Şimdi Ara

Geçiş ile ilgili hakkımızda konuşulanlar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
2.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ortada ciddi bi haksızlık var. Yunanlılara cass skini vermediler mı? Bu adamlar westte kullandılar bu skini istedikleri gibi. Bizim neden o skini almak için Türkiye serverina geçmemiz gerek? Türkler'den utanmıyorum tabi ki fakat Türkiye'de oyunlara başlama yası veya seviyesi daha düşük.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar riot dediginiz "ticari" bir kurumdur.onlara para kazandırdıktan sonra onlar türküde severler,çinliyide hindistanlıyıda severler.baktılar türklerin ergen bebelerı cok para yatırıyor.turk serverı actılar.sms ıle odeme getıreceklerkı bebeler daha çok alsın

• serverın açılmasıyla gelen bu ücretsiz geçiş hakkını weste geçmek için kullanıcam sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kittyhunter

serverın açılmasıyla gelen bu ücretsiz geçiş hakkını weste geçmek için kullanıcam sanırım.

Sadece eski serverına dönerken kullanabiliyorsun
  • Evet Türkiye'de çok fazla LOL oynama kapasiteli oyuncu var Riot bu yüzden ayrı bir server açıyor ama buna ne gerek vardı ki eu West'e TL ile ödeme seçeneği koysalardı ve dil desteği yine aynı şekilde oyncu kapasitesine ulaşılabilirdi.Teni bir server açıp Türkler'i EU'dan def ediyorlar bir de teşekkür bekliyorlar bu ayaklara gelmiceğiz Riot. TR serverının ilk 2 yılında kaliteli oyuncu bulmak çok zor olacak çünkü sadece metin2'ciler doluşacak. O yüzden kendinizi riske atmayın ve EU'da kalın derim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParZ

quote:

Orijinalden alıntı: kittyhunter

serverın açılmasıyla gelen bu ücretsiz geçiş hakkını weste geçmek için kullanıcam sanırım.

Sadece eski serverına dönerken kullanabiliyorsun

yanlış biliyorsun soraka kullanıcılarına özel kıyak geçiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Güzel yorumlar,sonuncusu özetlemiş olayı.

Cidden öyle olmuş
  • Bu Türk oyuncuları dışlamaktan başka bir şey değil. Bize ya Türk serverına geç ya da oyunu İngilizce oynamaya devam et diyorlar. Diğer serverlar için Tl ile ödeme sistemi olmayacak, Türk serverına geçmezsen yine kredi kartıyla güvenli olmayan yollardan ödemeye uğraşmaya devam edeceksin diyorlar. Türk serverına geçmezsen sana skin falan yok ayrıca Türklere özel bir skin de vermeyeceğiz diyorlar. Açıkçası ben oyuna Türkçe destek geleceği zaman umutlamıştım, ama nerden bilebilirdim ki bize Brezilyalı oyunculara yaptıkları muameleyi yapacaklarını.(Serverda bizden oyunculuk ve davranış bakımından pek farkı olmayan Rus ve Polonyalılara böyle bir uygulama yapılmadı.)

• quote:

Orijinalden alıntı: grey_fox

quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

bence sırada ispanyollar var sıra sıra tüm troll ülkelere ayrı sunucu açıyorlar

trollsüz ülke varmıdırki ya.sanmıyorum bu işin sonu gelmez ama türkleri westi ve easti temizlemek icin ayrı bir servera göndericeklerinide düşünmüyorum.yukarıdaki yapılan yabancı yorumlar bana sacma geldi biraz abartmıs adamlar bizimkilerde onlardan gaza gelip daha cok bizim oyunculara b*k atmaya basladı

her oyunda bu böyle. Silkroad dada Vietnam ve Çinlilere özel sunucu var ayrı bir oyun olarak. ve yine Türk server ı var.

Zaten troll ülke denince direk Brezilya ve Türkiye akla geliyo. Riot iyi düşünmüş bu uygulamayı

• yaptiklari son derece dogru da eastte kalanlar icin bi ise yaramayacak turkce. support ve rp olaylari o server icin gecerli.hic ugrasmasalarmis daha iyiymis.

• quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

quote:

Orijinalden alıntı: Berber Conan

Valla hic gulcegim yoktu biz bu turkleri noob oldugumuz icin server actilar di falandi flinadi sanki riot un cok umrundayiz. PARA turkiyede inanilmaz oyuncu kitlesi var (wolfteam, m2) adamlar dusunuyor bunu oynayan bunu da oynar banada para kazandirir yani napcaksin YATİRİM. Yeni server kurcaksin siz ve ben kendimizi bi bok zannedip hemen geri doncez ama yeni kullanicilar yeni serveri dolduracak.

Sence Tencent'in Türkiyeden LoL'e verilecek paraya ihtiyacı var mıdır? Bence yoktur.

