Şimdi Ara

GECKO ROM 3.24.40.87 v6.0 Zenfone 5 Anakonu (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
414
Cevap
9
Favori
14.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • S.a arkadaşlar bende hala 4.4.2 yüklü derleme numarası da 2.22.40.54 biraz baktığımda 40.53 için lollipop güncellemesi var o da 5.0 bazılarınız 5.1 den bahsetmişsiniz biriniz yardımcı olursa çok sevinirim şimdi en son çıkmış olanı ben nasıl yükleyeceğim telefonuma

Lütfen birisi yardım etsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridwald -- 6 Temmuz 2016; 17:08:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ridwald

S.a arkadaşlar bende hala 4.4.2 yüklü derleme numarası da 2.22.40.54 biraz baktığımda 40.53 için lollipop güncellemesi var o da 5.0 bazılarınız 5.1 den bahsetmişsiniz biriniz yardımcı olursa çok sevinirim şimdi en son çıkmış olanı ben nasıl yükleyeceğim telefonuma

Lütfen birisi yardım etsin

arkadaşım şu linkteki bilgilere bir göz atıver kolay sıkıntı yapma
    http://forum.donanimhaber.com/m_98269772//tm.htm#98269772
  • Usta link yanmış galiba açılmıyor verdikleri link
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ridwald

Usta link yanmış galiba açılmıyor verdikleri link

o zaman şuradan bak ve cihazında mutlaka Version WW_2.22.40.54 olmalı aşağıdakiler LOLİPOP VERSİYONLARI linkler direkt indirir.

Version WW_3.24.40.87(Andriod L) :http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/ZenFone/A500CG/UL-ASUS_T00F-WW-3.24.40.87-user.zip?_ga=1.41544162.1527799428.1467870592

Version WW_3.24.40.78(Andriod L):http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/ZenFone/A500CG/UL-ASUS_T00F-WW-3.24.40.78-user.zip?_ga=1.17533177.1527799428.1467870592

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademm35 -- 7 Temmuz 2016; 8:52:17 >

• Eyvallah usta
  • Öncelikle emeğine sağlık, umarım çalışmalarının devamı gelir.

Romu deneme fırsatı buldum (v6.1), dikkatimi çeken bir kaç ufak hatayı/durumu belirtmek istedim.

-Kilit ekranında, ekran dönmesini sabitlemek daha iyi olur sanırım. Kilit ekranında ekran döndüğü zaman, kilit ekranı resmi yarım ekran olup diğer yarım siyah kalıyor, bildirimlerde saatin üstüne biniyor, kirli bir görüntü oluşturuyor. (yoksa sadece bende mi böyle ?)
    - Kilit ekranında, arka plan bulanıklaştırmayı, ekrandaki son görüntü üzerinden yapıyor. Yani kilit(koyu resim) ve giriş ekranına(açık resim) farklı resimler koydum ve giriş ekranında kilitleyip tekrar açtığımda arka plan açık resmi bulanıklaştırıyor. Kaydırma ekranından koyu kilit ekranına geçip tekrar kilitleyip açınca koyu resmi bulanıklaştırıyor. Kilit ekranında bildirim varsa, tekrar kilitleyip açtığımda bildirimli koyu resmi bulanıklaştırıyor. Ya da ayarlar açıkken kilitleyip açtığımda ayarların görüntüsünü bulanıklaştırıyor. Umarım olayı anlatabilmişimdir. (Bu da mı sadece bende ki ?)
    -Bazı GECKO Kontrol ayarlarında çeviriler o ayara girip çıkınca Türkçe olmaktan çıkıyor.

Ayrıca bu da olsa iyi olurdu dediklerim;
    -Durum çubuğu ayarlarında pil simgesini değiştirme çok hoşuma gitti, wi-fi simgesi içinde benzer bir ayar koyabilir misiniz ?
    -Boot animasyonu seçeneği de olsa hiç fena olmaz.

Bir sonraki güncellemede bunları dikkate alabilirseniz çok iyi olur.
    Teşekkürler, iyi çalışmalar.

Bu arada yukarıdaki kilit ekranında bahsettiğim olaylar sadece bende olan bir durum mu, herkeste mi öyle ?

Ekleme: Memnun kalmış gibiydim ama bir gecede %9 pil gitmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozkir -- 13 Temmuz 2016; 11:50:25 >

• 1. sırada yer alan unlock bootloader kısmında dosyayı indiremedim. google bunda virus var dedi. güç bela indirdim. ama yapamadım. telefonu droidboot'ta açıp unlocker'i çalıştırdım olmadı. açıkken yaptım yine olmadı. uygulamayı yönetici olarak çalıştırıyorum. usb debug modum da açık.
    ilk başta yapamadım... başka unlocker denemek istemedim, sitelerde telefonun bazı özellikleri devre dışı kalıyormuş diye okudum. legolass'ın verdiğini de yapamayınca sekmeleri kapattım
  • kozkir kullanıcısına yanıt
    Bende v6.1 kullanıyorum yeni güncellemede güç menüsü seçenekleri eklenirse güzel olur diye düşünüyorum(soft reboot,recovery,bootloader vb.)
  • Son sürümü kullanan var mı? Ekran süresi nasıl?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3 saati zorluyor. (3g sadece gerektiğinde açılırsa)
  • legolaas16 L kullanıcısına yanıt
    hocam 6.1 xda forumda yayınladınız ama burada hala 6.0 var.yeni güncelleme yokmu merakla bekliyoruz
  • doganay08 D kullanıcısına yanıt
    Son sürüm 6.1 'dir. Burada 6.1 sürümüne güncellemeye vakit bulamadım. Romu artık güncellemeyi düşünmüyorum.
  • valla ilk çıktığından beri kullandığım ve beğendiğim romdu.güncellemelerle bir çok yenilik kazandırdınız.umarım kararınız kesin değildir
  • Dostlar selamlar, Gecko Rom yüklü Zenfone 5'i nasıl Orijinal (stock) Lollipop Rom'a döndürebilirim?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.