Şimdi Ara

GECKO ROM 3.24.40.87 v6.0 Zenfone 5 Anakonu (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
414
Cevap
9
Favori
14.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adb içine attığın boot.img komuta yazdığın ad birebir aynı olmazsa bu hatayı veriyor kontrol ettin mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • birebir aynısı delirtti beni. hatta yeniden img yi indirdim yeniden flashladım sonuç aynı
  • elimdeki eski flashable zip dosyası içindeki kernel boot.img leri yer değiştirip twrp den flashladım. cihazda şimdi 1604 kerneli
    3.10.20BORETS-i386_ctp borets@borets #263 Sat Apr 16 11:38:42 MSK 2016 olarak gözüktü sanırım işlem tamam. ama sizdeki yazılım bilgisinden bakıp bana dönseniz. Memnun olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademm35 -- 1 Haziran 2016; 14:44:59 >
  • Ben 13 Mayıs kernelini kullandığım için aynı değil ama olmuş gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrKnight -- 1 Haziran 2016; 17:12:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahmet ferid 16.04 flaslanmis sorun yok.iki gündür bakamadim sorun olduğunu görsem zip dosyasını paylasirdim.neyse sorunu çözmüşsün umarım reset olayın yoktur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet şimdilik yok. şaşırdım gerçekten. Teşekkürler

• Arkadaşlar maalesef borets1604 kernelinde de konuşma sırsında kapanma sorunu mevcut bunun düzeleceği yok, bazı versiyonda yeniden başlama bazılarında kapanma mevcudiyeti devam ediyor.
  • Hocam ben artık unuttum bu çift tık olayını :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulutan1

Hocam ben artık unuttum bu çift tık olayını :)

Haklısın bugün itibari ile bende vaz caydım bu kernel geliştirmesinde DT2W tamamen fıyasko.
    Geçen sayfalarda paylaştığım Vietnam merkezli kurumsal BlurOS v1 deneysel çıktı ama baya bug var.
    Rom baya şık ve farklı duruyor bakalım bizim için belki iyi bir geçiş olabilir. tabi DT2W yok, onun yerine knock code olabilir bu romda.
    Stabil çıkınca paylaşacağım
  • Telefonun ara sira wifidan baglantisi kesiliyor ve playden cok yavas indirme yapiyor 30 40 kb ile.neden olabilir, evdeki wifida oluyor sadece

• Falsoluserttop F kullanıcısına yanıt
    İnternet hızınız yavaş olmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: ulutan1

İnternet hızınız yavaş olmasın

Yok hocam.

• arkadaşlar telefonu tek el moduna aldığımda alttaki sanal tuşlar anlık görünüp kayboluyor daha önce böyle bir sorun yoktu neden olabilir
  • Zenfone 6 da çalışır mı acaba bu deneyen var mı?
  • legolaas16 Üstad yeni güncelleme çalışman yakın galiba bazı notlarım olacak.
    Ben hatalı görmüyor isem kıyaslama yaparak anlatacağım yanlış anlaşımasın
    1- Mesela Bigrom v10 ve v11 de sistem yazı tipi stilini Ayarlar/Ekran/Yazı tipi stilinden yaptığın değişiklik sistemin tamamına uygulanıyor. (ayarlar ve tüm alt sekmeleri-mesaj-rehber-aranan app- tüm uygulama app etiketleri-kilit ekranı- klavye-bildirim çubuğu yani tüm sistem aynı anda değiştirilebiliyor. Ama ben Gecko romda v5 - v5.5 da bunları yapabilmek için ayrı ayrı alanlardan (kendi grubundan) değiştirebiliyordum. Bunu aynı şekilde tek hamlede yapabilecek modu yapabilir misiniz?
    2- Önceki romlarda ses modu yüksek olduğunda cızırtı olmasın diye ayar düşürmüştünüz, yani donanım olarak cihaza zarar gelmeyecekse sesleri arttırma imkanımız varmı?
    3- Google klavye dışında aynı hacim ve yoğunlukta samsung stock veya s4 buna benzer daha görsel klavye entegre etseniz nasıl olur.
    4- CM modları ile gelen bazı uygulamardan varsa ingilizce kalan modları ayalamada sıkıntı olmaması için türkçe olabilir mi?
    5- Hızlı ayarları mıuı. lenovo gibi daha şeffaf ve göze hitap eden mod uygulayabilir misiniz? VEYA farklı bir daha görsel launcher önceki denemelerinizde paylaşmıştınız DH de.
    SÜRÇÜ LİSAN İSE AFFOLA. EMEĞİNE SAĞLIK, KOLAY GELSİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademm35 -- 10 Haziran 2016; 14:04:38 >

• Zenfone 6 da denedim sorunsuz çalışıyor ama dokunmatik sapıtma olayı var bende çok sapıtıyor bunda da. O da olmasa çok güzel olacaktı :(
  • Legolaas 16 kardeşim Benim tavsiyem ise su (buarada rom şimdiye kadar denediğim en iyi ve kullaNisli rom diyebilirim bunu demeden gecmek istemiyorum emeğine saglik) durum çubuğu hızlı ayarlar paneline yeni işlevsel ve kullanışlı başka bölümler eklebilirsek çok güzel olur 3. Kısımdaki cpu batarya kısmı olmasada olur diye düşünüyorum.ikincisi ise yüzen pencereler özelliği kullanmıştım rr 5.6.9 romunda baya kullanışlı gelmişti bunu entegre edebilirmisiniz.google klavye gerçekten çok kullanışsız asus klavye hem çok kullanışlı hemde ayarlar bakımından zengin bunu kullanirsan gayet iyi olur diye düşünüyorum.reklam engelleme özellği asus tarayıcı beta sürümünde vermişlerdi fakat sonra gelen güncellemede kaldırdılar bu özellği bu reklam engelleme ozelligi eklesen kullanışlı internet dolaşımı keyifli olacak simdilik bunlar aklıma gelen.geliştirmeler özelleştirmeler ile stock tabanlı rom olarak geliştirilerek en iyi rom olma yolunda gidiyor gecko rom,bu anlamda yeni güncellemeni merakla bekliyoruz

• Teşekkürler arkadaşlar önerilerinizi göz önünde bulunduracağım. Yeni güncellemeler üzerinde çalışıyorum. Takipte kalınız :)
  • zentalk da bi başlık var gps ve fm radio kodlarının asus tarafından serbest bırakılsın diye.
    neden bukadar önemli acaba?

• hgurbuz50 kullanıcısına yanıt
    Cyanogenmod romlarındaki gps ve fm sorunu kodların yayınlanmamasından dolayı. Asus kodları yayınlarsa geliştiriciler bu sorunları düzeltebilir.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.