Şimdi Ara

GECKO ROM 3.24.40.87 v6.0 Zenfone 5 Anakonu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
414
Cevap
9
Favori
14.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: legolaas16

Romu yüklemeyi kastediyorsanız romu kurmadan önce wipe işlemlerini yapmazsanız hafıza silinmez.

Telefon orjinal v3.24.40.78de ben bu romu kurmak istiyorum. Wipe yapmam gerekiyor mu? Normalde root atacaktım sadece zenfoneasus.com da görünce bi denemek istedim şarj süresi iyileşiyor mu? Şu an tel durduğu yerde acayip şarj yiyor.
  • quote:

GECKO ROM V3.6 sürümüne güncellendi. Yüklemek isteyenler not kısmını okumadan kurmasınlar.

eski sürümü yüklü bende
    3,6 kurduktan sonra hafızayı temizlemeden yapılacak bi işlem var mı
    wipe cache gibi

teşekkürler şimdiden.başarılarının devamını diliyorum
  • erdeme89 E kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir işleme gerek yoktur. Sadece Recovery'i güncellemeniz gerek. Onu da konu içinde paylaştım.
  • Philae kullanıcısına yanıt
    Wipe yapmadan da yükleyebilirsiniz. Şarj süresi olarak Stock Rom'a göre gereksiz uygulamalar silindiği için ve bazı iyileştirmeler yapıldığı için fark olacaktır
  • quote:

GECKO ROM V3.6 sürümüne güncellendi. Yüklemek isteyenler not kısmını okumadan kurmasınlar.

eyvallah eline sağlık, başarılar ustam
  • Bende veri kaybı olmadan yükledim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulutan1

Bende veri kaybı olmadan yükledim

bende orjinal 78 lollipop var.
    veri kaybı olmadan yüklemeyi anlatirmisin kısaca.

• Telefona hicbir şey yapmadan 1. Sayfadaki adımları aynı şekil uygularsan veri kaybı olmuyor. Yani önceden format atmaya, cache yapmaya gerek yok.
    Yüklemeden sonra twrp ekranında dalvik & cache seçeneği çıkıyor, tıklayıp dalvik ve cache dosyalarını temizledim sonra reboot sistem.
    Gayet güzel çalışıyor sistem :)

Teşekkürler @legolaas16

• quote:

ustam bildirim ve zil sesini değiştirdiğim halde kurulum aşamasındaki sesler değişmiyor.
    wipe da yapsam factory de yapsam yeniden de flashlasam aynı hatayı veriyor. ilginçtir aynı hatayı Bigrom v7 de de vardı.
    onada yazdım aynı hatayı.
  • Kurulum aşamasındaki sesler derken neyi kastettiğinizi anlamadım. Sorunu biraz daha açabilir misiniz?
  • legolaas16 L kullanıcısına yanıt
    şimdi romu temiz kurulumla yaptık. cihazı stabil boot oldu. siz hiç bir ayar yapmadan zil ses ve bildirim sesi ne ise o şekilde default ayarlarda kalıyor. değiştiriyorsunuz veya siz kendiniz dışardan ringtones ve notifications dahili dosyalarına kopyalıyrsun. ayarlardan görünüyor hatta seçiyorsunuz ama aktif olmuyor. default ayarlarda kalıyor
  • ustad tamam tekrar yenidan boot edip sim1 sim2 ayarlarını değiştidim düzeldi. şuan sorun yok, teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademm35 -- 16 Aralık 2015; 23:04:27 >
  • Maalesef romda entegreli DT2W kerneli 12.12 vers. da kısa görüşmelerde cihaz kapanıyor ama yeniden başlamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet ferid

Maalesef romda entegreli DT2W kerneli 12.12 vers. da kısa görüşmelerde cihaz kapanıyor ama yeniden başlamıyor

Ben dün 5 - 6 kez 2dk, 30sn. 5dk. Gibi konuşmalar yaptım hiç kapanmadı.

Cankartal84 işlemciyi ondemand şeklinde kullanmanın çözüm olabileceğini söylemişti bende "Kernel Adiutor" uygulamasını yükledim işlemciyi hem 400mhz 1333mhz arası sabitledim hemde "ondemand" şeklinde ayarladım bu şekilde kulanıyorum hiç kapanmadı performans da güzel.

Telefonu cebimden çıkarınca dt2w 2 - 3 sn. Geç algılıyor tek gördüğüm sorun bu, sorun denirse.

• İlk tam şarjda 15saat açık kalmaya 3saat 45dk gibi ekran süresi aldım. 40dk oyun gerisi tarayıcı, sms vs. wi-fi 10saat falan açık kalmıştır. Yakın zamanda Ekran görüntüsü paylaşacağım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahmet ferid

Maalesef romda entegreli DT2W kerneli 12.12 vers. da kısa görüşmelerde cihaz kapanıyor ama yeniden başlamıyor

Ben dün 5 - 6 kez 2dk, 30sn. 5dk. Gibi konuşmalar yaptım hiç kapanmadı.

Cankartal84 işlemciyi ondemand şeklinde kullanmanın çözüm olabileceğini söylemişti bende "Kernel Adiutor" uygulamasını yükledim işlemciyi hem 400mhz 1333mhz arası sabitledim hemde "ondemand" şeklinde ayarladım bu şekilde kulanıyorum hiç kapanmadı performans da güzel.

Telefonu cebimden çıkarınca dt2w 2 - 3 sn. Geç algılıyor tek gördüğüm sorun bu, sorun denirse.

ondemand u ben bigrom da denemiştim zaten dediğin gibi tasarruflu ama Cankartalın geçen sayfalardaki açıklamasındaki gibi DT2W de ondemand seçeneği dokunmatik algılama can sıkıcı oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademm35 -- 17 Aralık 2015; 12:36:33 >

• quote:

İlk tam şarjda 15saat açık kalmaya 3saat 45dk gibi ekran süresi aldım. 40dk oyun gerisi tarayıcı, sms vs. wi-fi 10saat falan açık kalmıştır. Yakın zamanda Ekran görüntüsü paylaşacağım.

facebook uygulaması yok dimi :)

• hgurbuz50 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle hayır :)

• Arkadaşlar kitkat son sürümde ses geliştirmesi varken telefonun sesi yüksek çıkıyordu. Bu romu yükledikten sonra telefonun sesi kısıldı ayrıca bu audio wizard yerine viper gelmiş ama seste hiçbir etkisi yok sizdede aynı sorun varmı acaba.
  • zenmotion yükleme sonrası reset atma sorun Shell 3 romunda yok düzeltilmiş.terminal emilatör ile twaker da bir takım ayarlar yaparak reset atma olayını stock romda çözdüğünü iddia edenler var sizde geliştirebilirmisiniz ben yeni Shell rom yükledim son çıkan kerneli flasladım ve denedim gerçekten reset olayı yok.gecko romda şuan tek eksik zenmotion(uyandırma dahil) ve multiwindow olayı merakla takip ediyorum sizi
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.