Edit: Tabi ki daha fazla para kazanmak bir amaçtır, ancak sadece bu yüzden yeni sunucu açıyoruz ;) diye bir durum yok gayet. Pek ala dil paketi ekleyip, yine aynı kitleyi çekip, yine aynı parayı kazanabilirlerdi.

ihtiyacı olması farklı bişey daha fazla para kazanmak istemesi farkli bişey eger düşün iyi tanıtım yapıldı edildi falan filan(aynı m2 döndü ) herkes west e geçti yada east sence kaldırır yine sıra olmasın daha iyi hizmet verebiliriz hemde TÜRK server i diye kücük yaş kitlesini cok cok rahat cekebilirler. kanımca belki neden bu degildir ama kesinlikle türkler noob küfreder diye server acmazlar yabancılarda gayet küfrediyor ama onların küfür dagırcıkları türkçedeki gibi değil almanca ingilizce biliyorum bizim küfürler gibisi yok buda bi gercek

• quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

quote:

Orijinalden alıntı: BlackDiary

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OkanasmaN

Bir de teşekkür edin Riot'a diyenler var.

Bu dışlanma ve aşağılanma bana son derece koysa da, çoğunluktaki Türk oyuncular bu dışlanmayı hak ediyor. Oyunun Türkçe olmasına en çok sevinenlerden ve bu durumu destekleyenlerden biriydim. Fakat yeni bir sunucu açıp "hadi oraya gidin bak şeker vericem" aşağılanmasına gerçekten gönlüm razı olmuyor. Üzülüyorum bu hale gelindiği için.

Polonyalılar ve Ruslar bizden çok mu iyi? Hal ve hareketlerimize dikkat etmeyi bilmiyoruz. Ne zaman nerede ne söylenir bilmiyoruz hele yeni nesil. Klavye başında hayatında ağzından çıkmamış kelimeleri sarf ediyorlar ve 1 ya da 2 kere de değil bir oyun boyunca. Adam akıllı oyun bile oynayamıyoruz.

Yok bize yeni sunucu kurdular bizi çok seviyolar falan. Olayları azıcık geniş açıdan değerlendirip sığ düşünmemekte fayda var. Sınıfa rahatsızlık veren çocuk, sınıftan atılır. Bazen "çık dışarı!" ile, bazen "hadi bi hava al da gel" ile. Yoklamada da yok yazılmaz. Bizi de atıyolar gidin bak ne güzel Brolaf bile vericez diyerek. Biz de teşekkür etmeyenlere bitmediniz gitti, ayıp be!!!1!!1!1 falan diyoruz.

Katılıyorum her kelimesine. Adam gibi muhabbet etmek istiyorum bazı durumlarda yorumlamak istiyorum olayları yok olmuyor. Seviye o kadar düşük ki. Türklerle karşılaştığım bir maç küfürsüz geçsin dişimi kırıcam ya.

YalnizcaKarakter
    Jnrshack
    BlackDiary(ben)
    LeGenDShooTeR(kuzenim)
    bir kişi daha vardı 5 türk 0 küfürle maç bitirdik

NOT: KIR LAN O DİŞİ

lanlı konusmandan bu konuda bahsettikleeimizi bizlere kanitladin sağol. sen değil ben karşılaşınca...

son 1 ay içinde 1 kez bile lan kelimesini kullanmadıysan kralsın ne diyim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bir de teşekkür edin Riot'a diyenler var.

Bu dışlanma ve aşağılanma bana son derece koysa da, çoğunluktaki Türk oyuncular bu dışlanmayı hak ediyor. Oyunun Türkçe olmasına en çok sevinenlerden ve bu durumu destekleyenlerden biriydim. Fakat yeni bir sunucu açıp "hadi oraya gidin bak şeker vericem" aşağılanmasına gerçekten gönlüm razı olmuyor. Üzülüyorum bu hale gelindiği için.

Polonyalılar ve Ruslar bizden çok mu iyi? Hal ve hareketlerimize dikkat etmeyi bilmiyoruz. Ne zaman nerede ne söylenir bilmiyoruz hele yeni nesil. Klavye başında hayatında ağzından çıkmamış kelimeleri sarf ediyorlar ve 1 ya da 2 kere de değil bir oyun boyunca. Adam akıllı oyun bile oynayamıyoruz.

Yok bize yeni sunucu kurdular bizi çok seviyolar falan. Olayları azıcık geniş açıdan değerlendirip sığ düşünmemekte fayda var. Sınıfa rahatsızlık veren çocuk, sınıftan atılır. Bazen "çık dışarı!" ile, bazen "hadi bi hava al da gel" ile. Yoklamada da yok yazılmaz. Bizi de atıyolar gidin bak ne güzel Brolaf bile vericez diyerek. Biz de teşekkür etmeyenlere bitmediniz gitti, ayıp be!!!1!!1!1 falan diyoruz.

