Şimdi Ara

GECKO ROM 3.24.40.87 v6.0 Zenfone 5 Anakonu (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
414
Cevap
9
Favori
14.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hgurbuz50

zentalk da bi başlık var gps ve fm radio kodlarının asus tarafından serbest bırakılsın diye.
    neden bukadar önemli acaba?

+1 legolaas hatta bu sebeble bu iki sorunun düzeltilememesi yüzünden bütün emeklerinin tam karşılığını bulmadığı kanaati hakim ve baya kullanıcı ve geliştirici arasında tartışmalar bile oluyor.
    Asus bunları serbest bıraksa çok daha farklı rom yapma projeleri olduğu da yazılıyor
  • gps ve fm radyo kodları neden bukadar önemli?
    onu sormak istemiştim.
    bu kodlar neden bukadar önemli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgurbuz50

gps ve fm radyo kodları neden bukadar önemli?
    onu sormak istemiştim.
    bu kodlar neden bukadar önemli.

Geliştircilerin açısından soruyorsan Özel talep yazısına bakılısa x86 nın BCM2076 chipset i ile ilgili bir sorun yaşadıkları için Gps ve FM i fixleyemiyorlar. Tartışmalarda gördüğüm ne yaptılarsa editlemek için çalışmıyormuş.
    Peki bunu Asus niye yayınlamıyor işte onu henüz bilen yok.

http://www.ipetitions.com/petition/release-gps-and-fm-radios-private-code-of-asus

Dear ASUS/Broadcom,

Release Zenfone 5's private code of GPS and FM Radio, So that we can enjoy stable GPS-FM Radio enabled Custom ROMs. If you're not going to provide updates, let the dev. community do it. We don't want your updates now, just release the code. We need the private code of GPS and FM Radio of ASUS and Broadcom to make these functions work on custom ROMs.

I love my Zenfone 5, but it's been an absolute disappointment to see

other devices get stable custom ROMs and watching my device still

running on stock. This device has potential even after 2 years and I

think it'll run for another two for me if you release the code.

Specifically, We need the x86 private source code of BCM2076 chipset.

Thanks.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademm35 -- 12 Haziran 2016; 15:24:24 >

• Bu aralar sürekli donma sorunu bas göstermeye başladı ya uzun bir sure donup kalıyor kendi reset atıyor yada ben kapatıp açınca düzeliyor.son çıkan donma sorununa yeni çözüm yöntemini deneyerek telefonu orjinale sıfırlayıp if bin dosyasi ve dnx ile baslayan dosyayı anlatımda olduğu gibi flaşladim ve bootloader kilidini açıp gecko roma geçtim neden donma oluyor arkadaşlar ve legolaas 16 hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doganay08 D kullanıcısına yanıt
    A501CG Kullanıyorum ve böyle bir sorunla karşılaşmadım. Nedenini bilemiyorum.
  • legolaas16 L kullanıcısına yanıt
    Yeni sürümde pop-up lar orjinal olsa, değiştirmek isteyen ayarlardan istediğini seçsin.Ayrıca zil seslerinde big rom var festival yok bu yüzden tel ilk açıldığında zil sesi yok,dikkat'e alırsanız memnun olurum.

• legolaas16 L kullanıcısına yanıt
    anakart problemi diyenler var garantiye gönderip bu şikayetten anakart değişmiş bir çok arkadaşta.
    Yeni güncelleme nezaman gelecek var mı çalışmanız?
    Ayrıca stock rom üzerine android 6.0 yapılamazmı merak ediyorum
    Yeni güncelleme üzerinde çalışıyorum.
  • Tek el moduna aldığımda sanal tuşlar çıkmıyor.normalde çıkıyordu sizdede öylemi yoksa bendemi bir sorun oluştu

• GECKO Rom 6.0 sürümüne güncellendi.
  • silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademm35 -- 27 Haziran 2016; 13:33:37 >
  • coklu pencere kenar çubugu eklemişşisiz bu çoklu pencere özelliğinin geleceği habercisimi hocam? çünkü uygulama daire ve kenar çubugu bu işi görüyordu.ayrıca xposed ekleyebilirmisiniz yeni güncellemeye her defasında flaslamak zorunda kalıyoruz
  • ayrıca play store hata veriyor daha dogrusu hiç açılmıyor güncelleme sonrası
  • üstad faklı mı?http://forum.xda-developers.com/zenfone-5/development/gecko-rom-v3-4-zenfone-5-t3269259

GECKO-ROM-3.24.40.87-v6.1.zip:https://drive.google.com/file/d/0B7s...ew?usp=sharing

hatta bunun üzerine de güncelleme var galiba, arayüz veya hızlı ayarlar gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademm35 -- 1 Temmuz 2016; 21:29:07 >

• Evet 6.1 yeni güncelleme. Buradaki konuyu güncellememiştim.

• üsteki resimler birinde hızlı ayarlar paneli saatin altında tarih tam gözükmüyor diğerinde ise tek el modunda alttaki sanal tuşlar kayboldu nasıl düzeltebilirz bunları
    Tarih için Splitclock seçeneklerinden saatin boyutunu küçültmeyi deneyin
    Tek el modunda sanal tuşlar için gezinti çubuğuna girip aç kapa yapmayı deneyin.
  • Tek el modunda gezinti çubuğunu açıp kapattım ama olmuyor görünüp kayboldu ilk seferde sonra hic cikmadi

• selamlar,

a501cg telefonumda gecko rom v6.1 yüklü. twitter uygulamasında ne zaman bir tweet'in detayına girip geri tuşuna bassam beni sürekli tweet akışının en üst kısmına (en yeni tweet'e) götürüyor. benim istediğimse normalde olduğu gibi, en son nerede kaldıysa oraya geri dönmesi. bu sorunu yaşayan başka biri var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.