Şimdi Ara

geçme notumuz 60 OLDU çan KALKTI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: HunterDare

Bir dersten %60 başarı oranı yakalayamıyorsan o dersten geçmiş sayma kendini zaten.

tamam
  • üniversteye gittin mi? Bazı derslerin, bazı hocalar yüzünden nasıl işkenceye döndüğünü? 2 tane soru sorup, ben sadece sonuca puan veririm diyen psikopatlar var. %60 mış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: whiskeyinthejar

üniversteye gittin mi? Bazı derslerin, bazı hocalar yüzünden nasıl işkenceye döndüğünü? 2 tane soru sorup, ben sadece sonuca puan veririm diyen psikopatlar var. %60 mış
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:42:51 >
  • quote:

üniversteye gittin mi? Bazı derslerin, bazı hocalar yüzünden nasıl işkenceye döndüğünü? 2 tane soru sorup, ben sadece sonuca puan veririm diyen psikopatlar var. %60 mış

Bizde geçme notu 70 arkadaşım ve o bahsettiğin hocalardan bolca var.
  • istanbul aydın ünide okurken son sene finallere girdik finallere girdikten "SONRA" gecme notunun degişip 65-70 oldugu soylendi,bunun üzerinde aylardır calısıyorlarmış(neyin çalışmasıysa artık aylarca,hadi madem böyle yaptın sınavtan önce söylesene )bütün okul protesto etti bi kaç dandirik kanaldada cıkmıstı hatta,sonradan protestolar yüzünden yaz okulu bedava olmustu o sene için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HerZamankinden -- 13 Ocak 2013; 5:50:47 >
  • quote:

quote:

onun mu havasını yapıyorsun çocuk (arkadaşım lafına istinaden, 28 yaşındayım) biz böyle geçlyoruz, siz bedavaya mı geçeceniz ha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

onun mu havasını yapıyorsun çocuk (arkadaşım lafına istinaden, 28 yaşındayım) biz böyle geçlyoruz, siz bedavaya mı geçeceniz ha

Tamam

• Allahtan mezun olmuşum yoksa yanmıştım bizim bölümde çoğu dersin en yüksek notu 50 yi geçmezdi :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.