Katılıyorum her kelimesine. Adam gibi muhabbet etmek istiyorum bazı durumlarda yorumlamak istiyorum olayları yok olmuyor. Seviye o kadar düşük ki. Türklerle karşılaştığım bir maç küfürsüz geçsin dişimi kırıcam ya.

YalnizcaKarakter
    Jnrshack
    BlackDiary(ben)
    LeGenDShooTeR(kuzenim)
    bir kişi daha vardı 5 türk 0 küfürle maç bitirdik

NOT: KIR LAN O DİŞİ

lanlı konusmandan bu konuda bahsettikleeimizi bizlere kanitladin sağol. sen değil ben karşılaşınca...

son 1 ay içinde 1 kez bile lan kelimesini kullanmadıysan kralsın ne diyim

Olayı kişiselleştirme.

• quote:

Orijinalden alıntı: Amilaz

Bu Türk oyuncuları dışlamaktan başka bir şey değil. Bize ya Türk serverına geç ya da oyunu İngilizce oynamaya devam et diyorlar. Diğer serverlar için Tl ile ödeme sistemi olmayacak, Türk serverına geçmezsen yine kredi kartıyla güvenli olmayan yollardan ödemeye uğraşmaya devam edeceksin diyorlar. Türk serverına geçmezsen sana skin falan yok ayrıca Türklere özel bir skin de vermeyeceğiz diyorlar. Açıkçası ben oyuna Türkçe destek geleceği zaman umutlamıştım, ama nerden bilebilirdim ki bize Brezilyalı oyunculara yaptıkları muameleyi yapacaklarını.(Serverda bizden oyunculuk ve davranış bakımından pek farkı olmayan Rus ve Polonyalılara böyle bir uygulama yapılmadı.)

Ben dota oynarkende türkolduğumu anlıyınca atıyolar ve oda kurarken genellikle No Tr yazıyolar bıktım

• Dışlanma falan yok abi, geçiceksiniz bunları. Olay sadece PARADAN ibaret. Çünkü bütün herkes biliyor ki bir oyun eğer ülkemizde tutulursa çocuklar ellerinde ne var ne yok oyuna yatırıyor. (Bkz: Metin2, Wolfteam, Knight...) Ve bu işten de çok karlı çıkacaklarından eminim hem de düşündüklerinden kat kat fazla. Belki bizim için de iyi olabilir West, East serverlarındaki çocuklar geçerse biz de bir rahatlama yaşarız tek istediğim budur.
  • merhabalar;
    ben oyuna 1-2 sene önce başladım.türk serverina nasıl geçebilirim?ticket attım ama cevap gelmedi.benim asıl amacım ise şu;

türk serverina geçenlere bir defalık eski serverlerina geçme hakkı veriliyormuş.bende brolaf var.ilk aldığım skindi.ama artık sıkıldım fazla oynamıyorum.türk serverina geçip zaten benim brolafım var 1820 rp mi geri istiyorum diyeceğim.sonra bir defalık hakkımı kullanarak tekrar weste döneceğim.3-4 tane normal skin alacağım
  • Ben direk geçicem türkiye serverına
  • Biz kendimizi sevmezken zaten başka kimse bizi sevemez.Türk serveri elbette tek bir sebepten ötürü açılmadı.Bunun çok fazla avantajı var.İngilizce bilmeyen kısmı ayırmak,Yaşı küçük olan kesimi ayırmak,diğer ülkeleri bizden kurtarmak,west ve east sunucularını rahatlatmak,daha fazla para kazanmak.Şimdi sizde riotun başında olsanız eminim böyle bir politika izlemek isterdiniz.Ayrıca oyuncu sayımız gayet yüksek.Buda bize server açılabilmesini kolaylaştırıyor.Bu adamlar burayı açtı ve bizşer için burayı avantajlı kıldı.Bunu hem reklam olarak hemde daha iyi bir hizmet verebilmek adına yaptı.Bir taşta 2 kuş hesabı.Kısacası bunun adı ırkçılık değil.Kendi çıkarlarını düşünüyorlar.Ama burda bizi mağdur etmiyorlar.Yani kimse mağdur olmazken,herkez istediğini yapmakta özgürken,üstüne herkeze 3000RP küsür hediye verilmişken sizler neyin derdindesiniz ?Herkez niye bizi buraya attılar neden böyle neden şöyle.Tek bir açıdan bakmayın lütfen.Ben gayet memnunum.Hem 30 gün ip boots,10 gün türk server keyfi veya çilesi,isim değiştirme,bir çok oyunu bilmeyenden kurtulma ve weste dönüş.Ben problem göremedim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: altı ok

merhabalar;
    ben oyuna 1-2 sene önce başladım.türk serverina nasıl geçebilirim?ticket attım ama cevap gelmedi.benim asıl amacım ise şu;

türk serverina geçenlere bir defalık eski serverlerina geçme hakkı veriliyormuş.bende brolaf var.ilk aldığım skindi.ama artık sıkıldım fazla oynamıyorum.türk serverina geçip zaten benim brolafım var 1820 rp mi geri istiyorum diyeceğim.sonra bir defalık hakkımı kullanarak tekrar weste döneceğim.3-4 tane normal skin alacağım

ya başka skin verelim derlerse
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CryForYou

quote:

