daha fazla para kazanmak bir amaçtır, ancak sadece bu yüzden yeni sunucu açıyoruz ;) diye bir durum yok gayet. Pek ala dil paketi ekleyip, yine aynı kitleyi çekip, yine aynı parayı kazanabilirlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 15 Eylül 2012; 8:15:30 >
  • Bence bizi istemediklerinden değil , büyük bir oyuncu kitlesi olduğundan bize server açtılar. Ağzı olan konuşuyor birkaç gevurun dediğini kafaya mı takıcaz. oraya yazan Türklere zaten denilebilecek birşey yok yazık. bu trollere , flamerlara,herşeye karışan küfürbaz sivilceli ergenlere bende çok rastladım kbtde ama onların 1400+elodan yukarı çıkabileceklerini tahmin etmiyorum. İyi bi oyuncuysan bu durumdan kurtulursun bence bu kadar yatırıım ünlülerle ses canlandırması felan bunlar boşuna değil...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.