Orijinalden alıntı: Xinu

quote:

Orijinalden alıntı: Castion

Buda ikincisi

Crimson Sunbird

As Turkish players , we all know our kids.They do know them too.They will do anything to keep them away from here.I wouldn't mind even if they have given all legendary skins to them , I really want them to stay there.

Hiç Macaristan'a gittiniz mi bilmem ama adamların tarihini okudu iseniz bunları tarih boyunca onlarca millet ... yapmıştır hatta komşu ülkeler bunları yok etmek için soykırıma kalkışmışlardır ama bunların bir tarih kitaplarını alın okuyun Türklerden daha kötüsü yoktur.

Avrupa'da ve dünyada "Crimson Sunbird" nickli adam gibi müslüman ve Türk düşmanı tonla adam var fakat bu demek değil ki Riot Games Türk düşmanı.

Sizi adam yerine koyup bu ülkeden gayet güzel talep, oyuncu ve para var diye server açıp kendi oyunlarını Türkçeye çeviriyorlar(çevirttiriyorlar).

Kafasızlar ise bizi karantinaya alıyorlar, ayırıyorlar, sömürüyorlar diye mızmızlanıyor algı kapasitesi malesef 0 olan adam çok.

Şu oyunu oynayan milletlerin oranına baksanız (emin değilim ama) ilk 5'e temiz gireriz. Brezilya'yı latin diye amerikanlardan, Tayvan'lıları gıcık adamlar diye uzak doğu serverlarından ayırdılar yani ?

Birileri az daha zorlarsa içinde Illuminati'de var diyecek deyinde tam olsun bari.

Adamlar bizden kurtulmak istese neden ip'lerimizi engellemesinler ki? Hadi karantinaya almak istediler o zaman neden geri dönüş hakkı verdiler. Bunu anlamayacak kadar kafasız adamlar varsa tavsiyem ilkokula yeniden başlamanız bazen temiz bir sayfa açmak en iyisidir.

+1 bende aynısını düşünüyorum böyle düşünmeyede devam edicem. Dediğin gibi bizden kurtulmak isteseler Türkiye de şirketlerini açmazlardı ve Türkçe dili için o kadar uğraşmazlardı. Siz hala yok brolaf legendary diye bizi oraya çekip tıkmak istiyorlar. Bazıları diyor tabi geçiş hakkı vericek diye. Hayır madem nefret ediyor hiçte zorunlu değil arkadaşım. Nerfret ediyorsa ve ip blocklamıyorsa o zaman en azından sizi TR serverına tıkar ve geçiş hakkı felanda vermez. Çok istiyorsan al RP geç der.

Bizden kurtulmak isteyen yok ki. Adamlar para kazandıkları bir şeyi neden engellesin? Sen hiç sevmediği adamı markete almayan Migros gördün mü? Ama oyun düzenini bozduğumuzun onlar da farkında ve bizi dışlıyorlar. Türkiye sunucusunda kalınması için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. Eğer geri dönüş hakkı verilmeseydi oyunu bırakacak çok kişi olacaktı, bu da RP alımını düşürecekti. İnsanlara bir şey yaptırmak istiyorsan emir verme,vaatlerle yaptırmak istediğini ve sana zararı olmayan herhangi bir şeyi seçenek olarak sun. Senin istediğini yapacaklardır. İnsan her zaman karar vermek ister. O yüzden ona kararı kendisinin verdiğini hissettirmek gerekiyor. Zorla Türkiye sunucusunda oynayacaksınız denilseydi ben dahil bir çok oyuncu oyunu bırakacaktı. Fakat sunulan seçenek ve Türkiye sunucusunda kalınması taktirde verilecek ödüller, herkesi o sunucuya bağlayacak, bununla beraber Riot Games, RP alımında en ufak bir düşüş bile yaşamayacak.

Umarım "neden geri dönüş hakkı verdiler" sorusuna gerekli cevabı vermişimdir.

Devamını okumadım, East'deyim. Bir gün oynadın ve karşına 10 tane useless/feeder/düzen bozucu adam geldi diyelim. %100 eminimki 4 Polonyalı 3ü Rus'tur. Kalan 3kişide Türk ve öbür ülkeler. Ne boş adamlarsınız ya

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.